עבור לתוכן

Conroe 6300 במשחקים מול FX60

Featured Replies

פורסם

אתה לא מבין.

כאשר יצא הקונרו, הביקורות רק ישתפרו, כי יצאו לוחות תואמים בלי באגים ושטויות.

מחזק :xyxthumbs:

• תגובות 32
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא אומר שקונרו לא חזק או משהו כזה אבל די נמאס חכו! כמה אפשר : קונרו קונרו קונרו .

חכו שקונרו יגיעה ואז נראה ביצועים מדויקים, עם אתרים מחובדים.... ואז יהיה אפשר לדון עליו בצורה נורמאילית.

כי בסך הכל כמה כבר אפשר לדון על משהו שעדין הוא לא ממש "מוחשי".

לפי דעתי צריך עוד חודש לעשות סטיק דביק על קונרו ואז יהיה דיון איכותי ומדויק יותר

פורסם

אני לא ממש מבין את הבעיה רוב הבנצ'ים שראיתי בסדר גמור ולא נראים מזויפים או משהו כזה בהשוואה לאחרים. גם בעוד חודש יעשו סקירות מדויקות יותר אבל זה לא אומר שהסקירות שנעשות עכשיו הם לגמרי ל אאמינות וכמו כן ההתלהבות מהקונרו , לא כל יום שומעים על מדבד שנועד למיינסטרים שמכסח ספינתצ דגל שעולה פי 4 יותר ממנו !

פורסם

בסדר אבל דיון למטה גם קונרו מול FX..... אז יאלה כמה אפשר? WOW, מדהים ונאמר כל מה שידוע לנו.

אז חכו שיגעה קונרו ואז יהיה עוד עובדות שאפשר לדבר עלהם אבל כמה אפשר.........? :nixweiss:

פורסם

מה הבעיה בדיוק?

מפריע לך? אל תסתכל.

פורסם

מה הבעיה בדיוק?

מפריע לך? אל תסתכל.

כנראה שבאמת כואב לו.

פורסם

אני בכלל לא מתרגש. גם ככה רוב הרווחים של אינטל ו-AMD מגיעים ממעבדים תקציביים. ההשפעה של קונרו על השוק תהיה נמוכה. רק אותם אנשים שבאמת מבינים במחשבים (אותם 5% מכלל בעלי המחשבים) יבינו במה מדובר ויעדיפו קונרו על AMD. שאר 95% ימשיכו לקנות כמו שהם קנו עד עכשיו. זו הסיבה שאינטל ממשיכה לשלוט בשוק.

איחוד בין AMD ל-ATI באמת יכול לזעזע את השוק. זה יכול להיות הניצחון של AMD, לא איזה מעבד שגם ככה מעטים יקנו אותו.

פורסם

לא הבנתי, אתה מנסה לומר שקונרו לא יצליח כי הוא יהיה יקר או משהו?

פורסם

לא. התכוונתי לומר שקונרו לא שווה את כל הרעש שאתם עושים סביבו. זה יהיה מעבד טוב, ללא ספק, אבל לא משהו שיגרום ל-AMD לפשוט רגל. אבל המהלך האחרון של AMD עלול לגרום להפסדים כבדים לאינטל.

פורסם

פאק אם הקונרו רוצח את ה-fx60

מה הוא עושה אפילו ל-DC 3800@2.6ghz שלי?!

בעעע

אני עוד חודשיים משדרג חחח

פורסם

לשדרג מ 3800X2? לא חבל על הכסף? יש משהו שה 3800X2 לא עושה בקלילות?

פורסם

הם באים עם 2M אז מן הסתם....אי אפשר לדחוף להם לבד תוספות

פורסם

לשדרג מ 3800X2? לא חבל על הכסף? יש משהו שה 3800X2 לא עושה בקלילות?

כי תראה את ההבדל ביו הקונרו ל-fx60

ההבדל בינו למעבד שלי יהיה עצום

פורסם

כי תראה את ההבדל ביו הקונרו ל-fx60

ההבדל בינו למעבד שלי יהיה עצום

אבל למה לשדרג? יש איזה פעולה שהמעבד שלך לא עושה טוב? לא ... או שיש לך כסף מיותר..

אם כבר לשדרג אז זה ל4 ליבות..כמו שאני אשדרג מהמעבד הזקן שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים