עבור לתוכן

מאיפה אני יכול לקנות את המאווררים Scythe: S-FLEX???

Featured Replies

פורסם

היי,

ראיתי באתר את ב"חדשות" על המאווררים השקטים האלה של Scythe, שנקראים- S-FLEX.

משהוא יודע מאיפה אני יכול לקנות אותם??? או מאוורים שברמה שלהם??? אפילו אם זה אומר להזמין מחול.

תודה מראש

פורסם

בארץ לא ממש תמצא אותם...אם יש לך תיכולת ואתה מתעקש תזמין מחו"ל...

ויש לך אפשרויות טובות אחרות בארץ..

כמו המאווררים של AC או glacialtech....

פורסם
  • מחבר

בארץ לא ממש תמצא אותם...אם יש לך תיכולת ואתה מתעקש תזמין מחו"ל...

ויש לך אפשרויות טובות אחרות בארץ..

כמו המאווררים של AC או glacialtech....

אבל המאווררים של Scythe מאווררים ממש טוב וממש ממש שקטים, אני חייב כאלה.

יש מצב שאתה או מישהוא אחר אומר לי מאיפה אני יכול להזמין אותם לארץ?

עריכה: ראיתי את המאווררים של ה-glacialtech. הם ממש טובים, אני רק לא הבנתי מה ההבדל בין המאוורר של ה-ENTERING BEARING לבין ה-2 BALLS BEARING??? לפי מה שכתוב יש להם בדיוק אותם ביצועים. אז מה ההבדל??? ועוד דבר, הם באמת עד כדי כך שקטים, זה לא הגזמה?

פורסם

אלה מנגנונים שונים של צירים..

בדרך כלל יש כאלה שמתאפיינים באורך החיים שלהם וכו...

ולא זה לא הגזמה הם ממש שקטים..

פורסם
  • מחבר

אבל לפי הפרטים לא ראיתי שום הבדל.

אז מה מבין השניים עדיף ולמה?

פורסם

שניהם טובים תיקח מה שנראה לך...או מה שאתה מעדיף מבחינת מחיר..וכו

פורסם
  • מחבר

אוקי.

וראיתי את המאוורר של aerocool ה-140mm. יש לו את הנתונים הכי טובים שראיתי: 54cfm ו-19.6dba.

הנתונים נראים לך נכונים שהוא כזה שקט וכזה מאוורר בו זמנית? ועד כמה הנתונים שלו ירדו כאשר יהיה לו את המשפך הזה שמתאים אותו למקום של-120mm?

וגם למה אומרים שהוא מתאים בעיקר לדלתות ולמקומות אחרים הוא לא יתאים?

פורסם

הוא כזה שקט כי הוא גדול..(ככול שמאוורר יותר גדול הוא יכול לדחוף יותר אוויר ביותר שקט)....

וזה מיותר לקנות מאוורר כזה ולהשים אותו עם מתאם של 120מ"מ....(לא חסר מאוררי 120מ"מ טובים)..

לגבי ההתאמה לדלתות...כי הוא גדול.....ולכן הוא לא מתאים למקומות סטנדרטים של מאווררי 120מ"מ וכו..

פורסם
  • מחבר

אבל אני רוצה את המתאם של ה-140 ל-120 כי אין לי מקום במארז ל-120. ועם המתאם הזה, אז כמה נראה לך זהוא יורישד מהקירור וכמה ירעיש???

ותגיד, הנתונים של המאווררים של החברות: VANTEC, ARTIC COOLING, AKASA ו-SUNBEAM הם אמינים???

כי לדוגמא יש מאווררים (של 120 ) עם 56cfm ו-23dba ( של artic cooling ), ומאוורר עם 44cfm ורק 18dba ( של AKASA ) ומאוורר עם 45cfm ורק 21cfm ( של sunbeam ). וכל המאווררים האלה הם ממש חזקים אבל ממש שקטים, זה נראה לך הגיוני ואמין??? יש אולי איזשהוא קצ', לדוגמא שהרעש הם מודדים במהירות הכי נמוכה וזרימת אויר הם מודדים במהירות הכי גבוהה אולי???

ומה שהכי הפלי אותי הוא שיש מאוורר של TT של 80mm שהוא עם 28cfm ו-21dba וזה ממש מוזר כי זה רק מאוורר של 80mm.

מה אתה אומר?

פורסם

אם אין לך מקום ל120 אז גם המתאם הזה לא יעזור לך..

ואתה סתם נכנס לדברים שלא צריך..תקנה מאוורר 120מ"מ תעשה להם מקום במארז וזהו סגור עניין...

וכן הנתונים של החברות הנ"ל אמינים..חוץ מאלה של TT שהם רועשים בהרבה מהנתונים שלהם..

פורסם
  • מחבר

אתה לא מבין, אני רוצה לשים במארז 2 של 120 ואחד של 80.

עכשיו אני שואל עד כמה הביצעים (cfm+dba) של המאוורר של ה-140 ירדו עם המתאם הזה?

ומכמה dba מתחילים לשמוע קצת את המאוורר בצורה קצת מציקה?

ודבר אחרון, יש את המאוורר היפה הזה של aerocool שנקרא- centaurus והוא בגודל 80, 21.6dba ו-26.8cfm, אולם לאומתו יש את המאוורר של artic-cooling שיש לו 20dba ו-28cfm, אבל המראה שלו רגיל. על מה לדעתך כדאי ללכת?? דרך אגב, המאוורר של ה-80 יהיה בגג, ואתה חיב לראות את המאוורר של aerocool כי הוא נראה ממש ממש יפה.

פורסם

הם ירדו כמה אני לא נביא... ואני בטוח גם שעם המתאם אתה תשמע אותו יותר...

ובעיקרון אי אפשר ממש לקבוע בכמה DB כי יש אנשים שגם ב20DB הם מתחרפנים...(אבל בסביבות ה30-35DB זה סביר לדעתי)..

ואם היופי כול כך חשוב לך אז לך על aerocool ההבדל בביצועים/שקט לא כזה קריטי..

פורסם
  • מחבר

היופי לא עד כדי כך חשוב אבל אם אין הבדל גדול כלכך אז אני מעדיף ללכת על יופי, לא?

ובקשר ל-140, אתה אומר שעדיף לא להמר וללכת על מאורר עם 22dba ו-42.73cfm???

פורסם

אם ההבדל לא כזה קריטי לך על היפה..

ובקשר ל140מ"מ פשוט תלך על מאוורר 120מ"מ טוב וזהו...(זה סתם סרט עכשיו מתאם וכו)...

פורסם
  • מחבר

אבל הקטע שלמאוורר של ה-140 יש ביצועים גבוהים מאוד עי יש לו רק 19.6dba ו-54.7cfm, ואני לא מוכן לקנות מאוורר עם יותר מ-22dba כי לפי מה שאמרו לי, יותר מזה ז הכבר די מציק ויש הבדל גדול. והמאוורר שלא עובר את ה-22 והכי מתקרב אליו בביצועי הקירור הוא עם 44.8cfm בלבד.

בקיצור ההסדלים גדולים ואני לא אוותר עליו בקלות, מה אתה אומר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים