פורסם 2006 במאי 3019 שנים זה התחיל בספלינטר סל וממשיך כמעט בכל המשחקים,המסך פשוט נכבה (מחשב לא) בעת המשחקים .אני לא משחק עם פילטרים בהגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) ובכל זאת כל המשחקים פשוט או נתקעים או המסך כבה ואין מנוס מלרסייט את המחשב.בדקתי טמפ' והטופ שהכרטיס מגיע הוא ל 60 מעלות כך שלא נראה לי שזה בעיית טמפ'.הורדתי גם את התיזמונים ל 540/590 וגם זה לא נראה שעוזר.אנא עזרתכם ,אני מתחיל להצטער שרכשתי את הכרטיס הזה עוד לא הספקתי להנות ממנו כמו שצריך והוא עושה לי לא מעט בעיות. :'(
פורסם 2006 במאי 3019 שנים תנסה לפתוח את המארז , לשים מאוורר מול המחשב ולהריץ את המשחקים וחוץ מזה תנצל אחריות
פורסם 2006 במאי 3019 שנים ואיך הוא בדיוק ינצל את האחריות?"סליחה, הכרטיס שמכרתם לי לא יציב באוברקלוק"?כנראה שהמעבד התחמם יתר על המידה או שהכרטיס צמא ליותר מתח (הטמפ' שלו בסדר גמור)
פורסם 2006 במאי 3019 שנים שיחזיר לסטוק , ויראה אם הוא עובד תקין או לא אם לא שינסה לנצל את האחריות , מה הבעיה ?
פורסם 2006 במאי 3019 שנים בעעע גם לי יש 9600XT וזה קורה לי כל הזמן, רק שאצלי בפעמים הראשונות אני רואה מסך שחור לאיזה 10 שניות ואז התמונה חוזרת ורק אחרי כמה פעמים היא כבר לא חוזרת. :bash: בגלל זה הכרטיס הבא שאני הולך לקנות בסיבות אמצע החופש הולך להיות אח ורק ג'יפורס], איטיאי האלה עשו לי בלי סוף בעיות וזה מהרגע הראשון שקניתי את הכרטיס(כאשר הוא נחשב יחסית לטוב - לפני שנתים). עריכה: ד"א לא עשיתי בכלל אוברקלוקינג בגרוששש.
פורסם 2006 במאי 3019 שנים זה לא חימום ! ובטח ובטח שלא בכרטיס הספציפי הזה שמסוגל גם לעבוד ב80 ....... זה אובר קלוק יותר מדיי תוריד הכל ב 10 (ליבה זכרון) ולא תתקל בבעיה הזו שוב . 580 \ 530 ......כמו אצלי בכלל ......! 60 בימים חמים אילה זה עוד טמפ' יפה דווקא ...
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר רשום במפרט,לא נראה לי בעיה של ספק.נראה לי שמצאתי מה הבעיה והיא כנראה בזיכרונות ולא בליבה.שנתתי ל ATI TRAY TOOLS לבדוק עבורי מקסימום מהירות ליבה וזיכרונות,בליבה הגעתי ל 532 ובזיכרונות המסך שוב כבה ( לצערי לא ראיתי היכן הם נפלו).
פורסם 2006 במאי 3119 שנים דבר ראשון אין לך על מה להצטער, הכרטיס הזה הוא מעולה...אצלי הוא עובד על xtpe בפאקינג 74 מעלות במאמץ, ועובד חלק...(אני יודע שזה חם, היום אני ינקה אותו)...כנראה הכרטיס תקול, או לא יציב באוברקלוק...
פורסם 2006 במאי 3119 שנים ביגלל בעיות כאלו ואחרות לא מומלץ ליקנות כרטיס מחברת ATI ! עכשיו אני באמת חושב שNVIDIA יותר אמינים ויותר איכותיים מהכרטיסים של ATI .אני מבין מה זה ליקנות כרטיס במעל 1000 שקל ולקבל פשלות. :-\
פורסם 2006 במאי 3119 שנים GolanXer, מדובר על כרטיס באוברקלוק, כל כרטיס מגיע לשלב שבו הוא לא יציב. תפסיקו עם השטויות, בחיי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.