פורסם 2006 במאי 3119 שנים אתה מתכוון לצינורות עיבוד ואני מתכוון לליבות CPU/GPU X2בין אם הם מורכבים על פיסת סיליקון אחת , או על פיסת לוח , או ב-SLIריבוי ליבות במעבדים ו"ריבוי ליבות" בכרטיסי מסך שונים במהותם
פורסם 2006 במאי 3119 שנים ריבוי ליבות במעבדים ו"ריבוי ליבות" בכרטיסי מסך שונים במהותםנכון , אבל בלי לרדת לפרטים , אני מדבר על concept הרעיון של ריבוי ליבות , השאיפה לעיבוד מקביליכמו Dual Channel בזכרונות , CORE DUAL במעבדים ו-RAID 0 בכוננים קשיחים
פורסם 2006 במאי 3119 שנים NV משחררת כרטיסים ככה סתם כדי "לעקוף" את ATI בלי חשיבה.אם היא הייתה מוציאה אריכקטורה חדשה ומוסיפה את התמיכה של HDR+AA זה היה טוב יותרהיא משחררת כי אנשים קונים .
פורסם 2006 במאי 3119 שנים נכון , אבל בלי לרדת לפרטים , אני מדבר על concept הרעיון של ריבוי ליבות , השאיפה לעיבוד מקביליכמו Dual Channel בזכרונות , CORE DUAL במעבדים ו-RAID 0 בכוננים קשיחיםהקונספטים שעומד מאחורי כל הדברים האלה שונים במהותם...
פורסם 2006 במאי 3119 שנים הקונספטים שעומד מאחורי כל הדברים האלה שונים במהותם... אבל בסופו של דבר המטרה אחת ביצועים
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר נכון שהמטרה היא ביצועים, אבל הכרטיס רק גדל, הוא כבר איזה 3 סלוטים לפחות (אולי אפילו 4 אני לא בטוח). זה ממש דבר דפוק ש-NVIDIA לא חושבים עליו
פורסם 2006 במאי 3119 שנים נכון שהמטרה היא ביצועים, אבל הכרטיס רק גדל, הוא כבר איזה 3 סלוטים לפחות (אולי אפילו 4 אני לא בטוח). זה ממש דבר דפוק ש-NVIDIA לא חושבים עליולמי מפריע הגודל ? המארז מתלונן ? מישהו קונה כרטיס מסך לפי גודל כרטיס ?למי שיש כסף לכרטיס הזה בטח שיש כסף למארז גדול
פורסם 2006 במאי 3119 שנים בארץ. הם כנראה תירגמו את המחיר שהכרטי נמכר בחנויות (או לחנויות) לדולרים.זה לא המחיר הרשמי.
פורסם 2006 במאי 3119 שנים בארץ. הם כנראה תירגמו את המחיר שהכרטי נמכר בחנויות (או לחנויות) לדולרים.זה לא המחיר הרשמי.המחיר לדילר לא כולל מע"מ הוא 750$[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מילא שזה עולה כמו כל המחשב שלי יחד עם המסך והכיסא עליו אני יושב, אבל לא הייתי משאיר מחשב עם מערך גרפי כזה דלוק כמה ימים רצוף כדיי להוריד משהו ענקי, אלא אם כן יש לי חשמל חינם... אבל מצד שני מי שיכול להרשות לעצמו דבר כזה יעמוד גם בחשבון החשמל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.