עבור לתוכן

ישראל על המפה, הראשונים בעולם עם 7950GX2!!

Featured Replies

פורסם

כן כן, היבואן CD-LOG מוכר את ה-7950GX2 מתוצרת Leadtek.

למי שלא יודע כרטיסי ה-GeForce 7950GX2 של nvidia, הם בעצם שני לוחות PCB כאשר כל אחד מהם מכיל שבב G71 אשר רץ ב-500MHz ו-512MB של זיכרון במהירות 1200MHz, כלומר סה"כ 1GB של זיכרון (נראה שהשוק הראשוני מגודל הזיכרון של הכרטיס המסך אשר דורשת מערכת ההפעלה Vista, לא יהיה מצודק כאשר הכרטיסים שיוצאים היום מתחילים להגיע בגדלים מטורפים). הלוחות מחוברים במערך SLI, מה שכנראה יצור את הכרטיס החזק ביותר בשוק יותר מ-Radeon X1900XTX של החברה המתחרה ATI. היחוד של הכרטיס הזה הוא האפשרות לתקוע שתים כאלה ולחבר גם אותם ב-SLI כלומר לקבל 4 ליבות, וכך להגיע ל-Quad SLI.

http://www.theinquirer.net/?article=32042

• תגובות 42
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

2G זכרון על כרטיס מסך? בסוף יהיו זכרונות רגילים שמנצלים את הזכרון של כרטיס המסך במקום ההפך :P

פורסם

רק חבל שאף אחד לא יקנה אותו פה בארץ.

אבל כבדו-ראשונים בעולם :)

פורסם

עזוב שטויות, כבוד זה יהיה אם יתנו לנו מחיר הגיוני עליו.

פורסם

יש למישהו כובע?

אני צריך לאכול משהו

פקפקתי בגלל הNDA של NVIDIA

והתבדיתי

פורסם

אם הוא ירד למחיר של X1900XTX הכרטיס הזה יהיה מאוד משתלם

פורסם

לא בטוח שאנחנו ראשונים.

יכול מאוד להיות שפשוט אפשר לשלם,

וכל מי שמשלם נכנס לרשימת תפוצה,

ויקבל את הכרטיס כשזה יגיע.

פורסם

850 דולר :screwy:

פורסם

850 דולר :screwy:

פאאק :'(

פורסם

שהם אמרו בכתבה "המחיר המוגזם" הם התכוונו למחיר של הכרטיס בארץ או למחיר של הכרטיס הזה בכללי?

פורסם

יש למישהו כובע?

אני צריך לאכול משהו

פקפקתי בגלל הNDA של NVIDIA

והתבדיתי

:xyxthumbs:["אדם גדול יודה בטעותו"]

אולי כדאי שתנצלו את ההזדמנות, תשיגו אחד ותיהיו בין המבקרים הבודדים - סתם מחשבה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הם חתמו על NDA, אם לא זה יכול להיות קפיצה גדולה לאתר.

פורסם

אנשים בחו"ל כבר קנו אותו, ב"חשאיות" כמובן בגלל הNDA, ולכל חנות hardcore בחו"ל יש את הכרטיסים במלאי, הם פשוט לא מודיעים או רק מכריזים על pre order בגלל הNDA גם כן.

אז מה הביג דיל? :nixweiss:

פורסם

אני מאמין שכל מי שייקנה את הכרטיס אחרי חודש חודשיים יסבול מהצורך למצוא פתרון לקרר את החיה הזאת כי לדעתי היא תיהיה חמה חמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים