עבור לתוכן

לאיזה נגן יש יותר עוצמה?, ZVM או IPOD VIDEO?

Featured Replies

פורסם

יש לי אוזניות גדולות, שמעתי איתן את ה ZVM והוא לא ממש ניצל אותן...

רציתי לדעת אם האיפוד וידאו נותן עוצמה חזקה יותר - MW.

תודה

פורסם

powersoul כל שני וחמישי אתה פותח דיון על הZVM ועל האייפוד וידאו, לא יותר עדיף לפתוח דיון אחד שבו תשאל את כל השאלות שלך?

בקשר לשאלה שלך - מהניסיון שלי, באוזניות כפתור או באוזניות קשת קטנות הרגשתי יותר באס ועוצמה מאשר באוזניות גדולות.

לא יודע אם זה תקף לכל האוזניות הגדולות אבל אולי בגלל זה לא הרגשת שהZVM לא ניצל אותן ממש.

בקשר לאייפוד וידאו אני לא ממש יודע אחרים יענו.

פורסם

אין נגן כל כך שיוכל להרים מה שאתה מתכוון "אוזניות גדולות"

ובכל אופן ב-zvm העוצמה יותר גבוה מאשר באייפוד.

פורסם

אני יודע שלZVM יש 25mw בכל צד......שזה ממש חזק..

בנוגע לאייפוד אני לא יודע כמה mw יש לו אבל אני יודע שגם בו שומעים חזק מאוד...

קיצור אם תשמע בשתי הנגנים האלה באופן תמידי בווליום גבוה שתהיה בן 30-40 תהיה חירש.

פורסם

לאייפוד יש 30 לערוץ.

שמיעה בשני הנגנים האלו ביותר מ70 אחוז (ואפילו פחות ) פוגעת בשמיעה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

בגלל שצריך הרבה מתח לאוזניות שיש לי, אני מאמין שהנזק שיכול להיגרם יהיה הרבה יותר קטן,

בגלל שאני לא צריך להפעיל את הנגן על עומצה מקסימלית בשביל לשמוע משהוא.

פורסם

לאייפוד יש 30 לערוץ.

שמיעה בשני הנגנים האלו ביותר מ70 אחוז (ופחות ) פוגעת בשמיעה.

דווקא יפה לא ידעתי...30 זה טוב

פורסם

30 לכל צד? איפה ראית את זה?

פורסם
  • מחבר

לא הגיוני שיש לאיפוד 30...

לU3 שלי יש 30 מכל צד, ושומעים בו הרבה יותר חזק מאיפוד עם אותן האוזניות.

פורסם

שמעתי באייאודיו X5L ויש לו 20mw בכל צד.....לאח שלי יש את האייפוד ושומעים בו בערך באותו ווליום....אפילו יותר חזק באייאודיו.

לא נראה לי 30 בכל צד. גם חרשתי מלא אתרים כדי לבדוק את זה ולא מצאתי.

פורסם
  • מחבר

ראיתי איפה שהוא שיש לאיפוד 15 או 17 בכל צד, אבל אני לא בטוח

פורסם

ממ לIPOD יש תוכנה המגבילה את העוצמה של הווליום וגם יש את זה בהרבה מאוד נגנים חדשים!!! זה דיי טוב כי אז אפילו אם אתם שומעים ב100% אתה לא תהפוך לחרש תוך שבוע (סתם מגזים חחח) אז לא אי אפשר להגיד את העוצמה האמיתית שלו בגלל ההגבלות

ד"א יש את זה גם בZVM וגם בU3 (אני לא בטוח בU3 אבל יש סיכוי סביר) אני חושב שיש לזה פריצות ואם תחפש אתה 99% תימצא אחת או שתים כאלה לכל נגן שיש לו את ההגבלה

פורסם

לפי נסיון של עם האייפוד נראה לי שיש לו 20 mw בכל צד. פחות מזה לא יכול להיות.

פורסם

למעשה זה היה בעמוד הפרטים באתר של אפל רק לדגמים יותר ישנים (שגם היו לי) וזה היה נתון זהה לאורך כמה דגמים. אני לא מוצא את הנתון הזה בעמוד הנוכחי של אפל, אך אני בספק שהוא השתנה בדור 5 , אני בכל מיקרה לא שמעתי הבדל בעוצמת השמע בין נגן דור 5 לנגן דור 2 (למרות שהיה הבדל איכות).

בכל מיקרה לפי זה אני לא יכול להיות אכן בטוח ב100 אחוז שזה באמת 30 לערוץ גם בדור 5 (וודאית זה היה בדורות ישנים יותר), אולי צריך קצת מאמץ בגוגל למצוא את הפרט הזה.

בכל מיקרה הנה דוגמה לעמוד פרטים של דור ישן יותר שם מופיע - 30mw לערוץ (60 סה"כ).

http://www.smalldog.com/product/12652438

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים