עבור לתוכן

פלסטינים העם הנאור בעולם

Featured Replies

פורסם

אני לא "תומכת" בהומואים. זה יותר כמו "תנו לחיות לחיות". אני נגד המצעדים שלהם למשל ואני שונאת את זה שרובם הופכים את ההעדפה המינית שלהם לדרך חיים ומשפשפים את זה בפרצוף של כולם ואתה חייב להיות חולה בשכל אם אתה משווה בין סתם מנקי ארובות לסוטים שמנצלים ילדים.

• תגובות 42
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
:puke: :puke: :puke:
פורסם
  • מחבר

מבחינתי שניהם חולים בשכל וצריך לטפל בהם כמו בבני אדם חולים זה שגבר נמשך לגבר זה גורל משהוא דפוק בשכל שלו בדיוק כמו שפידופיל נימשך לילדים

OMRIJ

אתה מנהל פה לא אז תראה דוגמא אישית ואל תקלל

חבר שלי בבן 19 (כמוני) ויש לו חברה בת 15 מה נראה לך שהוא מנצל אותה :screwy:

פורסם

אנשים חשוכים כמוך, בעלי דעות קדומות פשוט מביאים לי את הסעיף

פורסם
  • מחבר

אנשים חשוכים כמוך, בעלי דעות קדומות פשוט מביאים לי את הסעיף

אני מצטער אבל זה אתה עם החשוך פה (לא מוכן לאפשר לאנשים(פדופילים) לחיות איך שהם רוצים)

ואני גם מצטער אם אני מביא לך תסעיף אבל עדין אתה מנהל שמשתמש בכח שלו בצורה לא הוגנת ועדין לא מחקת את ה"כינוי הרע" שקראת לי בו

פורסם

אני לא מוחק כי אני עומד מאחוריו ב100%

פורסם
  • מחבר

אני לא מוחק כי אני עומד מאחוריו ב100%

חוקי הפורום

ברוכים הבאים לפורום 'אקטואליה ותרבות'!

במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלטו מספר חוקים שעל כל משתמש לדעת וליישם.

אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר.

1. תוכן הודעות: אין לשלוח הודעות לא חוקיות על גבי הפורום. ווארז, פריצות, והורדה לא חוקית הם לא נושא לדיון פה. כמו-כן, הודעות סתמיות וחסרות תוכן (לרבות הודעות המצטטות הודעה אחרת ללא תוספת תוכן), או כל סוג של ספאם, לא מקובלים.

יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם ולשמור על תרבות דיון. זהו לא צ'אט. חל איסור להתלהם, לקלל, לפגוע, להעליב, לרדת, או להשמיץ משתמשים/גופים/ארגונים/חברות מכל סיבה שהיא.

מושחתים נמעסתם

פורסם

טוב, מספיק או שאני אחלק אזהרות פה על ספאם.

עמרי, נסה להמנע מקללות.

פורסם

אין מה להשוות פדופיליה להומוסקסאליות בכלל

פדופיליה קודם כל אסורה ע"פ חוק והיא עברה בכל המדינות המתורבתות.

הומוסקסאלים ולסביות הם פשוט בעלי העדפה מינית של אותו מין (ודרך אגב הם 12% מהאוכלוסיה הכללית הבוגרת)-אין שום פשע בזה אין ניצול וזה לא פוגע בחברה שהם נמצאים בה

פדופיליה זה ניצול מיני ופגיעה בחפים מפשע וגם באלו שהם חסרי ישע לעומתך-מה שמשאיר צלקות בנפש הקורבנות להרבה זמן......

תאמין לי עכשיו חזרתי מתיאלנד ולראות את כל הזקנים האירופאים עם הילדות המקומיות היה פשוט מזעזע. תחשוב על כל ילד כאילו הוא הילד שלך...

אם היית ילד וגר בבניין עם הומו או לסבית -סביר להניח שלא היית אפילו יודע מזה ,וגם אם היית יודע מזה זה לא היה משפיע עליך

אבל אם היית גר עם פדופיל -לא היית יכול לשבת על התחת אם אתה מבין את כוונתי -אז אל תהיה אדיוט ותשקול את המילים שלך כי אנשים יכולים לשמוע אותך וחבל ....

פורסם
  • מחבר

אין מה להשוות פדופיליה להומוסקסאליות בכלל

פדופיליה קודם כל אסורה ע"פ חוק והיא עברה בכל המדינות המתורבתות.

הומוסקסאלים ולסביות הם פשוט בעלי העדפה מינית של אותו מין (ודרך אגב הם 12% מהאוכלוסיה הכללית הבוגרת)-אין שום פשע בזה אין ניצול וזה לא פוגע בחברה שהם נמצאים בה

פדופיליה זה ניצול מיני ופגיעה בחפים מפשע וגם באלו שהם חסרי ישע לעומתך-מה שמשאיר צלקות בנפש הקורבנות להרבה זמן......

תאמין לי עכשיו חזרתי מתיאלנד ולראות את כל הזקנים האירופאים עם הילדות המקומיות היה פשוט מזעזע. תחשוב על כל ילד כאילו הוא הילד שלך...

אם היית ילד וגר בבניין עם הומו או לסבית -סביר להניח שלא היית אפילו יודע מזה ,וגם אם היית יודע מזה זה לא היה משפיע עליך

אבל אם היית גר עם פדופיל -לא היית יכול לשבת על התחת אם אתה מבין את כוונתי -אז אל תהיה אדיוט ותשקול את המילים שלך כי אנשים יכולים לשמוע אותך וחבל ....

עוד הפעם גבר אני מבין מאיפה אתה לוקח את הדעה שלך שפדופיליה ישר קשור לאונס ופשע אבל זה לא תמיד נכון ויש הרבה בנות בנות 16 ואפילו 15 יותר "מלומדות" במין מאנשים בני 25 והם עושות את זה למרוות שזה לא חוקי לכן צריך לשנות תחוק באופן כללי אני מתנגד לפידופליה מאותה סיבה שאני מתנגד להומואים וזה מבחינה מוסרית בנוסף הם מהוים סכנה לקיום האנושי ומהוים מטרד(חלקם)

ולגבי המחקר הזה שמצא שהומואים מהוים 12% נראה לי שהוא נערך באנגליה שכידוע אחוז ההומואים באקדמיה שם גדול מאוד

פורסם

תשמע יש לך בעיה קשה להפריד בין טוב ורע - ובין מה שמותר ואסור

באופן כללי אני מתנגד לפידופליה מאותה סיבה שאני מתנגד להומואים וזה מבחינה מוסרית בנוסף הם מהוים סכנה לקיום האנושי ומהוים מטרד(חלקם)

תגיד אתה בסדר???? ממתי הומאים מהווים סכנה לקיום האנושי ???? אתה שפוי .

אם היית במקרה מגלה שאתה מעדיף גברים היית מתאבד מאותה סיבה ???

או אם אחות/אח שלך היו כאלה היית חושב שהם סכנה לקיום האנושי ??- אני חושב שאתה פשוט לא בוגר מספיק שכלית למען האמת

ולגבי העניין אם בחור בן 17 שוכב עם בת 15 - זה לא פדופילה אבל זה כן אינוס קטינה (יש הבדל בחוק לגבי הדברים). גם אם זה בהסכמה

לדעתי זה לא צריך להיות אפילו זה אבל מה לעשות זה החוק - תלך לחבר כנסת שינסה לחוקק אחרת אם זה מפריע לך כל כך.

בנתיים יש חוקים במדינה הזו גם אם חלקם לא נראיים לך

פורסם

כשהייתי קטן הייתה לי דיעה קדומה לגבי הפלסטינים, מה היא כללה אני מתבייש כיום לאמר. ואז פגשתי כמה, אנשים מרתקים עם תרבות והיסטוריה מעניינים(עשו כמה עבודות אצלנו בבית), הבוס שלהם היה מבוגר מאוד ודיברתי איתו הרבה - המשלים שלהם פשוט גדולים(כידוע)והדיעות שלי השתנו מקצה לקצה. אבל לאחרונה אני מרגיש שאני מורעל יותר ויותר(בכל זאת, לקראת צבא) - והדיעות הקדומות(תרתי משמע) חוזרות :s07:.למה כתבתי את זה?סתם כדי לשתף אני יודע... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תשמע יש לך בעיה קשה להפריד בין טוב ורע - ובין מה שמותר ואסור

תגיד אתה בסדר???? ממתי הומאים מהווים סכנה לקיום האנושי ???? אתה שפוי .

אם היית במקרה מגלה שאתה מעדיף גברים היית מתאבד מאותה סיבה ???

או אם אחות/אח שלך היו כאלה היית חושב שהם סכנה לקיום האנושי ??- אני חושב שאתה פשוט לא בוגר מספיק שכלית למען האמת

ולגבי העניין אם בחור בן 17 שוכב עם בת 15 - זה לא פדופילה אבל זה כן אינוס קטינה (יש הבדל בחוק לגבי הדברים). גם אם זה בהסכמה

לדעתי זה לא צריך להיות אפילו זה אבל מה לעשות זה החוק - תלך לחבר כנסת שינסה לחוקק אחרת אם זה מפריע לך כל כך.

בנתיים יש חוקים במדינה הזו גם אם חלקם לא נראיים לך

הם מהוים סכנה להמשך המין האנושי כי הם לא מתרבים טוב נו אז פעם גם הומואים היו מחוץ לחוק ואז בהולנד קמה מפלגת הומואים ואחרי מאה שנה יחסים הומואים הפכו לחוקים בכל(או לפחות ברוב) מדינות אירופה אז אנחנו מדברים על המפלגה הפדופילית שגם קמה בהולנד (ראה תחילת שירשור) שרוצה לשנות תחוק ואני לא רואה שום בעיה עם זה ואחרי זה עוד אומרים לי שאני עם עדות קדומות :screwy:

פורסם

תשמע אני באמת סבלני איתך, אבל אם אתה באמת לא מצליח להבין את ההבדל אז יש לך בעיה רצינית של להבדיל בין טוב ורע.....

אני מדבר על המושג הבסיסי ביותר של חברה אנושית לפני חוקים ולפני מדינה אפילו.

אתה לדעתי צריך שיחה רצינית עם מישהו מוסמך.... אולי יכנס לך משהו לגולגולת בכל זאת

ורק כדי שתהיה בעיניינים אחת הבעיות הכי קשות של המין האנושי היום היא ההתרבות ....... ולא חוסר הריבוי

פורסם

חוקי הפורום

1כל סוג של ספאם' date=' לא מקובלים.

יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם ולשמור על תרבות דיון. זהו לא צ'אט. חל איסור להתלהם, [b']לקלל, לפגוע, להעליב, לרדת, או להשמיץ משתמשים/גופים/ארגונים/חברות מכל סיבה שהיא.

milf היה מקבל באן מזמן אם זה היה חל על כולם.

הם מהוים סכנה להמשך המין האנושי כי הם לא מתרבים טוב

HOLY CRAP...

אני לא מאמין לאיזה רמה הגעת.

ואני לא מצליח עדיין להבין למה אתה משווה הומואים לסקס עם חיות (שכחתי את המונח)?

בגלל ששני הדברים פעם היו לא חוקיים ואחד מהם הפך לחוקי, אז זה אומר שגם השני יהפוך לחוקי כי שניהם מדברים על סקס?

איזה מין חשיבה עקומה יש לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים