פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים אני לא מצליח לשתף את הקבצים בין המערכות 2000 ואקס פי.הבעיה היא שאני משתף קובץ ב 2000 אני לא יכול לראות אותו במחשב השני שיש עליו XPהוא מבקש סיסמה ושם משתמש, וגם אחרי שאני נותן שם משתמש וסיסמה הוא לא נותן לי גישהאיך אני נותן את ההרשאה הזו בווינדוס 2000 שבעצם יאפשר למחשב אחר להיכנס עליו בלי סיסמאות?
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים תבדוק אם ניטרלת את ה-FIREWALL הפנימי בחלונות XPנמצא בהגדרת החיבור - מתקדם
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים מחבר לא הבנת אותי....אני לא יכול לראות את השיתוף כשאני על אקס פי במחשב שיש בו 2000 זו לא בעיה של FIREWALL
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים תגדיר ב 2000 משתמש עם אותו שם במדויק של המשתמש שאיתו אתה נכנס ב XP ותן לו כמובן את ההרשאות המתאימות. 8)
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים היה לי את אותה בעיה בעבר לפני שעברתי לXPזה הולך משהו כזה....Right click on MY COMPUTER>Manage>Local users and groupsואז יש לך UsersוGroupsאתה צריך להוסיף את שם המחשב השני לאחד מהם ולשנות לו את המאפייניםבהצלחה!נ.במישהו אמר לי את זה בפורום הזה ממש מזמןאני מציע לך לחפש
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים הבעיה ב XP שאין לו פרוטקול NETBUI לשיתוף קבצים דרך שכנים ברשת ולכן תצתרך להתקין פרוטוקול זה או פשות לגשת למחשב דרך RUN עם \\ וכתובת IP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.