עבור לתוכן

התחלתי לעבוד על מוד למקלדת ולעכבר פרטים נ&#149

Featured Replies

פורסם

המראה המשעמם של המקלדת והעכבר נמאס אז התחלתי לעבוד על מוד למקלדת ולעכבר שהוא!....

מוד למקלדת!!!!!!

*פרוק כל המקלדת !

*הכנת מבנה למקלדת מפרספקס !

*החלפת הלדים של המקלדת ע"י לדים אחרים חשבתי על כחול...וגם חשבתי לעשות תאורה לכל המקלדת בצבע כחול או שכל קבוצת מקשים תיהיה בצבע שונה וגם להוסיף כפתור ON ו OFF כדי שאני יוכל להדליק תתאורה מתיי שמתחשק לי בעיקר בלילה...!!!!

*בניית כפתורים שטוחים מפרספקס לפחות אני ינסה לעשות את זה במקרה הכי גרוע אני ישים תכפתורים המקוררייים של המקלדת....!

**על זה אני עוד לא סגור אבל אני רוצה להוסיף 2-3 מאווררים קטנים זוהרים למקלדת לאיוורור של האצבעות ...***עוד חושב על זה***

*** והשלב הסופי אחרי שאני יעשה בהצלחה מה שאני רוצה לעשות חיבור המלקדת והפעלתה!!!!

מוד לעכבר!!!!

***מה שאני רוצה קצת מסובך אבל אני ינסה!!!

* להוציא את כל הפאנל לבנות פאנל חדש מפרספקס הבעיה היא עיגול הפרספק בצורה הכי נוחה שיתאים ליד !!!

*להחליף תלד האדום המעפן ולשים לד כחול כמו במקלדת !!!!

*לשים מאוורר קטן במצע לאורור היד !!!

*** ובסוף חיבור העכבר והפעלתו!!!

פורסם

נשמע טוב, תעדכן ןתרשום איך עשית הכל כדי שנוכל להעתיק :silly:

פורסם
  • מחבר

ירשום הכל רק לפני זה צריך שהכל יצליח ויהו תמונות גם

פורסם

יש אנשים שעושים משו מגניב עם במקלדת. הם מוציאים את כל הביפנוכו שלה ושמים את זה על פרספקס בלי כפתורים. על הפרספקס (שחייב להיות מלמטה חורטים את כל האותיות לפי המקום וזהו את מסודר. ואז גם לא צריך כפתורים כי אתה לאחץ על הפלסטיק הזה שיש בתןך המקלדת וזה סוגר מעגל.. ניסיתי. :]

לגבי העכבר, אתה יכול להדביק כמה שכבות של פרספקס אחת על השניה ואז פשוט עם דרמל להוציא את כל מה שמיותר. זה דיי בזבוז אבל אמור לצאת יפה.

פורסם

יש אנשים שעושים משו מגניב עם במקלדת. הם מוציאים את כל הביפנוכו שלה ושמים את זה על פרספקס בלי כפתורים. על הפרספקס (שחייב להיות מלמטה חורטים את כל האותיות לפי המקום וזהו את מסודר. ואז גם לא צריך כפתורים כי אתה לאחץ על הפלסטיק הזה שיש בתןך המקלדת וזה סוגר מעגל.. ניסיתי. :]

לגבי העכבר, אתה יכול להדביק כמה שכבות של פרספקס אחת על השניה ואז פשוט עם דרמל להוציא את כל מה שמיותר. זה דיי בזבוז אבל אמור לצאת יפה.

אתה יכול לתת קישור למודינג כזה למקלדת?

ולגבי העכבר לא ניראה לי כל הסיפור הזה...זה בטח יצא לא נוח או שבכלל יצא מפען לגמרי....

פורסם

אין לזה מדריך. חפש בגלריה של METKU.NET

שם ראיתי הרבה כאלה. זה המוד הכי לא מסוכך שיש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים