פורסם 2006 במאי 3019 שנים אוסטרליה: התינוקת הרטובה הוכנסה למייבש אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק מאוד: סמואל סידל, אוסטרלי בן 21 הואשם בגרימת נזק גופני חמור לאחר שהניח תינוקת בת שנה במייבש כביסה לאחר ששפכה על עצמה משקה. על פי הדיווח ב-BBC, חברתו של סידל השאירה אותו לבד עם בתה והלכה לחדר הכושר לשעה. כשחזרה הביתה מצאה את התינוקת עם כוויות קשות וחבלות ברגליה ופניה, ומיהרה עימה לבית החולים. הרופאים שטיפלו בתינוקת הזעיקו את המשטרה מחשש שמדובר במקרה של התעללות. בחקירתו סיפר סידל שהתינוקת שפכה על עצמה משקה ובגדיה נרטבו. לכן הוא הכניס אותה למייבש הכביסה, סגר את הדלת והפעיל את המכונה לשתי דקות. "הפציעות היו המזעזעות ביותר שראיתי מאז שהתחלתי לעבוד במשטרה", סיפרה השוטרת דב ניומן, שהופקדה על החקירה. התינוקת הושארה להשגחה בבית החולים והרופאים מצפים שתחלים באופן מלא. לאחר החקירה שוחרר סידל בערבות והוא צפוי להופיע למשפט ביוני. כמו כן, נאסר עליו ליצור קשר עם אמה של התינוקת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3256893,00.html
פורסם 2006 במאי 3019 שנים אבל אי אפשר להגיד שלבחור הזה אין חשיבה הגיונית...בעיה------פיתרוןרטוב מייבשמסכנה התינוקת...
פורסם 2006 במאי 3019 שנים כל יום נשברים שיאים חדשים פשוט... איזה בנאדם, אני לא מוצא את המילה המתאימה לתאר את הבנאדם הזה.
פורסם 2006 במאי 3019 שנים פשוט מזעזע ברמות !אני רק מאחל לו שהתינוקת תבריא תגדל ותשים אותו במייבש כנקמה ,זהו העונש היחידי שעולה בראשי לחולה נפש שלא ברא השטן !
פורסם 2006 במאי 3019 שנים פשוט מזעזע ברמות !אני רק מאחל לו שהתינוקת תבריא תגדל ותשים אותו במייבש כנקמה ,זהו העונש היחידי שעולה בראשי לחולה נפש שלא ברא השטן !דווקא הייתי ממליץ על מכונת כביסה כמה שיותר מעלות, במצב "סחיטה"...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.