פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים עידכנתי לצורב, והוא עכשיו לא קורא דיסקים...אני יכול להחזיר לחברה לתיקון (יש אחריות), או שהאחריות לא מכסה FirmWare?אפשר לשחזר, או שאני יחסוך לצורב חדש?
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים קודם כל אפשר לנסות ולעדכן הגירסה הקודמתאבל לפני זה כדאי לבדוק איך הוא מתנהג ב SAFE MODE וגם אם הוא מזוהה ע"י DEVICE MANAGER
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים מחבר הצורב מזוהה בביוס, ב WINDOWS, ובכל מקום בעצם - אבל כשאני מנסה לקרוא דיסקים (כל דיסק) אז הנורה עושה סימנים של ניסיון קריאה ואז מתחילה להבהב בלי להספיק ולא קורה כלום.ניסיתי לשחזר את הגירסה הקודמת אבל זה עדיין קורה (וכך גם בכל גירסה)...ב SAFE MODE לא נראה לי שזה יעבוד כי זו בעיה של הצורב - וחוצמזה זה גם לא עובד בדוס....
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים מחבר אז אתה אומר לשחזר את המקורי (למרות שזה לא קורא דיסקים גם עם זה) ולתת להם לשבור ת'ראש?
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים כן ואני חושב שהאחריות כן מכסה את הFirmWare כי הורדת את זה באתר החברה לא?
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים מחבר כן, באתר של Aopen. אבל לא נראה לי שזה מכסה... נשחק אותה אהבל : ונגיד שנראה לי שהעינית נדפקה או משהו כזה... :asthanos: כמה זמן נראה לכם שיקח לתקן או להחליף את זה? וכמה בערך עולה משלוח?
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים נו באמת, לך אליהם, תגיד שהוא הפסיק לקרוא דיסקים או וואטאבר וזהו, סתם ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.