עבור לתוכן

דיון על כדורגל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם כבר הוא יעבור למועדון כמו לירפול שרוצה אותו, הוא צריך לעלות רמה לא להוריד.

הוא עדיין צעיר, יש לו עוד הרבה פעמים להעלות את המשכורת שלו.

צעיר או זקן זה לא משנה יש אנשים שלחיות בחול מאוד קשה להם

ואולי הוא מיתגעגע למישפחה והחברים

אל תישכח שמאחורי ספורטי יש בן אדם

• תגובות 94
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בנאדם מוגבל פיזית ושיכלית משחק יותר טוב משמעון גרשון

:lol:

בנוסף גם יותר חכם ממנו

:)

פורסם

אז זהו, שלא.

פורסם
  • מחבר

בנאדם מוגבל פיזית ושיכלית משחק יותר טוב משמעון גרשון

:lol:

בנוסף גם יותר חכם ממנו

:)

הי על תזלזל בגרשון-אני די בטוח שהוא יכול לנצח את כל הפורום בטרוויה על איפור ;D

פורסם

שמעון גרשון אחד מהבלמים הטובים בישראל, תפסיק לזלזל.

ובניון לא יעבור בחיים לביתר, כי ווסטהאם לא ישחררו אותו והוא גם לא ירצה.

פורסם

גרשון שחקן איטי מאוד - אפילו יותר מבנאדו , הוא אולי יותר חכם טיפה מהמון בלמים בקנה מידה ישראלי אבל נראה לכם שהוא יצליח להתמודד עם החלוצים באירופה או אפילו עם הסילונים החדשים שהגיעו לארץ כמו פטריק סופו , קולאוטי והחלוץ החדש של הפועל ת"א ?? אני בספק גדול - הוא ייצטרך סוס שיסחוב אותו על המגרש כדי שהוא יצליח לרוץ אחריהם בטח עכשיו כשהכיסים שלו מלאים בכסף הוא יהיה עוד יותר איטי כי את שלו הוא עשה .

אנסומבו יותר טוב מדירסאו ????? מי האידיוט שרשם את זה ואיפה הוא חי בשנתיים האחרונות כי כנראה הוא לא גר בארץ ,דירסאו כמו ז'וטה זה ההבדל בין קבוצה אלופה לקבוצה שמסיימת במקומות שמלמטה .

חיפה תשאר אלופה גם שנה הבאה כי אין מה לעשות המאמן הזה אוסי ארלידס לא מאמן מוצלח במיוחד ולא מכיר את הליגה ,חוץ מזה מי שמנחיתים עליו שחקנים שהוא לא מכיר עוד לפני שהוא חותם כנראה סופו לכשלון - חוץ מזה הסמל של המהפכה החדשה בבית"ר מליקסון חותם במכבי חיפה מה צריך יותר מזה להבין שיש דרג ויש זרג והדרג הבכיר נמצא במכבי חיפה , שחקנים שיודעים שעתידם עוד יבוא ולא כמו זנדברג העגלה הזה שרץ 10 דקות נח שעה על המגרש ובאמת יכולים להתקדם מגיעים למכבי חיפה כי לצאת ממכבי חיפה לאירופה זה יותר קל מכל קבוצה אחרת ,זנדברג אולי השתפר השנה אבל זה רק בגלל שנת חוזה שנה הבאה הוא ייראה כמו שהוא היה לפניי שנתיים - עגלה עם סוסה .

פורסם

גם אם קאפלו יבוא לבית"ר הם לא יקחו אליפות, אין מה לעשות השלד של מכבי חיפה יותר טוב משלהם ב2 רמות.

עם כל הכבוד לזיו אסולין יצחקי אמסלם ושאר הכנופייה שלהם הם לא עולים על שום שחקן במכבי חיפה..

פורסם

אוהדי חיפה-תמשיכו לחיות בסרט שהקבוצה שלכם יותר טובה מביתר..

לא שאני לשמח בזה שבסוף העונה הבאה 20 אלף בבונים מהמזרחי יעשו עולה..אבל עדיין אין מה לעשות

שוערים-דודיוביץ יותר טוב מקורנפיין בקצת,שתייהם יציבים אבל פה ניתן יתרון קליל לדווידוביץ

הגנה-ההוא(אני כול כך מתאפק,רק כי אני אורח פה בפורום..)ובן יוסף הם בלי ספק קו הגנה ה-ר-ב-ה יותר טוב מאולארה ובנאדו.

הבחור שאמר שההוא עגלה-פחחח..איתו בעונה שכמעט ירדנו ליגה הייתה לנו את ההגנה ה2 בטיבה בליגה(אתה מוזמן לבדוק) למרות שסיימנו במקום 9

בעונה האחרונה הייתה לנו את ההגנה הכי טובה בליגה ביחד עם חיפה

נכון לפני שנתיים הוא היה במגמת ירידה,אבל הוא חזר לכושר שלו

בן יוסף בלם ענק,כול כך הרבה ביטחון והוא פשוט מטאטא

אולארה טוב+ בנאדו הוא זה שצריך לרתום לו סוס ועגלה..

קייסי וחרזי-אחד נשמה השני עגלה,ראינו מה גרום בן זונה עשה לקייסי בסיבוב השלישי של ביתר חיפה..

לביתר יש את זיו ואמסלם(שיכול לשחק גם כמגן),וראינו איזה כוח משמעותי זיו כשהוא עוזר ללרואה באגף..אמסלם עשה שיפור פשוט מדהים אצל פרננדז

בקישור לחיפה יש את דירסאו,מסודי בוקולי וקטן?

תשבו את זה לשחקן בקבוצת אמצע טבלה +בפרמיירליג ועוד אחד קפטן קבוצת אמצע טבלה בצרפת..בכסף שלה ביתר יכולה להביא קשר אחורי שיאכיל את דירסאו אבק

התקפה-ארבייטמן הוא אפס,בדיחה עצובה מאד(בשבילי שמחה).אסולין הרבה יותר טוב ממנו..

קולאוטי?המקסימום שאפשר להשיג ב350 אלף דולר

ביתר יכולה להביא אחד פי 4 יותר טוב..

סיכום העונה שלי-ביתר לוקחת אליפות,מכבי גביע(ומסיימת את העונה במקום 9),חיפה מקום 2,הפועל 3,נתנייה איפשהו באמצע הטבלה,הרצליה ואשדוד יורדות

ביתר ימשיכו לדפוק מכות לילדים בני 12 בתחנה מרכזית,חיפה ימשיכו להיות ילדי פירו מסכנים ולהדליק את זה כול שנייה בעזרץת ההנהלה הנדיבה שמכניסה להם,הפועל ישברו לההוא את הראש בזכוכית שתעוף עליו במחזור 13..עוד 5 שנים חיפה תתפרק ואז כול אוהדי ההצלחות יחזרו לחורים

פורסם

לא שאני לשמח בזה שבסוף העונה הבאה 20 אלף בבונים מהמזרחי יעשו עולה..אבל עדיין אין מה לעשות

שוערים-דודיוביץ יותר טוב מקורנפיין בקצת,שתייהם יציבים אבל פה ניתן יתרון קליל לדווידוביץ

הגנה-ההוא(אני כול כך מתאפק,רק כי אני אורח פה בפורום..)ובן יוסף הם בלי ספק קו הגנה ה-ר-ב-ה יותר טוב מאולארה ובנאדו.

הבחור שאמר שההוא עגלה-פחחח..איתו בעונה שכמעט ירדנו ליגה הייתה לנו את ההגנה ה2 בטיבה בליגה(אתה מוזמן לבדוק) למרות שסיימנו במקום 9

קייסי וחרזי-אחד נשמה השני עגלה,ראינו מה גרום בן זונה עשה לקייסי בסיבוב השלישי של ביתר חיפה..

לביתר יש את זיו ואמסלם(שיכול לשחק גם כמגן),וראינו איזה כוח משמעותי זיו כשהוא עוזר ללרואה באגף..אמסלם עשה שיפור פשוט מדהים אצל פרננדז

תשבו את זה לשחקן בקבוצת אמצע טבלה +בפרמיירליג ועוד אחד קפטן קבוצת אמצע טבלה בצרפת..בכסף שלה ביתר יכולה להביא קשר אחורי שיאכיל את דירסאו אבק

סיכום העונה שלי-ביתר לוקחת אליפות,מכבי גביע(ומסיימת את העונה במקום 9),חיפה מקום 2,הפועל 3,נתנייה איפשהו באמצע הטבלה,הרצליה ואשדוד יורדות

ביתר ימשיכו לדפוק מכות לילדים בני 12 בתחנה מרכזית,חיפה ימשיכו להיות ילדי פירו מסכנים ולהדליק את זה כול שנייה בעזרץת ההנהלה הנדיבה שמכניסה להם,הפועל ישברו לההוא את הראש בזכוכית שתעוף עליו במחזור 13..עוד 5 שנים חיפה תתפרק ואז כול אוהדי ההצלחות יחזרו לחורים

טוב בן יוסף הבלם המהולל של בית"ר יותר טוב מבלם נבחרת צ'ילה..סבבה.שחקן שעד לפני עונה ישב בספסל של פתח תיקוה.

עכשיו אני יסביר לכם למה אתה לא מבינים ממש כדורגל, כדרוגל זה לא מדע מדויק אין פה יותר טוב טוב בקצת בפחות או ביותר.

לכדורגל יש כמה פרמטרים, האחד יכולת...אם יש לך יכולת זאת אומרת שאתה שחקן, אבל יכולת לא מבטיחה כלום.בשביל להיות שחקן אתה צריך להיות המשכי ורציני במשך הקריירה שלך.

עכשיו אני שומע פה זמירות שאמסלם עשה התקדמות אדירה בלה בלה..

שחקן בן 33 לא יכול לעשות התקדמות בעונה אחת!!! אם 15 שנה הוא היה ברמה x גם אם יבוא פרגסון לאמן אותו הוא לא יהיה יותר טוב.

לגבי זיו, הוא מגן שמסוגל לתקוף נהדר אבל מבחינה הגנתית??? שחקן התקפה כישרוני שמבין את המשחק יעשה ממנו צחוק החורים שיהיו לבית"ר השנה באגף שלו אם הוא ישחק אני לא מאחל לשום קבוצה.

לגבי הקישור, אתה אומר שבית"ר יכולה להביא שחקן שיאכיל אבק את דירסאו...גבר צר לי לבשר לך אבל הם לא משחקים אחד על אחד אלא קבוצה.

מבחינה קבוצית דירסאו נהדר ומתאים בדיוק למכבי חיפה. גם אם בית"ר יביאו את אמרסון הוא לא יהיה פרמטר לאליפות.כי הוא יעשה עבודה הגנתית והתקפית מדהימה אבל דירסאו גם כן יעשה את שלו והקבוצות יהיה באותה רמה.

לגבי מסודי בוקולי וקטן.

אתה מדבר פה של שחקן העונה(בוקולי) קטן שחקן שעד לפני חודש היה שחקן סגל של ווסטאהם(זה שהוא לא שיחק לא גורע מזה שהוא שחקן מספיק טוב לליגה ישראלית. מסודי שחקן נהדר אם הוא לא היה עושה שטויות בחיים שלו הוא היה היום בליגה צרפתית או אנגלית בקלות.

עכשיו המערך של מכבי חיפה מושלם מכל הפרמטרים החל מהגנה חזקה ועד להתקפה מבריקה ומהירה.

מה שאף אחד פה לא מבין שמכבי חיפה מתמודדת מול ליגה שלמה ולא רק מול בית"ר!!!!! מכבי חיפה יכולה להיות קבוצה פחות טובה מבית"ר אבל היא משחקת מול ליגת העלקקק ואם היא תעשה את התוצאות של העונה היא תקח אליפות 11.

לגבי שאר הליגה עלק שום התקדמות שום כלום כרגיל ליגת האלק..

פורסם

ForresT, אתה שוכח המשכיות. מכבי חיפה מעבירה 3 או 4 שחקנים. בית"ר סגל שלם.

avi2014, הסגל של מכבי חיפה לא ממש מושלם. המגנים כבר זקנים והגיע הזמן להחליף אותם. גם בנאדו כבר לא מה שהיה פעם. דווידוביץ כמו תמיד פציעה שמחכה לקרות. ארבייטמן אדום שמחכה לקרות.

למרות כל זה אניי עדיין חושב שחיפה תיקח תאליפות.

פורסם

עדיף שתשתוק

פורסם

הקנאה נשפכת ממך...

קודם כל אתה משווה את ההגנה של חיפה להגנה של הבועל ת"א? פחחחחחחחחח....

שתי ההגנות הכי טובות בליגה? לא!

חיפה ההגנה הכי טובה בליגה, יש לה שחקנים מעולים, מנוסים ומחוברים יחד בצורה נפלאה.

אני לא מבין איך אתה מסוגל לזלזלבשחקנים כמו בוקולי, דירסאו וקטן שבאמת מאכילים את הליגה הזאת קש.

פורסם

כדורגל זה הדבר הזה שאדם עומד בדשא, מרביץ עם מקל לכדור קטן ואם לא פוגע אז המקל נכנס לו ברגל?

משחק בית"ר זה המפגש הזה שלוקחים ילדים כדי ללמד אותם מה האמא של ההוא בשחור עושה בעבודה?

3 פעמים הייתי במגרש בלומפילד, ביום אחד לפני איזה 30 שנה. זו היתה הפעם הראשונה, הפעם האחרונה וגם פעם אחת יותר מדי.

היכן מתחבאים עד עבור זעם המונדיאל?

מתי אנשים יגלו כזו בקיאות בנציגינו לאולימפיאדת המטימטיקה ? (היתה כזו, הישגים לישראלים הרבה יותר טובים מאשר בכדורגל).

פורסם
  • מחבר

כדורגל זה הדבר הזה שאדם עומד בדשא, מרביץ עם מקל לכדור קטן ואם לא פוגע אז המקל נכנס לו ברגל?

משחק בית"ר זה המפגש הזה שלוקחים ילדים כדי ללמד אותם מה האמא של ההוא בשחור עושה בעבודה?

3 פעמים הייתי במגרש בלומפילד, ביום אחד לפני איזה 30 שנה. זו היתה הפעם הראשונה, הפעם האחרונה וגם פעם אחת יותר מדי.

היכן מתחבאים עד עבור זעם המונדיאל?

מתי אנשים יגלו כזו בקיאות בנציגינו לאולימפיאדת המטימטיקה ? (היתה כזו, הישגים לישראלים הרבה יותר טובים מאשר בכדורגל).

קודם כל אתה מיתבלבל בין הוקי לכדורגל

ומה זה מטממקיקה?

מה זה דבר שאיזה ערבי משועמם המציא או משהו?

פורסם

אההההההה חשבתי שגולף זה מה שמתגלשים על הקרח ומרביצים לאיזו חתיכת עץ או פלסטיק עגולה שטוחה.... או האחד בראש של השני......

אמנם לערבים היתה תקופה של הצלחות במתמטיקה (סליחה על שגיאת הכתיב מקודם) אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים להתעלם מהתחביב החביב הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים