עבור לתוכן

דיון על כדורגל

Featured Replies

• תגובות 94
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כל הכסף של ארקדי לא שווה כי הקהל של ביתר יהרוס את הכל אחרי הפסד אחד איזה בלאגן יהיה שם...

פורסם

חחחח אני לא מאמין למה שאני שומע אנסומבו כופל את דירסאו חחחחחח..למה מי זה אנסומבו?? שחקן שהתחיל בהפועל חיפפה ליגה שנייה ואז בגלל שלבית"ר לא היה תקציב הוא בא אליהם...הוא משחק 3 שנים בישראל ולא נתן גול אחד מבחינה טכנית הוא ברמה של שחקן הוקי שמשחק כדורגל מבחינה הגנתית הוא טוב לא יותר.

דירסאו שחקן ענק!! עם כושר גופני מדהים(בתור אחד שכל שבוע ביציע רואים כמה הוא רץ) חוכמת משחק שלאנסומו לא תיהיה בעוד מאה שנה..

ואנסומבו בכלל בנתניה!!!!!

לגבי מכבי חיפה בואן יראה פחות דקות מרפאלוב ובן מבט.

כרגע זה יהיה ההרכב

דווידוביץ

קייסי---------------דקל/בנאדו--אולארה--------סבן

מסודי---------------קשר זר----דירסאו-----------בוקולי

------------------------קטן----- -קולואטי-----------------

לעומת בית"ר הסגל כיום הרבה יותר טוב משלהם

עם הכבוד לקורנפיין הוא לא ברמה של ניר

הגנה זיו זה לא חרזי או סבן(שחקני נבחרת להזכיר לכם) ואמסלמם קשישה בטח שלא יותר טוב מקייסי.

זנדברג בשמאל לא יותר טוב ממסודי לרואה לא יותר טוב מקטן ואסולין הרבה פחות טוב מקולאוטי ככה שבית"ר קבוצה הרבה פחות טובה ממכבי חיפה.

פורסם

שמעון גרשון!! אתה גדול!! בסנסירו נגד מילאן נתת גוללללללללללללללללללללל איזה גולללללללללללללללללללללללללללללללל

או או או אוווווווווווווו אני ירוק בנשמההההההההההההההההההההההההההההההההה

חיפה חיפה מכבי שלי הגל הירוק הגלי הגלי! חיפה חיפה את אלופה תודה לך מכבי על עונהההה כ יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

שונא משטרההההההה שונא מגב שונא יסמ אני ירוק בדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

יציאה ג' מלחמה!!

למה אין בחיפה הפועל?? למה אין הפועל בחיפה ?????????????????????????????

אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו טאם טאם טאם טאםםםםם שמעון גרשון בן זונהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אופס למחוק

פורסם

שמעון גרשון!! אתה גדול!! בסנסירו נגד מילאן נתת גוללללללללללללללללללללל איזה גולללללללללללללללללללללללללללללללל

או או או אוווווווווווווו אני ירוק בנשמההההההההההההההההההההההההההההההההה

חיפה חיפה מכבי שלי הגל הירוק הגלי הגלי! חיפה חיפה את אלופה תודה לך מכבי על עונהההה כ יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

שונא משטרההההההה שונא מגב שונא יסמ אני ירוק בדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

יציאה ג' מלחמה!!

למה אין בחיפה הפועל?? למה אין הפועל בחיפה ?????????????????????????????

אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו טאם טאם טאם טאםםםםם שמעון גרשון בן זונהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

חחחחחחחח את זה תשמור ליציע......עכשיו ישר שיר חדש.......שימעון בבית"ר חחחחח הסמל של הפועל בבית"ר חחחחחח...אם הייתי אוהד מכבי תל אביב הייתי עושה חאפלה..

פורסם
  • מחבר

אני משנה תכותרת ל-דיון על כדורגל ביגלל זה-

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3256726,00.html

(אני לא רוצה ליפתוח 100 דיונים והדיון בכל מיקרה אפך לדיון על כדורגל)

אני מקווה שצרלטון יפסידו מי כל העסק של המונדיאל ואולי איך שהוא יחזירו תליגה לצפיה בחינם

אם הם יפסידו הרבה ויפשטו תרגל(לפחות אני חולם שזה יקרה)

פורסם

עכשיו כל המפגרים יחשבו שעשו להם טובה ויזמינו!!! לא להזמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חכו עוד שבוע עד שהמחיר לא ירד מ100 שקל אף אחד לא מזמין!!!!!!

תיהיו סבלניים גם ככה המחיר לא יעלה....הזמן פועל לטובתנו אם אין להם 25 אלף מזמינים הם בהפסדים כרגע אין להם 200...טיפה סבלנות!!!

פורסם
  • מחבר

עדיף לא לשלם ביכלל ואז יש סיכוי טוב שהם יצמצמו נזקים וימכרו תזכויות לערוצים 2 \10 ו5

וככה גם בעתיד לא יעשו צפיה בתשלום למונדיאל

פורסם

יש להם 1500 חבילות כבר, אני מאמין שמספר יעלה בגלל ההוזלה והמבצעים החדשים להוט ולישראקארד...

פורסם

1500 זה בדיחה הם יפשטו רגל אם יהיה להם רק 1500 איש הם בכלל ציפו ל200 אלף הזמנות..

פורסם

יש להם עכשיו 25K.בקצב הזה תוך שבוע הם על 200 אלף.

פורסם
  • מחבר

יש 2 חבילות זה קשור לאם אתה מנוי לHOT ומשהו שקשור לבנק

אבל צריך איזה יתחיבות מזוינת

פורסם

309 מחיר רגיל

189 עם התחייבות לשנתיים

99 אם אתה לקוח של בנק לאומי (רק להוט)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים