עבור לתוכן

דיון על כדורגל

Featured Replies

פורסם

בני יהודה כל שנה מנסה לשרוד חח

קבוצה מסכנה אבל קבוצה שבאמת נלחמת

• תגובות 94
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איזה טעות?

שמעון גרשון ותומר בן יוסף הם שילוב שמשתווה לשילוב אולארה בנאדו ואני אוהד מכבי חיפה.

גרשון שחקן מצויין, אבל הם פשוט פראיירים בכמויות כסף שהם משלמים לשחקן.

מכבי חיפה שנה הבאה לוקחת עוד אליפות ובעזרת השם גם תעלה לליגת אלופות.

גם לא שמעון גרשון וגם לא טוטו תמוז יוכלו לעצור את שרשרת הכוכבים של מכבי חיפה.

ההתקפה הכי טובה היא של מכבי חיפה:

קטן, מסודי, קולאטי, ארביטמן, בן בסט, בוקולי, תומר חמד ורפאלוב.

הקישור האחורי הכי טוב:

דירסאו- השחקן הטוב בליגה. ויבוא עוד שחקן ישראלי או זר במידה וקולאטי יקבל מעמד של תושב ארעי.

והגנה הטובה בליגה:

קייסי, מרגשווילי, בנאדו, קינן, אולארה, שי מימון, חרזי וקלמי סבן.

והכי חשוב המאמן הטוב בליגה! פשוט קבוצה מאומנת ומחוברת בצורה שעד היום לא היתה בליגה הישראלית לדעתי.

פורסם

אחי אתה חי באשליה על צלחת האליפות כבר חרטו את שם הקבוצה(בית"ר..)

כי היה מבצע ל24 שעות אז הם לא רצו לחכות לסוף העונה

פורסם

אני לא בא על רקע גזעני אני בא בתור אחד שמכיר את כל האוהדים של בית"ר תזכרו מה אני אומר רק על הרקע של גרשון הוא הולך הבייתה מחזור חמישי....

מה היה גוטמן?? אם לא היו קוראים לו גוטמן אלא שם שקרוב אליהם עד עכשיו הוא היה בבית"ר אין מה לעשות בית"ר היא קבוצה שמזוהה עם עדות המזרח הפועל עם האשכנזים זה לאורך שנים....כמו שהמערך לא יתנו למזרחי חיים קלים(ראו אמיר פרץ) ככה האוהדים של בית"ר לא יתנו חיים קלים...ואין לי כלום נגד אשכנזים רוב החברים שלי הם אשכנזים.

אולי זה יביא אליפות אבל ירחיק חלק מהגרעין של בית"ר.

פורסם

אני כאוהד בית"ר שונא את הפועל ואת גרשון שנהפך לסמל שלהם אני מאוד מתנגד לזה שהוא יבוא לקבוצה אבל אין כנראה ברירה כמו שאומרים זה לטובה נכון גאיידמק יודע מה הוא עושה אבל חבל שהוא לא הביא שחקן זר

נראה מה יהיה במשחקים של בית"ר איך הם יקבלו את גרשון ומעניין מה יהיה במשחק מול הפועל שני הקבוצות ישנאו אותו

במילה אחת הוא בוגד מה חסר לו כסף

פורסם

לכל אלה שעברו לאהוד קבוצות אחרות- WTF?! איך אפשר לעשות את זה?!

לאהוד זה לא תחביב וזה לא כיף. זה סבל וייסורים!!!

וזה שווה את כל זה רק בשביל ההתרגשות שהקבוצה שלך זוכה באליפות.

אני אוהד מכבי תל אביב, וגם בתקופה הכי גרועה שלה, הייתי צמוד לטלוויזיה בכל משחק ששודר חינם (אני מחרים טלוויזיה בתשלום). אני לא מחשיב את עצמי לאוהד שרוף (אני לא הולך למשחקים או להפגנות אוהדים), אבל אני מחשיב את עצמי כאוהד.

אפשר לסמפט קבוצה אחרת (ש-שו-שולמית עמידר ללאומית) אבל אי אפשר להחליף קבוצה. אני פשוט לא מבין את זה.

עניינית - גרשון שחקן מצוין. הזרים של בית"ר קצת פחות (פרננדז ואגנאסו מצוינים אבל לא נקלטים בארץ, לרואה חמום מוח). הרי איזה זר על רמה בא לליגה הישראלית. אם גאיידמק רציני שיפתח פה אקדמיה לכשרונות צעירים ממדינות אפריקה (כמו שעושים בצרפת, ותראו איזה כישרונות הם מגלים או במכבי חיפה עם יעקובו).

גרשון בלם מצוין, והכי טוב בליגה יחד עם בנאדו.

בקשר לאליפות. מי שמספיד את חיפה אידיוט. יש להם סגל שרץ כבר כמה שנים יחד, והם מחזקים אותו השנה בדיוק איפה שצריך - מסודי וסוואן. היתרון הכי חשוב של חיפה הוא בניהול. אי אפשר שלא לקנאה במכבי חיפה שעונה אחרי עונה מעמידה קבוצה כמו שצריך. יש יותר סיכוי שבית"ר תפתר את אוסי עד המחזור ה15 מאשר שתיקח אליפות(ולא שאני אומר שבית"ר לא תיקח אליפות, אני אומר שאוסי לא סוגר תעונה).

ואני(וכנראה רק אני) אף פעם לא מספיד את מכבי ת"א.

פורסם

תאמין לי שאכלתי יותר מדי חרא מהקבוצה הזו, פשוט נמאס.

הייתי אוהד שרוט לא שרוף, יש לי כמעט כל פריט של מכבי ת"א בבית.. מבגדים ועד מצעים למיטה..

אבל רמת המשחק שלהם והחוסר רצון הוציאו לי את זה מכל החורים.. גועל נפש

פורסם

כי הביאו את כל בית האבות שיש בליגת העל מה חשבת שתיקחו דאבל זה שנשארתם בליגה :xyxthumbs:

חשבתי שבסוף השחקנים יעלו עם מקלות הליכה..

פורסם

לדעתי ההחתמה של גרשון היא לא טעות. הוא שחקן ברמה אירופאית וכאשר הוא ישראלי - זה יתרון גדול ומפנה עוד מקום לזר איכותי.

הטעות היא ההחתמה של ארדילס והפיטור של פרננדז. או לפחות אפילו גרנט היה מתאים לדעתי. גרנט מאמן מעולה , כשצריך ואין ברירה הוא משחק הגנתי, אבל הוא יודע מה אוהדי בית"ר רוצים ועם הכלים הנכונים הוא יכל להעמיד קבוצה התפקתית חזקה ביותר!

מינויו של ארדילס הוא טעות.

הקישור האחורי הכי טוב:

דירסאו- השחקן הטוב בליגה. ויבוא עוד שחקן ישראלי או זר במידה וקולאטי יקבל מעמד של תושב ארעי.

והכי חשוב המאמן הטוב בליגה! פשוט קבוצה מאומנת ומחוברת בצורה שעד היום לא היתה בליגה הישראלית לדעתי.

LOL

אנסומבו כופל את דירסאו...

מאמן ממוצע ולא יותר.

לצערי, אני לא בונה על אליפות השנה :(

פורסם

על סמך מה אתה אומר שארדילס פחות טוב מפרננדז?

לא שאני אומר שהוא יותר טוב צריך לראות אותו על הדשא פרננדז מאמן מעולה אבל אולי גם ארדילס לא פחות טוב וגרשון זה סמל של הקבוצה הכי שנואה של אוהדי בית"ר

פורסם

על סמך זה שהפעם האחרונה שהוא אימן הייתה לפני 10 או 15 שנה.

פורסם

מאיפה אתה יודע את זה?

וגם אם כן זה לא אומר שהוא יהיה פחות טוב מפרננדז ותמיד אפשר להעיף אותו ולהביא חדש :nixweiss:

פורסם

אני לא בא על רקע גזעני אני בא בתור אחד שמכיר את כל האוהדים של בית"ר תזכרו מה אני אומר רק על הרקע של גרשון הוא הולך הבייתה מחזור חמישי....

מה היה גוטמן?? אם לא היו קוראים לו גוטמן אלא שם שקרוב אליהם עד עכשיו הוא היה בבית"ר אין מה לעשות בית"ר היא קבוצה שמזוהה עם עדות המזרח הפועל עם האשכנזים זה לאורך שנים....כמו שהמערך לא יתנו למזרחי חיים קלים(ראו אמיר פרץ) ככה האוהדים של בית"ר לא יתנו חיים קלים...ואין לי כלום נגד אשכנזים רוב החברים שלי הם אשכנזים.

אולי זה יביא אליפות אבל ירחיק חלק מהגרעין של בית"ר.

את השם מאור מליקסון שמעת? את השם איציק קורנפיין שמעת? אבירם ברוכיאן שמעת? גל אלברמן שמעת?

מה אני יגיד לך... אלה ה-מזרחיים שאני מכיר.

עשה טובה לעצמך ותפסיק לדבר שטויות.

פורסם

לדעתי ההחתמה של גרשון היא לא טעות. הוא שחקן ברמה אירופאית וכאשר הוא ישראלי - זה יתרון גדול ומפנה עוד מקום לזר איכותי.

הטעות היא ההחתמה של ארדילס והפיטור של פרננדז. או לפחות אפילו גרנט היה מתאים לדעתי. גרנט מאמן מעולה , כשצריך ואין ברירה הוא משחק הגנתי, אבל הוא יודע מה אוהדי בית"ר רוצים ועם הכלים הנכונים הוא יכל להעמיד קבוצה התפקתית חזקה ביותר!

מינויו של ארדילס הוא טעות.

LOL

אנסומבו כופל את דירסאו...

מאמן ממוצע ולא יותר.

לצערי, אני לא בונה על אליפות השנה :(

כל מה שאנסומבו יודע לעשות יותר טוב מדירסאו זה לצאת להתקפה (בגלל זה הוא קשר 50 50 ודירסאו קשר אחורי מלא - תפקידים שונים) ולשבור רגליים כי אין לו יכולות הגנתיות רבות, בגלל זה אם היינו מביאים את אנסומבו שיחליף את עידן במרכז המגרש אני בטוח שהיינו לוקחים אליפות על בליינד.

את השם מאור מליקסון שמעת? את השם איציק קורנפיין שמעת? אבירם ברוכיאן שמעת? גל אלברמן שמעת?

מה אני יגיד לך... אלה ה-מזרחיים שאני מכיר.

עשה טובה לעצמך ותפסיק לדבר שטויות.

יש הבדל בין שחקני בית אשכנזים לבין שחקני חוץ שהיו סמל של קבוצה המזוהה עם האשכנזים שבא לבי"תר בגלל הכסף.

פורסם

וגרשון זה סמל של הקבוצה הכי שנואה של אוהדי בית"ר

אני לא חושב שזה יהווה בעיה במשחקים עצמם, עד כמה שאתם אומרים שאוהדי בית"ר גזענים ואלימים הם יודעים לקבל שחקנים טובים והם לא יתנכלו אליו, ואם אתה לא מאמין תזכר באבי נימני, הייתי במשחק הפתיחה שלו נגד פ"ת אם אני לא טועה, ואני זוכר ששרו ביציעים "אבי נימני היה גרמני, אבל היום הוא נהיה יהודי".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים