פורסם 2006 במאי 2919 שנים http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77087&bz=63 :kopfpatsch: ניראה לי אפילו מלי משחקת יותר טוב מימנו אם כל הכסף הם לא יכלו ליקנות שחקן נורמלי?
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר תלך לישוןאתה מדבר שטויות.טוב גרשון שחקן מצוין וקבוצות עילית באירופה רוצות אותוהוא אפילו יותר טוב מימרדונה שמרדונה היה בכושר
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מקבוצה מזרחית כורדית הפכו להיות לקבוצה של רוסים+שחקנים אשכנזים אם הייתי אוהד של בית"ר הייתי מתאבד!!אבל אנשים לא לשכוח!!!!!!!אימפריה יש רק אחת!!!!(אתם תבינו לבד זה לא יהיה קשה..)
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מקבוצה מזרחית כורדית הפכו להיות לקבוצה של רוסים+שחקנים אשכנזים אם הייתי אוהד של בית"ר הייתי מתאבד!!אבל אנשים לא לשכוח!!!!!!!אימפריה יש רק אחת!!!!(אתם תבינו לבד זה לא יהיה קשה..)אה צודק. כדורגל מגיע רק למזרחים!את האשכנזים - למחנות ההשמדה!אתה כזה אפס. ותאמין לי - כאוהד בית"ר (אשכנזי) עם חברים מזרחיים ששרופים על בית"ר, אף אחד מהם לא מתלונן על מה שקורה לבית"ר.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מקבוצה מזרחית כורדית הפכו להיות לקבוצה של רוסים+שחקנים אשכנזים אם הייתי אוהד של בית"ר הייתי מתאבד!!אבל אנשים לא לשכוח!!!!!!!אימפריה יש רק אחת!!!!(אתם תבינו לבד זה לא יהיה קשה..)כן הא, גיידמאק הבן זונה הזה. גם נותן לבית"ר מלא כסף, גם מביא שחקנים איכותיים, וגם רוצה להעלות אותם לאירופה? איזה חתיכת חרא קטן. כוס אמא שלו.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אחד השחקנים השנואים ביותר של אוהדי בית"ר למה במקום האפס הזה לא הביאו מישהו מחו"ל חסרים שחקנים?הצעד הכי טיפשי שבית"ר עשתה כל השאר מתקתק מצויין כל צעד מעולה אולי גם זה מעולה מבחינת המשחק כלומר השגים יותר גבוהים אבל אפשר היה להביא שחקן זר במקומו
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מקבוצה מזרחית כורדית הפכו להיות לקבוצה של רוסים+שחקנים אשכנזים אם הייתי אוהד של בית"ר הייתי מתאבד!!אתה כזה אדיוט ואין לך מושג אפילו כמה
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אתה יודע מה? תביא ת'כסף, אני שם אותו כדי שהוא יפגע בבית"ראל מי אתה מדבר בדיוק?!
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר זה בסדר אני לא אוהד ביתר-הפועל רעננה :'( אבל ביגלל שמכבי תל אביב איכזבה אותי וביגלל שאני לא רואה גם ככה תליגה הישראלית ביגלל התשלום חשבתי לעבור קבוצה לביתר בליגת העל אבל אם שחקנים כאלה אני צריך לחשוב על קבוצה אחרת
פורסם 2006 במאי 2919 שנים תאמין לי בני יהודה זו ה-קבוצה. הקבוצה היחידה בליגה שהשחקנים שבה משחקים כמו שצריך ובאמת נותנים את הנשמה לקבוצה ולא לכסף. אהדתי את מכבי ת"א בערך 8 שנים עד סוף העונה הזו שכבר יצא לי מהם מכל חור.. בני יהודה נשמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.