עבור לתוכן

שאלה חשובה בקשר ל-BIG TYPHOON.

Featured Replies

פורסם

היי, :hi:

אני מעוניין לקנות את ה-BT ובנוסף עוד מאווררים למארז החדש שאני מתכנן לקנות.

אני יודע של-BG יש 16dba, וכמובן הרעש בא מהמאוורר שלו, אז רציתי אולי לקנות את אותם מאוררים עצמם שיש ל-BT גם למארז המתוכנן כי הם שקטים וזה חשוב לי, בקיצור הסתכלתי על אותם מאווררים- A2029 ואני רואה באתר שיש להם-24dba. מה זה אמור להיות??? למה זה ככה???

ואני גם אשמח אם תמליצו לי על מאווררים למארז בגודל של 120 ו-80 שהם שקטים מאוד עם ביצועים גבוהים מאוד :)

תודה מראש, יובל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נראה טוב, יש עוד הצעות??? והכי חשוב, אתם יכולים לענות לי על השאלות בבקשה???

פורסם

ההצעה שלי - להתרחק ממאווררים של Thermaltake. הם ידועים כשקרנים גדולים.

הייתי ממליץ על מאווררים של Glacialtech או Arctic Cooling.

פורסם

אני ממליץ על delta 120m"m חזק במיוחד לא ניתן להשיג בארץ אבל אפשר להזמין מחו"ל(אין לי אותו אז אני לא יכול לתת ביקורת אבל יש אותו לבני ודיברנו בני ממש ממש התרשם לטובה ותאמין לי שקשה להרשים אותו).

פורסם

בדיוק באתי לפחות ת'רד על הביג טייפון אז אני ינצל את הת'רד הזה לשאלה שלי אם אפשר? :)

איך אני יכול לדעת עם הביג מתאים ללוח שלי (במפרט)

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ על delta 120m"m חזק במיוחד לא ניתן להשיג בארץ אבל אפשר להזמין מחו"ל(אין לי אותו אז אני לא יכול לתת ביקורת אבל יש אותו לבני ודיברנו בני ממש ממש התרשם לטובה ותאמין לי שקשה להרשים אותו).

אתה יכול לומר לי בבקשה מאיפה אפשר להזמין את המאורר הזה???

ומה שאתם אומרים הוא שזה לא נכון של-BT יש רק 16dba??? זה לא נשמע הגיוני כי TT היא חברה אמינה ולפי כל הביקורות שקראתי המאוורר הזה באמת ממש ממש שקט.

ומישהוא יכול לומר לי איזה מתונים צריכים להיות למאוורר חזק ושקט???

פורסם

הוא אמר שחשוב לו השקט.

מה, אתה רוצה לעשות אותו בכוח חירש? \=

אתה יודע איך נשמע מאוורר 120 מ''מ של דלתא שאתה בכלל ממליץ עליו?

אל תסתמך על דיעות של אחרים, תשמע בעצמך ותקבע

ואז תחשוב טוב אם להמליץ עליו, ולמי

הוא מבקש שקט, אתה מביא לו ההפך?(רעש.... :\ )

יופי שהוא חזק, אבל הוא גם מרעיש בצורה כזו שכבר אתה חושב שהמחשב ממריא לך.

פותח הת'רד - למאוורר הזה יש רעש של מטוס סילון, אל תתקרב אליו אם אתה מחפש שקט.

ואני לא צוחק

פורסם

לא ידוע כמה DBA ה-BT אבל אי אפשר לשמוע אותו אלא אם ממש תתאמץ ותתקרב אליו.

פורסם
  • מחבר

eli_asus תודה על ההצעה וhd500 תודה על האזהרה.אז אם המאוורר הזה לא טוב, מישהוא יכול בבקשה לומר לי איזה מאוורר משלב איתו גם שקט וגם קירור טוב ( השקט יותר חשוב אבל אני לא איקח מאוורר חלש רק בגלל שהוא לא עושה רעש )??

ושוב, מישהוא יכול לתת לי נתונים כלליים של מאוורר חזק ושקט שאני גם אדע בעצמי מה טוב ומה לא טוב???

פורסם

שמע, ה-BT מצויין, אין שום סיבה למה לא לקחת אותו, קירור הכי משתלם שיש היום בשוק בין קירורי אוויר.

ואם אתה רוצה לחפש אז חפש משהו עם DBA נמוך. לפי המ שאני יודע אז מאווררים של AeroCool הם מעולים.

פורסם

מאוורר מעולה ולא ממש מרעיש...ותאמין לי אני יושן עם כמה מחשבים בתוך החדר שלי שהוא קטן 2 מטר על 3

וזה רעש סביר לחלוטין...

DSCF0110_resize.JPG

פורסם
  • מחבר

אבל איך אני יכול להכניס מאוורר של 140 למארז אם אין לו מקום מיוחד בשביל זה ואני לא מתכוון לחתוך משהוא?!?!?!

בקיצור, איזה מאווררים אחרים טובים יש? ואיזה חברו טובות יש? בנתיים אמרתם aerocool?

ומה מיוחד במאווררי turbine ומאווררים מאלומיניום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים