פורסם 2006 במאי 2919 שנים 600 שקל שווה או שלא במצב כמעט חדש עוד מעט אני אבדוק אותו הוא "מוחרם" שווה?!
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר מה לבדוק לפני שאני קונה הוא בא בלי אוזניות..מטען הוא יסדר לי זה חבר שלי..יש עליו שריטות מאחורה הצד האחורי כסוף...אולי אני אוריד את המחיר ל500 למה הוא צריך לזרוק אותו מהר..
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר חח רק מאחורה שריטות ואני אבדוק שהוא עובד עכשיו הוא בהטענהאיזה דור מינימום לקחת?זה שמאחור כסף איזה דור זה והמחיר הזה נראה לי לפנים כי ג'יגה ג'נרי עולה ככה והוא נראה חמוד
פורסם 2006 במאי 2919 שנים לכל IPOD יש את הכסוף מאחורה אני צריך תמונה שלו ותמונה של התפריט כדי לדעת איזה דור זה
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר OK אני אנסה להשיג תמונה עוד מעט כמה הסוללה שלו 12 שעות? בחיים לא חשבתי שאני אקנה אייפוד תמיד אני יורד עליו אבל במחיר כזה לקנות זאת טיפשות לא?
פורסם 2006 במאי 2919 שנים למה אתה כל כך שונא את הIPOD הוא אחלה של נגן והוא שווה את המחיר הרגיל שלו ובימיוחד את המחיר הזה!!!
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר זה שאין את התוכנה זה לא נורא אפשר להוריד מהאינטרננט? ואין דרייברים אין כלוםמטען הוא יקנה לי והמכשיר עצמו וזהו והסקין באמת יהיה חובה כי לא בא לי להוציא 200 שקל על החתיכת חרא הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.