עבור לתוכן

איך ה-WD3200KS ?

Featured Replies

פורסם

WD 320GB SATAII 16MB Buffer WD3200KS

ב650₪ + -

נ.ב אני יודע שמקסטור יותר טובים, אבל אין להם הארדיסקים של 320. (יש להם 250,300,400, וכו')

וה20GB האלה חשובים לי.

חוצמזה, יש לי ניסיון הם ווסטרן דיגטל והם בסדר.

דעתכם?

פורסם

HD סביר..

כול אחד מהנסיון שלו עם חברות שונות...

וכמו ששמת לב WD נחשבים כרועשים..וכו...(לי אישית יש 2HD שלהם ולדעתי הם יחסית סבירים מבחינת רעש)..

בקיצור אם המחיר והגודל קורץ לך אין שום סיבה לא ללכת עליו..

תתחדש..

פורסם

יש לי את ה250 גיגה המקביל לזה הוא מצויין.

גם הביקורות שיש עליו הן מאד טובות, למרות שהטכנולוגיה שלו יחסית לאחרים מיושנת.

אם אני זוכר נכון, התפרסמה ברשת השוואה בין דיסקים של 250 של החברות הגדולות לדיסקים היותר גדולים שלהם, חפש אותה.

אני חושב (אני כבר לא זוכר) שהמסקנה היתה שהגודל בא קצת על חשבון ביצועים.

פורסם
  • מחבר

אממ

בסוף אחרי חשיבות, אני חושב שאני אלך על 300GB של מקסטור.

מה יותר כדי, וטוב?

MAXTOR MaXLine III 300Gb 7B300SO

7200

SATA

MB 16

או Maxtor 6B300S0 - 300 GB 7200 RPM SATA 16MB Cache - Diamondmax 10 family - with NCQ

?

ואגב, מה, זה לא סאטה 2? :S

או שיש רק לסדרה של ה-250GB סאטה שתיים..? (בכל זאת, אם זה סאטה אחד, יש פה 16 מגה בפאר, ובאחד מהם תמיכה בNCQ.. ככה שגם אם זה לא סאטה 2, אין ממש הבדלים בביצועים. לא?)

תודה.

פורסם

לא SATA2 זה סתם SATA

לSATA2 יש רוחב פס גדול פי 2, אבל מבחני ביצועים הוכיחו שזה לא ממש מתורגם למציאות.

שוב, לך לגוגל וחפש השוואות ומבחני ביצועים, בטוח שתמצא משהו שיענה לך על כל השאלות.

פורסם
  • מחבר

ממש עזרת..

עדיף שכבר לא תגיב, באמת.........

אם אתה לא יודע מה יותר טוב , אני לא רואה סיבה לכך שתשלח אותי לחפש השוואות בין כוננים בגלל שאתה לא יודע.

בשביל זה יש פורום, - אנשים שיודעים - מה יותר, מהיר וטוב, עונים או זה או זה, לא הולכים לשלוח אנשים לחפש. (ואם הם שולחים, אז הם לא ממש יודעים, ואני אעדיף מישהו שיגיב שיודע בוודאות מניסיון וקריאה של מאמר כזה, מאשר שאני אתחיל לחפש בעצמי. ולא ההפך.)

ומי שיודע ורוצה, עוזר. אף אחד לא חייב לכאן אף אחד :)

ולא, אני לא עצלן..

תודה בכל אופן....

מישהו?...

מה יותר טוב?

פורסם

לך על הHD מהסדרה Diamondmax 10...(למרות שבגדול לא ממש משנה)...

ויש אותו גם בSATA2 תבדוק אצל החנות.....(למרות ש"על הנייר" אין כזה הבדל)...

פורסם

אין הרבה הבדלים בביצועים

קח את הדיסק עם האחריות הארוכה ביותר

פורסם

נו באמת, בשביל מה אתה מתחיל מריבות?

כמעט אף אחד לא זוכר בעל פה את כל הנתונים וההשוואות ומחזיק בבית את כל הטבלאות כדי שיהיה לו מה לענות במקרה שמישהו ישאל.

רק בשביל להוכיח נקודה, השקעתי 10 דקות בחיפוש:

מתוך השוואת דיסקים בTomshardware מספטמבר 2005 כתבו על ה-Maxtor 6B300S0

With nearly 127 MB/s of throughput at its command, the DiamondMax gives SATA I a serious workout - higher rates are nearly impossible to achieve. We measured a maximum transfer rate of 63 MB/s for these drives: a decent value, if not exactly world class. At around 13 ms, average access times were also in the middle of the pack. But in the PCMark 2005 Benchmark labeled "Windows XP Startup," this drive registered one of the fastest times of any of the drives we tested here.

ומתוך סקירה של MAxline III ב Storage Review (מעודכן לאוגוסט 2005)

The MaXLine III vies with the Hitachi Deskstar 7K250 for the single-user speed title. Great performance, whisper-quiet operation, and high capacity make the MaXLine a compelling power user's drive.

וגם:

however, it is Maxtor's MaXLine III and Hitachi's Deskstar 7K400 gunning for the top spot. Though the MaXLine remains impressive overall, the Deskstar fares a bit better with newer hardware and software

ובשביל להשוות - הם מדדו מהירות גישה של 16ms שזה פחות טוב, מהירות העברת נתונים מקסימלית של 65.7MBs שזה קצת יותר טוב, ויכול להיות שהנתונים יותר טובים בגירסה המעודכנת של הסקירה אבל הם לא רשומים.

לסיכום - הוא אחד משני הכוננים המהירים ביותר שהם מדדו לסביבה של משתמש יחיד.

ובשביל לבלבל אותך יותר הם כותבים:

Maxtor has also recently announced the DiamondMax 10 series. The higher capacity DM10 units (250 GB and 300 GB) feature construction similar to the MaXLine III right down to the 16 MB buffer. As a result, these high-end DM10 drives are functionally identical to the MaXLine III. Maxtor claims that the MaXLine uses select premium components and premium testing and manufacturing. In the end, however, the performance figures that follow also apply to the 300 GB DiamondMax 10.

כך שבגדול, זה לא באמת משנה את מי משני אלה אתה קונה.

הMaxLine III אמורים להיות יותר יוקרתיים ויותר איכותיים.

וסתם בשביל העניין האישי שלך:

חפש את צירוף המילים "לך חפש בגוגל" בפורום, אני בטוח שתמצא שכל אחד מאלה שעוזרים כאן באופן קבוע כתב אותו לפחות פעם בשבוע.

אולי כדאי שבדרך תחפש גם את המילה "TomB" ותראה שאני לא סתם אחד שנדחף וכותב לאנשים שטויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים