עבור לתוכן

חרם על "האפרטהייד" של ישראל בבריטניה וקנדה

Featured Replies

פורסם

כל הכבוד לבריטניה וקנדה :yelclap::xyxthumbs:

סוף סוף אני רק מקווה שגם גופים כלכליים יפסיקו מסחר עם ישראל וגם שכמה מדינות יפסיקו קשרים דיפלומטים עם ישראל עד שמדיניות האפרטהייד של ישראל תפסק!

:hat:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3256365,00.html

ואני קורא לכל מדינות העולם החופשי להצטרף לחרם.

פורסם

לא להגיב

תנו לRK לנעול את הדיון

פורסם
  • מחבר

ומה next? קודם צנזורה מחר שליטת מחשבות?

:s07: :s07: :s07:

פורסם

וזאתי באמת הדעה שלך?

פורסם
  • מחבר

הדעה שלי היא הדעה שלהם.

פורסם

אלוהים אתה בן אדם מחליא, בחיים האמיתיים אתה בטח לוזר בודד חסר חיים שאף אחד לא אוהב, אז הוא מוציא את התסכול שלו על המדינה באינטרנט

פתאטי , כל כך פתאטי .

פורסם

נו זה אותו שמאלני אידיוט שנרשם לכאן כל פעם מחדש ומקבל באן..

עצוב....

פורסם
  • מחבר

תגובה של מישהיא:

אין לי שום דבר נגד היהודים, אני פשוט שונאת כל כך את היחס שלהם והגישה שלהם כלפי הערבים בישראל. הערבים מופלים בכל דבר ועניין, כל מקום אליהם פונים נתקלים ביחס מפלה ולא מקבלים זכויות כמו שאר האזרחים במדינה הזו. בין אם זה בתחום החינוך, התעסוקה וכו', תמיד נהיה אנחנו האזרחים, ע"פ הביטוי הנפוץ, "סוג ב'", בלשון המעטה. הגדר המפרידה הזו היא פשוט הוכחה מכרעת לנקודה הזו- יש לגרום להפרדה מוחלטת בין הערבים והיהודים, לא לאפשר חילוט של שני העמים, וזאת למה? בטענה שהערבים הם טרוריסטים ומחבלים שרק רוצים לרצוח את היהודים ולהשמיד אותם. זה ממש לא נכון. אנחנו פשוט בני אדם כמוכם וכמו שאר האנשים והאזרחים, רוצים לחיות בכבוד, רוצים לעבוד ולהאכיל את הילדים ולתת להם חינוך טוב. רוצים לחיות ע"פ האמונה שלנו וע"פ המנהגים שלנו, ומה שאנו מקבלים זה יריקה בפרצוף בגלל שאנחנו ערבים- אתם מנסים לסגור את כל הדלתות בפנינו ולא סובלים את נוכחותנו במדינה הזאת. רוצים להפוך את תנאיי המחייה של הערבים בישראל לכאלה שאי אפשר לסבול- יכול להיות שהאנשים שלא רוצים בנו כאן מחכים ליום הזה שפשוט ניעלם מהארץ ואז היא באמת תהיה ארץ היהודים בלבד. מאחורי הגדר הזו יש אנשים שרוצים לעבוד, ילדים שרוצים לשחק וללמוד כמו שאר הילדים ואתם מונעים מהם את הזכות הזו. לא פלא שמדינות העולם יצאו נגד מדינתנו (כן מדינתנו- אני ערביה ישראלית ואני מרגישה השתייכות למדינה הזו) ומחרימים אותה בגין הפעולות הגזעניות הללו. כמו שאמרתי בהתחלה, אין לי שום דבר נגד היהודים, להיפך, אני לומדת עם יהודים, חיה איתם ויש לי המון חברים וחברות יהודים- רק חבל שבמקום לחיות ביחד אנחנו חיים במאבק מתמשך, זה פשוט מעגל דמים שלא מסתיים וגם לא יסתיים אם המצב יימשך... הפתרון היחיד צריך להיות שתי מדינות- מדינת פלסטין ומדינת ישראל. כאשר הפלסטינים יקבלו את מדינתם, כל הסכסוך הזה יסתיים. לא עוד הרג ולא עוד רצח, כי לשני העמים מגיעה הזכות לחיות. אם וכאשר זה יקרה, אהיה ערביה ישראלית- וגאה בזה.
פורסם

מאחורי הגדר יש אנשים שרוצים לעבוד, ללמוד, לרקוד מקרנה. GFT...

יש לכם מדינה משלכם, אנחנו לא אשמים שאתם הורסים אותה, לפני האינטיפאדה היה לכם עתיד, עכשיו אין לכם כלום, אנחנו לא אשמים בזה.

רק אתם, ההנהגה המושתחת, שטיפת המוח, השנאה ללא שום סיבה שאתם דוחפים לילדים שלכם מגיל 0. אתם פשוט חבורה של צבועים, כאשר אתם רוצים לעבוד אין לכם בעיה "להכיר" במדינת ישראל, אבל כאשר מדובר בלימודי ההיסטוריה בבית הספר שלכם מדינת ישראל לא קיימת, יש רק את פלסתין ואת הכוח הציוני הכובש.

אז תמשיכו לטבוע בחרא שלכם, תמשיכו למוטט את הכלכלה, את התשתיות ולהשמיד כל סיכוי לעתיד אחר.

פורסם

מאחורי הגדר יש אנשים שרוצים לעבוד, ללמוד, לרקוד מקרנה. GFT...

יש לכם מדינה משלכם, אנחנו לא אשמים שאתם הורסים אותה, לפני האינטיפאדה היה לכם עתיד, עכשיו אין לכם כלום, אנחנו לא אשמים בזה.

רק אתם, ההנהגה המושתחת, שטיפת המוח, השנאה ללא שום סיבה שאתם דוחפים לילדים שלכם מגיל 0. אתם פשוט חבורה של צבועים, כאשר אתם רוצים לעבוד אין לכם בעיה "להכיר" במדינת ישראל, אבל כאשר מדובר בלימודי ההיסטוריה בבית הספר שלכם מדינת ישראל לא קיימת, יש רק את פלסתין ואת הכוח הציוני הכובש.

אז תמשיכו לטבוע בחרא שלכם, תמשיכו למוטט את הכלכלה, את התשתיות ולהשמיד כל סיכוי לעתיד אחר.

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap:
פורסם

אהלן the freedom.

אני בספק שאתה יודע מה זה אפרטהייד.

ננעל. (ולא בגלל הדעה המעוותת שלך דווקא, אלא כי הדיון הזה בטוח יגרר לדברים לא טובים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים