עבור לתוכן

its now safe to turn off your computer...?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

wga?? זה לא windows gin.... משהו כזה?

זה לא קשור לאקטיבישין?

• תגובות 44
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Windows Genuine Advantage.

הגירסא האחרונה יצאה היום 1.5.532.0

זה הכי של Microsoft להודיע לך אם המערכת הפעלה שלך היא חוקית או לא.

פורסם

נכנסתי לאתר של אסוס לעמוד של הלוח שלך.

לא מצאתי שום אזכור לזה שצריך דרייברים מיוחדים לSATA2 בהתקנה של XP, אלא אם אתה מפעיל את האופציה של הRAID.

אני לא ממש מכיר את הצ'יפסטים החדשים של VIA למעבדי INTEL, אז אני רושם לך כמה שאלות מנחות, אולי התשובה על אחת מהן תפתור לך את הבעיות:

1. אתה בטוח שהSATA בביוס מוגדר נכון - בתור ATA ולא בתור RAID? זו עלולה להיות הגדרה חמקמקה בביוסים מסוימים.

2. האם הביוס שלך עדכני? אם אתה מרגיש מספיק בטוח להריץ עדכון קושחה לBIOS שלך, הייתי ממליץ לך לבדוק אם יש גרסה חדשה יותר באתר של אסוס ולעדכן אליה, יש להם שם כמה עדכונים עם תיקונים שנראים יחסית חשובים.

אם אתה לא יודע איך, או לא מרגיש בטוח בקשר לזה, אל תעשה את זה - אתה יכול עם טעות אחת להשבית לעצמך את הלוח לצמיתות

3. האם התקנת את כל הדרייברים העדכניים של הלוח (via 4in1) ושל שאר החומרה שלך?

4. אני בניגוד לjet-li לא כל כך בטוח שיש קשר לWGA, אבל בכל מקרה - האם כשאתה מתקין את הWGA מיקרוסופט מודיעים לך שהגרסה שלך לא מקורית? אם כן, אז מיקרוסופט חוסמים לך עדכונים מסויימים, וחסידי הקונספירציות טוענים שזה גורם לתקלות מכוונות במערכת ההפעלה - אני לא באמת מאמין בזה, אבל לך תדע...

(יש דרכים שהן מחוץ לתחום בדיונים כאן לסדר את זה וקל יחסית למצוא פתרונות בחיפושים באינטרנט, אני אישית לא ממש יכול לעזור בתחום הזה).

וזהו. כאן בערך נגמרו לי הרעיונות.

פורסם

אאררגג!!! עכשיו הצלחתי לסדר לעצמי בעיה כזאת!!!!! יש לי פיתרון!!! אל תתקין מחדש ואל תעשה כלום!!! קיבינימט זה היה מעצבן!!!

קליק ימני על my computer אחר כך properties גש ללשונית hardware קליק על device manager תלחץ על הפלוס של computer אח"כ תלחץ קליק ימני על מה שנפתח לך בפנים שזה בטח MPS Uniprocessor PC או משהו דומה, תקליק על update driver תבחר ב not at this time והבא... אח"כ תבחר שאפשרות שהיא recommended ואז יוצגו לך 3 אפשרויות אתה בוחר ב standart PC, מפעיל את המחשב מחדש כמו שמבקשים ממך

וזהו עכשיו המחשב שלך יתכבה :bigglasses:

פורסם

אאררגג!!! עכשיו הצלחתי לסדר לעצמי בעיה כזאת!!!!! יש לי פיתרון!!! אל תתקין מחדש ואל תעשה כלום!!! קיבינימט זה היה מעצבן!!!

ברור... איך לא חשבתי על זה.

זה הדבר הראשון שצריך לנסות. :kopfpatsch:

אני מקווה בשביל הבחור שזה מה שיפתור לו את הבעיה, יחסוך לו הרבה עבודה מיותרת.

פורסם

;D

אני עשיתי חיפושים מעמיקים בפורום ומצאתי הודעות שלך שאתה כותב בהם שכבר עשית את זה כמה פעמים רק שלא זכרת מה עשית... אז כניראה זה יפתור את זה

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לאתר של אסוס לעמוד של הלוח שלך.

לא מצאתי שום אזכור לזה שצריך דרייברים מיוחדים לSATA2 בהתקנה של XP, אלא אם אתה מפעיל את האופציה של הRAID.

אני לא ממש מכיר את הצ'יפסטים החדשים של VIA למעבדי INTEL, אז אני רושם לך כמה שאלות מנחות, אולי התשובה על אחת מהן תפתור לך את הבעיות:

1. אתה בטוח שהSATA בביוס מוגדר נכון - בתור ATA ולא בתור RAID? זו עלולה להיות הגדרה חמקמקה בביוסים מסוימים.

2. האם הביוס שלך עדכני? אם אתה מרגיש מספיק בטוח להריץ עדכון קושחה לBIOS שלך, הייתי ממליץ לך לבדוק אם יש גרסה חדשה יותר באתר של אסוס ולעדכן אליה, יש להם שם כמה עדכונים עם תיקונים שנראים יחסית חשובים.

אם אתה לא יודע איך, או לא מרגיש בטוח בקשר לזה, אל תעשה את זה - אתה יכול עם טעות אחת להשבית לעצמך את הלוח לצמיתות

3. האם התקנת את כל הדרייברים העדכניים של הלוח (via 4in1) ושל שאר החומרה שלך?

4. אני בניגוד לjet-li לא כל כך בטוח שיש קשר לWGA, אבל בכל מקרה - האם כשאתה מתקין את הWGA מיקרוסופט מודיעים לך שהגרסה שלך לא מקורית? אם כן, אז מיקרוסופט חוסמים לך עדכונים מסויימים, וחסידי הקונספירציות טוענים שזה גורם לתקלות מכוונות במערכת ההפעלה - אני לא באמת מאמין בזה, אבל לך תדע...

(יש דרכים שהן מחוץ לתחום בדיונים כאן לסדר את זה וקל יחסית למצוא פתרונות בחיפושים באינטרנט, אני אישית לא ממש יכול לעזור בתחום הזה).

וזהו. כאן בערך נגמרו לי הרעיונות.

1. לא אני יודע שהSATA מוגדר כRAID אבל כנגד מזה גם שלי מוגדר אותו דבר (אצל אחי הבעיה).

2. עידכונים של הביוס בדקתי ואין שום דבר חדש שמתאים ללוח שלי (ושוב אצלי זה בסדר).

3. התקנתי את הדרייברים וזה לא עזר בכלל בתקלה הזאת.

4. אני גם לא מאמין שWGA יתקן לי את הבעיה כי זה לא קשור.

אני ראיתי משMeTaLhAmMeR רשם אני ינסה אני מקווה שזה יסים את הרומן עם הPOST הזה :)

במידה ואחד מהדברים יעזור לי תודה רבה מראש :):yelclap:

פורסם

ובמידה ואחד מהדברים יעזור או לא תעדכן אותנו כמובן...

פורסם

1. לא אני יודע שהSATA מוגדר כRAID אבל כנגד מזה גם שלי מוגדר אותו דבר (אצל אחי הבעיה).

בלבלת אותי, אתה משתמש בפונקציה של RAID או לא?

אם אתה לא משתמש בפונקציה הזו בביוס לא צריך להיות מוגדר לך RAID.

פורסם
  • מחבר

אני לא משתמש בפונקיצה של הRAID.

אבל בחנות הגדירו לי את הארדדיסק בתור RAID למרות שאני לא משתמש עכשיו הפכתי את כל הביוס ולא הצלחתי להעיף אותה....

בנוסף אצלי ואצל אחי זה מוגדר אותו דבר כך שזה לא אמורה להיות הבעיה. :)

פורסם
  • מחבר

קליק ימני על my computer אחר כך properties גש ללשונית hardware קליק על device manager תלחץ על הפלוס של computer אח"כ תלחץ קליק ימני על מה שנפתח לך בפנים שזה בטח MPS Uniprocessor PC או משהו דומה, תקליק על update driver תבחר ב not at this time והבא... אח"כ תבחר שאפשרות שהיא recommended ואז יוצגו לך 3 אפשרויות אתה בוחר ב standart PC, מפעיל את המחשב מחדש כמו שמבקשים ממך

וזהו עכשיו המחשב שלך יתכבה :bigglasses:

nope זה לא רוצה לעבוד לי אני חושב שאני ישרוף את המחשב וזהו... :pissed::bash:

זה מתחיל לחרפן אותי כי אני יודע שפעם סידתי דבר כזה אבל בWIN 2K שזה פחות או יותר אותו קקי אבל אני לא זוכר מה עשיתי.

עשיתי איזה מחקר קטן ברשת ורוב האתרים אומרים שצריך להתקין את הווינדוס מחדש.

אני מקווה שזה לא נכון.

נ.ב מצטער על ההקפצה (למרות שזה לא בדיוק הקפצה :silly:)

פורסם

רגע התקנת את הWGAPlugin? כי האמת רק אחרי שהתקנתי אותו (אחרי שכבר הייתי נואש ולפני שהיה לי את הפיתרון) פיתאום נוסף לי הטאב של הAMP או APM הזה ב POWER OPTIONS אם אני לא טועה... שמע מקסימום נסה לעבוד עם הדבר הזה

http://support.microsoft.com/?kbid=810903

זה בין היתר גם גרם לי להבין מה לעשות

רגע וכשאתה לוחץ פעם אחת על הכפתור הדלקה/כיבוי של המחשב הווינדווס נכבה מצורה מסודרת? או שלא מגיב בכלל?

יא אללה אני סקרן לדעת כי עכשיו סידרתי לעצמי בעיה כזאת :smile1:

פורסם
  • מחבר

רגע התקנת את הWGAPlugin? כי האמת רק אחרי שהתקנתי אותו (אחרי שכבר הייתי נואש ולפני שהיה לי את הפיתרון) פיתאום נוסף לי הטאב של הAMP או APM הזה ב POWER OPTIONS אם אני לא טועה... שמע מקסימום נסה לעבוד עם הדבר הזה

http://support.microsoft.com/?kbid=810903

זה בין היתר גם גרם לי להבין מה לעשות

רגע וכשאתה לוחץ פעם אחת על הכפתור הדלקה/כיבוי של המחשב הווינדווס נכבה מצורה מסודרת? או שלא מגיב בכלל?

יא אללה אני סקרן לדעת כי עכשיו סידרתי לעצמי בעיה כזאת :smile1:

תיראה הWGA מותקן אצלי, אבל אין לי שום טאב של APM ובכתה הזאת אין שום איזכור להתקין את הWGA

פורסם

לי נגמרו הרעיונות, אני רק יכול לחזור על מה שרשמתי לפני שני עמודים:

תראה, העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לנתק כל מה שלא קריטי מהמחשב, לבדוק שוב שהגדרות הACPI בביוס נכונות ולהתקין מערכת XP נקיה (אם יש לך עוד דיסק קשיח, או מחיצה נפרדת על הדיסק הנוכחי עדיף להתקין שם) ולראות אם הבעיה קיימת במערכת הנקיה.

אם היא לא קיימת, מזל טוב - החומרה שלך תקינה, הבעיה היא במערכת המותקנת או באחד מהדברים שניתקת לפני ההתקנה.

אם היא קיימת - יש לך בעית חומרה או בעיית הגדרות איפשהו בחומרה הבסיסית שלך

וחוץ מזה, אתה חייב למצוא דרך לפתור את הקטע הזה של הRAID והSATA

SATA לא צריך דרייברים מיוחדים בשביל התקנה של XP, ואם אצלך הוא כן צריך, אז משהו מוגדר לא נכון.

פורסם
  • מחבר

אני משער שבחנות הגדירו לי אותו איכשהו על RAID עכשיו אני הפכתי את כל הביוס ואחותו ולא מצאתי את ההגדרה לזה.

אבל זה פחות כואב לי אלה אם זה יפתור את התקלה (שוב הבעיה ששלי ושל אחי אותו דבר ולי אין את הבעיה)

אני דיי בטוח שהוא מוגדר כראיד תגידו לי אולי אני טועה.

raid7jz.th.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים