פורסם 2006 במאי 2819 שנים יש לי מארז עם אפשרות של כניסת אוזניות בפרונט (בקדימה) של המארז....כשאני מכניס אוזניות אני לא שומע כלום שם....מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה לא עובד או איך מסדרים את זה שזה כן יעבוד...??תודה בר...
פורסם 2006 במאי 2919 שנים בתוך המארז אמורים להיות לך כבלים שיוצאים מהיציאה הקדמית ואמורים להגיע לקצה השני של המארז, לצאת מאחורה ולהיכנס לכרטיס קולתבדוק אם זה מחובר ואם כן אז תבדוק אם זה מחובר נכון
פורסם 2006 במאי 2919 שנים ממש לא נכוןאולי זה קיים אבל זה פתרון ממש גרועמה שאמור להיות זה שעל הלוח אם שלך אמורים להיות פינים מיוחדים שאליהם מתחבר הכבל שיוצא מהכניסה הקידמית
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מה זאת אומרת זה רעיון גרוע?ככה זה אצליאין לי אופציה אחרתאז זה לא רעיון גרועזה מה ישאם אצלו יש לאן להכניס בכרטיס קול אז סבבהאצלי הוא מובנה ככה שאין לאן...
פורסם 2006 במאי 2919 שנים זה פתרון גרוע להעביר כבל לכל אורך המארז שיצא החוצה וכו'אם אצלך זה ככה אז אין מה לעשות .בכל מקרה כל הלוחות אם המודרנים וגם הפחות(בשלי למשל שהוא משנת 2001 יש פינים לחיבור פנאל USB מקדימה)יש פינים מיוחדים בלוח אם שאליהם מחברים כבל עם חיבור כמו של הכפתור ריסט וההפעלה וכו שמחובר לפנאל הקידמי של המארז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.