עבור לתוכן

רעיון מגניב למחשב נייד!!!!

Featured Replies

פורסם

עלה לי רעיון גדול לראש לקנות לפטופ קטן וקל של hp עם מסך 12 אינץ בגלל שמחשבים כאלה קלים הבטריה שלהם מעולה ובנוסף יש לדגם הזה תחנת עגינה ולקנות גם מסך 17 אינץ זול ועכבר ואולי אפילו מקלדת כשהמחשב מחובר בבית וכשרוצים אותו לדרך הוא יהיה נייד ביותר.

המחשב שחשבתי עליו מיועד לאחותי לאוניברסיטה לoffic וקצת משחקים בסגנון סוליטר (לא משהו כבד)

( http://www.computers4sure.com/product.asp?productID=1201145&info=Tech#tabs)

מה דעתכם על הרעיון ועל המחשב הזה.

משהו נוסף קטן האותיות על המקלדת האם ניתן ואם כן איפה להוסיף אותיות עבריות למקלדת וכמה זה עולה.

פורסם
  • מחבר

מישהו עבד עם מסך בגודל כזה באיזה רזולציה כדאי לעבוד ואם הטקסט קריא

פורסם

יש לי אחד כזה. צר לי לנפץ לך מיתוסים, הבטריות שלהם מחזיקות ממש מעט זמן כי הן דיי קטנות. והם מאוד מאוד מאוד יקרים. מאוד. כ14K לאחד עם סלרון 1G, 128 מגה זכרון ו20G.

בקשר לנייד שאתה מדבר עליו, צר לי לנפץ אשליות, אבל אני אנפץ שתים. להשיג אותו בארץ זה בלתי אפשרי כמעט.

הבטריה שלו עלובה, זה דגם שHP מאוד מצטערים על קיומו, זה היה דגם איום. המסכים נשרפו על ימין ועל שמאל, בטריות נשרפו, בגלל תקנה קלה, הייתה עלול לגמור את כל הבטריה ב83 שניות.... אל תגע בו.

בכל אופן, זה לא תחנת עגינה, זה משכפל פורטים. תחנת עגינה זה לא למחשבים כאלו. (תחנת עגינה זה לאולטרא פורטבל'ז, אלו שדברתי עליהם בתחילת ההודעה, וכוללים בתחנת העגינה CD ופלופי.)

קיצר, מחשב כזה טוב הוא מאוד יקר, מחשב כזה זול הוא תמיד זבל (לא חסרות דוגמאות לניידים מהסוג הזה שהיו כשלון.. אני שומע פורטג' 6?...)

המסך? תלוי ביצרן. המסך שלי שהוא DELL הוא מצוין. אם כי קצת קטן ב1024*768 (שזה הרזולוציה הטבעית שלו)

פורסם
  • מחבר

באמת תןדה ממש הצלת אותי אני חושב

אבל היתכוונתי לקנת את המחשב בחול שם הוא עולה 730 דולר בחנות שאומרים שהיא רצינית

פורסם

החנות מצוינת. הדגם הזה פשוט גרוע.

פורסם
  • מחבר

ומה תגיד על קניית מחשב מחודש משם אחד עם מסך 14 אינץ כמו כל שאר העולם

פורסם

תלוי בדגם, לרוב זה רעיון מצוין.

פורסם

להוסיף עברית למקלדת (אחרי שאף אחד לא ענה לך.....) עולה 75 שקל במדבקות ובסביבות 200 שקל בצריבה ואפשר לעשות את זה כמעט מעבדת מחשבים רצינית בארץ ויוצא מקצועי לגמרי.

פורסם

אני קניתי סט כפתורים למקלדת אצל היבואן ב25 שקל... מצטיידים במברג קטן, ולעבודה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים