עבור לתוכן

ייעוץ ועזרה ברכישת זכרונות.

Featured Replies

פורסם

יש לי את הלוח אם הזה: GA-8ST800 של חברת ג'יגהבייט, וסטיק אחד (עלוב) של זכרון 256 מגה בייט- DDR-SDRAM, אני רוצה להחליף זכרונות, האם אני יכול לקנות זכרונות אחרים עם הלוח אם הזה? או רק SDRAM? ואם רק SDRAM אז אילו זכרונות 1024 מגהבייט מומלצים ובמחיר של עד 500 שקל. עוד שאלה: יש לי מעבד של אינטל, 2.66 ג'יגההרץ (חד ליבה), האם מומלץ לקנות סטיק אחד של 1024 או 2*512?

אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כי אני אשאר עם הזכרונות האלו פחות משנה, אך בינתיים אני חייב זכרונות חדשים, כי המחשב מאוד איטי :\ (לא קשור לוירוסים וכו').

תודה מראש.

פורסם

זה DDR-SDRam ולא SDRam

יש לך אפשרות לשים עוד 256 ועוד אחד של 512MB סה"כ 1GB

או להעיף את מה שיש ולשים 2x 512MB או 1GB

זה לא משנה

פורסם

יש לי לוח כזה כאן , ביצועים תת רמה - בדיקות זכרון נוחתות מלוחות מבוססים Pentium3 .

הלוח תומך בזכרונות DDR333 רשמית , אך התמיכה הזו "מלוכלכת" משום שזה לוח 533Mhz וזה אומר מהירות באס 133Mhz שזה נותן לבסוף DDR266 אפקטיבי.

קנה זכרון נוסף בנפח 256MB פשוט כדי שלא תסבול משום שיש שיפור ענק מ256MB ל512MB , ו1GB יהיה בזבוז אם אתה לא עושה עם המחשב פעולות שמצריכות כזה נפח - זאת גם כי אמרת שתשאר עם הזכרונות בפחות מחצי שנה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה, רק איזה זכרון סצפיפי אפשר לקנות? עדין מוכרים זכרונות מהסוג הזה? בבקשה תמליצו על זכרון כזה, וגם איפה אפשר לקנות.

פורסם

כל 256MB יעשו את העבודה

בכ"ז הם הולכים לעבוד מתחת לתדר שלהם

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער שהעלתי את הנושא הישן, אך הייתה בעיה. באיזו חנות מוכרים DDR-SDram? כי יש בחנויות או DDR או SDram? אז אם אני מזמין DDR זה יהיה בסדר?

פורסם

תבין שDDR זה סוג יותר מתקדם של SDRAM....

ולכן לזיכרונות DDR קוראים DDR-SDRAM....

בכול חנות נורמלית צריך להיות...

פורסם

מה הסיבה להקפיץ ת'רד שבועיים? ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים