עבור לתוכן

פוקר טקסס -צריך רענון בשלבי סיבוב משחק.

Featured Replies

פורסם

אני צריך רענון בחוקים איך הולך סיבוב משחק.

מה שאני זוכר שכול שחקן מקבל 2 קלפים, לאחר מכן פותחים קלפים על השולחן אבל אני לא זוכר איך זה הולך.

אני זוכר משהו בסגנון פותחים קלף סגור ועליו פתוח, ואז כול אחד מעלה אם הוא רוצה, ואז פותחים עוד אחד סגור ועוד פתוח ושוב מהמרים ובסוף פותחים שלוש סגורים ואז שלוש פתוחים על השולחן.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

במהלך המשחק מחולקים 2 קלפים לכל שחקן ועוד 5 גלויים שמשותפים לכל השחקנים. מטרת כל שחקן היא להרכיב את היד הגבוהה ביותר האפשרית מבין 7 הקלפים שהוא רואה. אפשר להשתמש ב-2 הקלפים שביד ועוד 3 שעל השולחן, ב-1 מהיד ובעוד 4 מהשולחן או באף אחד מהיד ובכל 5 הקלפים שעל השולחן.

מהלך המשחק הוא כזה:

הדילר מחלק לכל שחקן בשולחן שני קלפים הגלויים רק לעיניו. בעגה המקצועית הם נקראים pocket cards .

מתקיים סבב הימורים ראשון (שנקרא preflop ).

הדילר חושף 3 קלפים נוספים על השולחן. 3 הקלפים נקראים flop .

מתקיים סבב הימורים שני.

הדילר חושף קלף נוסף על השולחן. קלף זה נקרא turn .

מתקיים סבב הימורים שלישי.

הדילר חושף קלף נוסף על השולחן. קלף זה נקרא river .

מתקיים סבב הימורים אחרון.

נקבע המנצח ( showdown ).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עזרת מאוד

רק עוד שאלה: שני השחקנים שמימין לדילר הם הsmall blind והbig blind לפי מה שאני זוכר, זאת אומרת שהsmall שם חצי מסכום הכניסה והbig שם את סכום הכניסה ואחריהם כול אחד מהמשתתפים יכול להחליט אם להכנס למשחק או לא?

פורסם

השחקנים משמאלו של הדילר מתחילים את המשחק על ידי הנחת הימורי ה BLIND. השחקן משמאלו של הדילר שם את הימור ה SMALL BLIND, והשחקן הבא משמאלו של ה SMALL BLIND שם את הימור ה BIG BLIND.

הנה הסבר על מהך המישחק עצמו:

1:שני השחקנים משמאלו של הדילר שמים את ה SMALL BLIND וה BIG BLIND.

2:לכל שחקן מחולקים שני קלפי כיס(POCKET CARDS).

3:סיבוב הימורים ראשון.

4:הדילר הופך שלושה קלפים ציבוריים (COMMUNITY CARDS) עם הפנים למעלה, המוכרים כ FLOP.

5:סיבוב הימורים שני.

6:הדילר הופך קלף ציבורי נוסף אחד, המוכר כ TURN.

7:סיבוב הימורים שלישי.

8:הדילר הופך קלף ציבורי נוסף אחד, המוכר כ RIVER CARD.

9:סיבוב הימורים אחרון.

10:השחקנים מראים את הידיים בכדי לקבוע מי המנצח. השחקן עם היד הכי גבוהה זוכה בקופה. זה מוכר כ (שלב גילוי הקלפים).SHOWDOWN.

פורסם

גם אתה גילית את סדרות תחרויות הפוקר באגו? :P

גמני :D

התחלית גם לשחק בWPOKER... כיף!

בינתיים אני משחק על כסף לא אמיתי.. יש לי בסביבות ה5,000....(כל אחד מתחיל עם 3K)..

שווה לכם לנסות.. אני משחק בטקסס הולד'ם פיקסד לימיט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים