עבור לתוכן

מנוי לחדר כושר..

Featured Replies

פורסם

זה תלוי במתח, אין בעיה להיתלות על מתח של בית, גם לא אם אתה 110 ק"ג.

אני משלם על חדר כושר ברמה גבוהה (הליכונים, קרוס טריינרים, סטפר, אופניים (שני סוגים), חדר כוח, משקולות חופשיות, תזונאית, בריכה מחוממת, סאונות, שירות מגבות, חוגים ותוכניות אימון אישיות) 3800 ש"ח לשנה.

אבל אם אתה ספורטאי, לא תהיה לך בעיה מיוחדת לאמן את עצמך, בין אם במכון, ובין אם בבית.

ובנוסף, על כל שינוי במערכת הם מודיעים לכל הלקוחות בSMS.

פורסם

אני גם גר בב"ש,אתה מתכוון לאוניבסריטה?,אז ככה,מנוי אני חושב לבריכה בכלל עולה בין 1000 ל1200 ש"ח לשנה,ואתה מוסיף עוד 250 ש"ח לחדר כושר לכל השנה.

לי יש מנוי לאוניברסיטה עם חדר כושר גם,אבל אני לא הולך אליו,יותר מדי עמוס שם,אני הולך למכון כושר אחר.

במידה ואתה קונה מנוי - תנצל אותו עד הסוף,אני בקושי השתמשתי בו.

פורסם
  • מחבר

וואה וואה האוניברסיטה יותר מדי רחוק בשבילי זה יהיה טיפשי לנסוע לשם

ו1400 שקל זה כמעט כמו בנווה מדבר גם שנווה מדבר יוצא יותר קרוב אליי וגם לא כ"כ עמוס שם כמו שאתה אומר שעמוס באוניברסיטה

אולי אני אצליח להשיג בקומבינה דרך האוניברסיטה יש לי מישהו אולי אני אנסה אם יתנו לי מחיר סבבה אז אני אסע לשם

פורסם

הבעייה שמתח זה אחד הדברים החשובים אבל יש לי בעיה לתלום אותו בחדר אני שוקל בערך 78-80 קילו(לא שמן) והמתח לא מחזיק אותי פשוט זאת הבעייה כעיקרון

אל תדאג גם אני חשבתי בהתחלה שזה לא הכי חזק וניסתי להוציא אותו כדי לשנות את המיקום ובסוף כמעט עקרתי את כל המשקוף של הדלת עם הקיר ביחד וכל זה היה מחוזק

רק ע"י הווקום שלו (יש כאלה שהם גם עם ברגים)

אני שוקל 70 ויש לי חברים ששוקלים 80 ויותר שניסו ותאמין לי זה לא זז מילימטר

פורסם
  • מחבר

המסגרת של הדלת חלשה וגם הבית שלי נמוך 2.5 מטר ואני שוקל 80 קילו קיצר כמעט המסגרת של הדלת יצאה...

ומישהו יודע אם אפשר לעשות מנוי רק לחדר כושר באוניברסיטה..

וביררתי המחיר זה 1400 :-\ בריכה מגעילה וחדר כושר

פורסם

זה תלוי במתח, אין בעיה להיתלות על מתח של בית, גם לא אם אתה 110 ק"ג.

אני משלם על חדר כושר ברמה גבוהה (הליכונים, קרוס טריינרים, סטפר, אופניים (שני סוגים), חדר כוח, משקולות חופשיות, תזונאית, בריכה מחוממת, סאונות, שירות מגבות, חוגים ותוכניות אימון אישיות) 3800 ש"ח לשנה.

אבל אם אתה ספורטאי, לא תהיה לך בעיה מיוחדת לאמן את עצמך, בין אם במכון, ובין אם בבית.

ובנוסף, על כל שינוי במערכת הם מודיעים לכל הלקוחות בSMS.

אתה מתכוון ל Holmes Place ?

למה זה ממש עונה לתיאור.

פורסם

מתחקיר מקיף שאני וכמה חברים שלי ערכו המכון כושר הכי טוב באיזור רמת גן-גבעתיים-תל אביב הוא זאוס. מההודעות בSMS אני באמת מניח שכוונה עליו

בזאוס יש לך מה שיש בכל מקום + מכשירים הכי חדשים וטובים שיש + ממיר של יס בכל מכשיר אירובי עם כל הערוצים פתוחים + מקלחות יוניסקס (עם תאי הלבשה פרטיים).

אבל מבחינת חוגים (ספינינג, יוגה, פילאטיס, קיקבוקסינג, ושות') גל העתיד בקריית אונו. יש לו חדר אחד רק לסוויצ'ינג (חוג שיש רק שם שזה קיקבוקסינג עם 10 מכשירי כוח), עוד סטודיו וחצי, חדר ספינינג, ועוד חדר רק לפילאטיס. יש גם אימון דו שבועי עם מדריך במחיר המנוי.

מסיור בהולמס פלייס (עזראילי, גבעתיים) ריח כבד של דעווין באוויר. בגבעתיים יש ספות בכל מקום ואגרטלים מה שעושה את זה ממש יפה - אבל מעצבן להמתין בתור למכשיר שאתה יודע שהיו יכולים לשים עוד מכשירים במקום ספה.

עוד מכונים טובים שצריך לציין הם כפר המכבייה (שאתה מקבל חוגי ציור וכל מיני כאלה), ולסטודנטים בת"א מרכז הספורט של האוניברסיטה.

כל המכונים האלה הם +-300 שקל. חוץ מזה של מרכז הספורט של האוניברסיטה של סטודנטים זה בסביבות 100 שקל.

שכחתי איזה מכון?

פורסם
  • מחבר

תשמע אחי זה לאלפיון העליון וגם ככה אין את זה בב"ש

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236181,00.html

אני לא חושב שזה שפוי להוציא סכום כזה על חדר כושר

חשבתי לעשות ככה את יש לי פלטות ואת המקל הזה ששמים את הפלטות עליו ומיטה מיוחדת בשביל לעשות את התרגיל הזה ששוכבים על הגב ומרימים משקולות

עכשיו שרירי ידיים אני יכול לעשות גם בבית בטן גם ריצה אני מעדיף לרוץ בחוץ,שום מכשיר שבעולם לא טוב כמו ריצה בחות (במיוחד כשאתה גר בב"ש ויש לך את האוויר הצח של רמת חובב)

מה שנשאר שאני לא יכול לעשות את השרירים של הידיים כלומראת אלה שנמצאים למטה ביד לא יודע איך הם נקראים.. ולא יכול לעשות מתח... ושרירי כפתיים..

עכשיו חשבתי לקנות את הציוד הדרוש בשביל להפעיל את השרירים האלה ולהכין לי חדר כושר קטן בבית אני ממש לא צריך מכשירים יוקרתייםם,פינוק,וכו'.

אני צריך שרירים חזקים נטו.

מה דעתכם? בכסף שאני אחסוך מהמנוי אני אקנה ציוד שימשיך איתי לכמה שנים

פורסם

תחפש את הספר הזה Strength Training Anatomy.pdf הוא דיי מקיף את כל השרירים

ולגבי חדר כושר קטן בבית אם יש לך מקום אז זה יכול להיות רעיון טוב

פורסם

עכשיו חשבתי לקנות את הציוד הדרוש בשביל להפעיל את השרירים האלה ולהכין לי חדר כושר קטן בבית אני ממש לא צריך מכשירים יוקרתייםם,פינוק,וכו'.

כל מה שצריך זה זוג מוטות, מקום, מבחר פלטות והרבה ידע - עבור חדר כושר ביתי ברמה מקצועית.

זה לא איפה אתה מתאמן... זה איך אתה מתאמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים