עבור לתוכן

כרגיל, קצת שיעמום, קצת צורך ויום עבודה

Featured Replies

פורסם

לא ידעתי שכאן מפרסמים פרויקטים, כך שהפרויקט הראשון כאן.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182745.0

כמו שאתם יודעים אני לא כתבן גדול אז בבקשה

המחשב הקטן ביותר 31*21*14 ס"מ

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

וכשהוא סגור

[attachment deleted by admin]

פורסם

יפה מאוד! :xyxthumbs:

פורסם

נחמד אבל מבחינת איוורור זה נראה איום

פורסם
  • מחבר

בזה אתה טועה, כמו כן לא צילמתי, אבל מהצדדים יש חורי יניקת אוויר (מאחורי הספק בדופן אחת ומצד המעבד בדופן השניה)

ולאחר בדיקה של המארז במשל יומיים חמים יחסית, הרכיבים לא עברו את ה 40 מעלות, והחום בתוך המארז עומד על 34 מעלות.

פורסם

ממש פתרון מגניב וקומפקטי. איזה מעבד יש לך שם? העסק לא מתחמם לך קצת שם בתוך הדיקט כשהכל כל כך קרוב?

בכל מקרה ראיתי שפירקת שם את הקופסא של ספק הכוח, ורציתי לשאול אם זה לא מסוכן ו/או יכול ליצור בעיות כלשהן?

אשמח לראות כיצד דאגת לאורור הספק...

פורסם
  • מחבר

תשים לב שהמאוורר נמצא מעל הספק ולייד ה HD ומושך מהם את החום.

לגבי פירוק הספק, זו לא ממש בעיה, מה שקן, היתי צריך להלחים חותים למגעים שבד"כ מחוברים ע"י מארז הספק.

ברגעים אלו אני מפרק את הספק שקניתי היום אנרמקס 420 אבל בעדינות הוא עלה 400 שקל.

בקרוב הפרויקט החדש שלי, מאחר ונתתי לאחותי את המחשב הישן שלי (הפרויקט הראשון) וקניתי חלקים למחשב חדש,

אני בונה מארז חדש.

נ.ב. כל המארזים ניבנו מחלקי ארונות ישנים שנמצאו ברחוב ומכיוון שאין לי דרמל, את כל החיתוך אני עושה בעזרת

גיקסו ודיסק.

פורסם

לדעתי את האמת זה ממש ממש לא יפה. זה כמעט מארז ג'נרי רק חצי נפך וזה אומר שהכל דחוס ומקורר חרא.

לדעתי מחשב מעץ ממוחזר זה דפוק.

אבל אם אתה אוהב את זה :yelclap:.

פורסם
  • מחבר

ממש תודה :bash:

בכל מקרה בחרתי בעץ מכיוון שזה חומר מבודד, המחשב דחוס - אולי אבל זה לטובה - למה, מכיוון שהכל קרוב ניתן

לקרר הכל בעזרת מאוורר אחד בלבד ויש סירקולציה טובה יותר במארז קטן מאשר גדול מכיוון שספיקת האוויר היא קבועה

ומתחלקת בפחות רוחב CM^2 לאומת מארז גדול לכן אתה מאוד טועה.

פורסם

זה פשוט מזעזע אתה חייב להשתמש בכלים נורמליים או להחליף טקטיקה של שיפצור !

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מגניב מה שעשיתה, אבל דורש שיפור.

רק תגיד לי כמה ממאוורים שמתה שם ובאיזה גדול???

והעץ המשעמם הזה דורש צביעה. יש לך שטח ענק שאתה יכול לעשות בו מה שבא לך, אני אפילו ממליץ לך להזמין צייר שיצייר לך משהוא מדליק על העץ, או שאת תצייר אם אתה יודע, או שתדביק מדבקות צבעוניות, או שלפחות תצבע.

פורסם

עץ שומר בתוכו חום.

בגלל זה גם תשים שם מאורר תעשייתי החום ישאר בפנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים