עבור לתוכן

מתלבט במארז וספק

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה ספק לקנות ומארז

מישהו הציע לי משהו לSLI אבל החלטתי בסוף לא לעשות SLI

הוא גם הציע לי את 400# FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan

איזה ספק אתם מציעים לי משהו שיתאים לGEFORCE 7900GT אבל שיתאים גם בעתיד לGEFORCE שיצא עוד שנתיים (פחות או יותר) משהו שלא מרעיש יותר מדי ומשהו שהוא טוב ויחזיק תמערכת עם חברה אמינה בסביבות ה400 שקל

ומארז זה מישהו הציע לי מארז נראה ממש טוב עם פתחים לאיוורור בצד והרבה מאווררים עשוי אלומניום כך שהוא מעביר חום טוב

600# GIGABYTE 3D AURORA אבל לא יודע אני מפחד שמהצדדים יצא רעש כי יש כאלה פתחים שאלתי את זה את מי שהציע לי אותו הוא אמור להחזיר לי תשובה אבל אם אתם מכירים את המארז גם אשמח לתשובה ממכם או מארז אחר שאתם יודעים שהוא טוב מאלומיניום (600שח)

פורסם

ההצעות טובות

אבל למשל אם אתה לא צריך את הרשת בצד (או חלון לצורך העניין) יש עוד אופציות ב-1000 שקל

פורסם

שניי החברות הבולטות שרצוי לסצוך עליהם בבנית מערכות יקרות הם ENERMAX ו OCZ שאגב זו דרך טובה

לומר שאני מאוד מרוצה מהספק שלי (הOCZ) .

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת אם אני לא צריך תחלון בצד מה הוא מוסיף?? או מוריד

הא ולגבי הספק 400# ספק כח: FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan דגם: FSP400-60GLN

זה חשוב לי האם הוא יהיה מספיק טוב לכרטיס מסך GEFORCE 7900GT

והאם הוא יהיה מספיק טוב לכרטיסי מסך שיצאו עוד שנתיים שיעלו 2000 שקל (תשערו)

אם הוא לא יהיה מספיק טוב לכרטיסי מסך עוד שנתיים אשמח אם תציאו לי ספק שכן יתאים

תודה על העזרה!

פורסם

אחי אל תחשוב שאנשים פה הם נביאים ... אי אפשר לדעת מה יוציאו עוד שנתיים

אבל קח בחשבון שהום ספק של 400 W לא משאיר לך טווח רזרבי לעתיד אולם בשביל הכרטיסים הבודדים של היום הוא עושה

את העבודה אבל אני הייתי לוקח 500 ומעלה .

פורסם
  • מחבר

איזה ספק אתה מציע לי (שאתה חושב שיתאים לכרטיסים עוד שנתיים זה חשוב לי!)

משהו בסביבות ה500 שקל

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שזה יספיק לכרטיסי מסך עוד שנתיים (פחות או יותר) לא צריך 500W?? אני לא רוצה עוד שנתיים להיות עם ספק שלא יתאים

כי אז אני מתכוון להחליף כרטיס מסך

פורסם

זה יעשה את העבודה מעל למצופה

אני מציע לך שתעשה קצת חיפושים באתרי חומרה בחו"ל ותראה עד כמה מכבדים את הספק הזה בקהילות החומרה בעולם .

פורסם
  • מחבר

חחחח סבבה אחי אני סומך עליך וכנראה שאני יקנה את זה אני ישאל עוד אנשים שאני מכיר ליתר ביטחון

וממש תודה!!!!! :xyxthumbs:

פורסם

בכיף

פורסם

אישית דווקא הייתי מעדיף Enermax Liberty במחיר כזה לספק

לגבי המארז, ה-Gigabyte מצוין, אם אתה אוהב עוד מארזים אז תשים קישורים אליהם (או לפחות את השמות) ונוכל לעזור לך לבחור את המצוינים ביותר מביניהם

פורסם
  • מחבר

חח לגבי מארז זה סבבה החלטתי לבחור את הGIGABYTE הוא הכי טוב ולגבי ספק מה שהבאת לי זה רק 400W יש משהו שאתה ממליץ עליו שהוא

מעל 450W אפילו 500W אני צריך שהוא יתאים לכרטיסי מסך שיצאו עוד שנתיים (תשער) אז תציע לי גם הצעה לספק שיתאים למה שאני צריך בסביבות ה500 שקל

פורסם

אל תסתכל על הדירוג הסופי בתור מדד להשוואה

הליברטי יותר חזק מהמון ספקים שמדורגים אפילו כ-500 ו-600 ו-800 וואט

פורסם
  • מחבר

אז אתה חושב שזה ספק שיתאים לכרטיסי מסך עוד שנתיים?? ויותר טוב ממה שהקודם הציע לי??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים