פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר אז זה לא מביא אותי לפתרון כי אני רוצה נגן במחיר טוב יוכל להציג סרטים סבבה ולא הבנתי אם הCREATIVE מתאים לזה כי אני גם שומע הרבה מוסיקה כאילו הרבה יותר ממה שאני רואה סרטים לדוגמאלכן אני צריך לדעת מה עדיף לי בין השניים האייפוד או הקריאייטיב לקיראייטיב יש זמן סוללה ארוך יותר כשהוא מנגמן וידאו או מעפן כזה כמו אייפוד?
פורסם 2006 במאי 2819 שנים ההבדל הוא שעה שזה לא עוזר במיוחד לIPOD יש 3 שעות ולZVM יש 4 והאיכויות גם שוות לתחת ולא ניתן ליראות סרטים נורמלי אם אתה רוצה רק נגן סרטים אז ה-A2 אם אתה רוצה את שניהם אז אתה צריך מחשב נייד כי האיכות של ה-A2 במוזיקה לא משו והאיכות של הZVM וה-IPOD ממש גרועות לסרטים (לZVM יש איכות יותר טובה מהIPOD אך עדיין לא משו רציני)בקיצור אם אתה רוצה יותר נגן סרטים מנגן מוזיקה לך על הA2 ואם אתה רוצה יותר נגן MP3 מאשר נגן סרטים אז לך על הIPOD כי הוא הכי מישתלם וההבדל בין הIPOD לZVM לא שווה את הבדל המחיר בנתיים
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר מה ההבדל במחיק בינהם?לפי מה שאני יודע תקן אותי אם זה נכוןשתיהם עולים 300 דולרלא?!כאילו ראיתי באינטרנט בכמה מקומות תאייפוד ב250 דולר אבל נראה אם זה אמיןולפי מה שראיתי באייפוד האיכות של הוידאו היא סבבה כאילו המסך לא ענק אבל זו איכות טובה לא מעפנהאולי בA2 זה הרבה יותר טוב והכל אבל יותר חשוב המוסיקה ואם שמה האיכות לא משהו אני מעדיף תאייפודהבאסה זה חיי הסוללה של זה...
פורסם 2006 במאי 2819 שנים אתה קונה בחו"ל?למה לא אמרתה!!! ו1400 זה הרבה? זה לא כל כך הרבה (הדולר 4.5)טוב אם זה מחו"ל אז תיקנה את הZVM ואני מציע מאמזון זה אחד מהאתרים הכי זולים ואמינים www.amazon.comאם אתה רוצה הם עושים מישלוחים לארץ של ספרים חחח
פורסם 2006 במאי 2919 שנים למה כולם קונים IPOD?כי כולם הולכים אחרי העדר (טוב נו לא כולם אבל הרוב) וקונים מה ש"הכי טוב" כי הם לא מודעים שקיימים עוד נגנים חוץ מIPOD וזה מגיע לרמות שאפילו שאנשים מבקשים סוג של IPOD כשהם רוצים לקנות נגן MP3 יענו נגן MP3=IPODאםאתה קונה בארה"ב אז ללא ספק קח את הZVMלמרות שאם אמרת שהתקציב שלך הוא עד 350$ אז הנה:http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=387519&prodlist=froogle
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר ואללה הוא סבבה במחיר כזה...אבל אני אראה בכל מקרה מה אני מעדיף משהו קטן קומפקטי וזול יותר עם איכות מוסיקה טובה יותר או את זה...כאילו אם אני שומע עם זה מוסיקה אז זה נוח לשימוש כאילו כל הפונקציות של זה עובדות טוב הRANDOM של זה לא חוזר על עצמו בקיצור זה נוח גם בשביל לשמוע מוסיקה או רק כדי לראות סרטים?וגם יש לזה רמקול מובנה נכון?! הוא משמיע חזק וברור או מעפן כזה?
פורסם 2006 במאי 2919 שנים ה-A2??? הרמקולים שלו ממש מעפנים ואני רציני אבל אם אתה לא שומע בהם בעל 30 הם בסדרמממ לשמוע מוזיקה מממ אין בעיה אם זה התפריט די פשוט ונוח כפי שאמרתי האיכות לא משו אבל טובה עד טובה מאוד (אבל לא כמו הIPOD והZVM)
פורסם 2006 במאי 2919 שנים כחובב מישחקים יש לי פיתרון בישבילך זה מכשיר שנותן לנגן וידיאו וסאונד ומישחקים והכל בנוי על הקונספט של תוכנות פתוחות הבעיה שהמכשיר מבוסס על כרטיסי זיכרון נישלפים ואתה תיצתרך ליקנות כרטיסים גדולים לחוד כדי באמת להנות מימנו ויש כמה חסרונות שחלקם יפתרו בעתיד וחלקם לא אבל אתה מוזמן ליראות תביקורת השלמה פה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7486 אני גם לא יודע איך אפשר להשיג אותו בארץ אבל בימקום ליקנות תPSP שהוא יותר יקר וצריך ליפרוץ אותו כדי להנות מיתוכנות חופשיות וזה הורס תאחריות תמכשיר הזה לא צריך ליפרוץ ביכלל והוא יותר זול
פורסם 2006 במאי 2919 שנים נראה טובאבל הוא קצת לא מוכר (לא שיש לי בעיה איתו)בקשר לA2 איכות בסאונד שלו גם טובההוא מיועד לוידאו אבל זה לא אומר שהסאונד הוא כמו בנגן ג'נרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.