עבור לתוכן

עזרה במציאת נגן וידאו נייד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז זה לא מביא אותי לפתרון כי אני רוצה נגן במחיר טוב יוכל להציג סרטים סבבה ולא הבנתי אם הCREATIVE מתאים לזה כי אני גם שומע הרבה מוסיקה כאילו הרבה יותר ממה שאני רואה סרטים לדוגמא

לכן אני צריך לדעת מה עדיף לי בין השניים האייפוד או הקריאייטיב

לקיראייטיב יש זמן סוללה ארוך יותר כשהוא מנגמן וידאו או מעפן כזה כמו אייפוד?

פורסם

ההבדל הוא שעה שזה לא עוזר במיוחד לIPOD יש 3 שעות ולZVM יש 4 והאיכויות גם שוות לתחת ולא ניתן ליראות סרטים נורמלי אם אתה רוצה רק נגן סרטים אז ה-A2 אם אתה רוצה את שניהם אז אתה צריך מחשב נייד כי האיכות של ה-A2 במוזיקה לא משו והאיכות של הZVM וה-IPOD ממש גרועות לסרטים (לZVM יש איכות יותר טובה מהIPOD אך עדיין לא משו רציני)

בקיצור אם אתה רוצה יותר נגן סרטים מנגן מוזיקה לך על הA2 ואם אתה רוצה יותר נגן MP3 מאשר נגן סרטים אז לך על הIPOD כי הוא הכי מישתלם וההבדל בין הIPOD לZVM לא שווה את הבדל המחיר בנתיים

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל במחיק בינהם?

לפי מה שאני יודע תקן אותי אם זה נכון

שתיהם עולים 300 דולר

לא?!

כאילו ראיתי באינטרנט בכמה מקומות תאייפוד ב250 דולר אבל נראה אם זה אמין

ולפי מה שראיתי באייפוד האיכות של הוידאו היא סבבה כאילו המסך לא ענק אבל זו איכות טובה לא מעפנה

אולי בA2 זה הרבה יותר טוב והכל אבל יותר חשוב המוסיקה ואם שמה האיכות לא משהו אני מעדיף תאייפוד

הבאסה זה חיי הסוללה של זה...

פורסם

אתה קונה בחו"ל?

למה לא אמרתה!!! ו1400 זה הרבה? זה לא כל כך הרבה (הדולר 4.5)

טוב אם זה מחו"ל אז תיקנה את הZVM ואני מציע מאמזון זה אחד מהאתרים הכי זולים ואמינים www.amazon.com

אם אתה רוצה הם עושים מישלוחים לארץ של ספרים חחח

פורסם

למה כולם קונים IPOD?

כי כולם הולכים אחרי העדר (טוב נו לא כולם אבל הרוב) וקונים מה ש"הכי טוב" כי הם לא מודעים שקיימים עוד נגנים חוץ מIPOD וזה מגיע לרמות שאפילו שאנשים מבקשים סוג של IPOD כשהם רוצים לקנות נגן MP3 יענו נגן MP3=IPOD

אםאתה קונה בארה"ב אז ללא ספק קח את הZVM

למרות שאם אמרת שהתקציב שלך הוא עד 350$ אז הנה:

http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=387519&prodlist=froogle

פורסם
  • מחבר

ואללה הוא סבבה במחיר כזה...

אבל אני אראה בכל מקרה מה אני מעדיף משהו קטן קומפקטי וזול יותר עם איכות מוסיקה טובה יותר או את זה...

כאילו אם אני שומע עם זה מוסיקה אז זה נוח לשימוש כאילו כל הפונקציות של זה עובדות טוב הRANDOM של זה לא חוזר על עצמו

בקיצור זה נוח גם בשביל לשמוע מוסיקה או רק כדי לראות סרטים?

וגם יש לזה רמקול מובנה נכון?! הוא משמיע חזק וברור או מעפן כזה?

פורסם

ה-A2??? הרמקולים שלו ממש מעפנים ואני רציני אבל אם אתה לא שומע בהם בעל 30 הם בסדר

מממ לשמוע מוזיקה מממ אין בעיה אם זה התפריט די פשוט ונוח כפי שאמרתי האיכות לא משו אבל טובה עד טובה מאוד (אבל לא כמו הIPOD והZVM)

פורסם

כחובב מישחקים יש לי פיתרון בישבילך

gp2x_fp.jpg

זה מכשיר שנותן לנגן וידיאו וסאונד ומישחקים והכל בנוי על הקונספט של תוכנות פתוחות

הבעיה שהמכשיר מבוסס על כרטיסי זיכרון נישלפים ואתה תיצתרך ליקנות כרטיסים גדולים לחוד כדי באמת להנות מימנו

ויש כמה חסרונות שחלקם יפתרו בעתיד וחלקם לא אבל אתה מוזמן ליראות תביקורת השלמה פה-

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7486

אני גם לא יודע איך אפשר להשיג אותו בארץ אבל בימקום ליקנות תPSP

שהוא יותר יקר וצריך ליפרוץ אותו כדי להנות מיתוכנות חופשיות וזה הורס תאחריות

תמכשיר הזה לא צריך ליפרוץ ביכלל והוא יותר זול

פורסם

נראה טוב

אבל הוא קצת לא מוכר (לא שיש לי בעיה איתו)

בקשר לA2 איכות בסאונד שלו גם טובה

הוא מיועד לוידאו אבל זה לא אומר שהסאונד הוא כמו בנגן ג'נרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים