פורסם 2006 במאי 2719 שנים הבעיה היא כזאת, בבדיקה שאני עושה בכ. קול, יש שמע בכל 5שת הרמקוליםשברשותי, אבל בWINAMP ובסרטים שאני רואה במחשב לא שומעים ברמקוליםהאחוריים ימני ושמאלי כאחד.בעיה נוספת שקיימת היא קולות של פיצפוצים ברמקולים, לא רואה בעתשמיעת מוזיקה אלא דווקא כשאין מוזיקה.למישהו יש פתרון?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אתה מצפה לשמוע סטריאו על סראונדזה לא עובד ככהאין לי מושג לגבי הפיצפוציםאני יודע שזה קורה מסוג של סטריאו\סראונד מזויף אצלי בוידאו שהוא לא מסוגל להשמיעאני פשוט מבטל את זה ושומעים בסדר
פורסם 2006 במאי 2819 שנים תפעיל upmix מהכרטיס או שתוריד פלאגאין סראונד לווינאמפבקשר לפיצפוצים לך לפאנל של הווליום של ווינדוס ותבדוק שדברים כמו aux in, line in וכל מה שאתה לא משתמש הם על muteאיזה כרטיס קול יש לך בכלל
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר יש לי כ. קול O/B של nVidia, מה שמגיע עם הלוח שלישמצויין ב"מפרט מחשב".יציאת ה Line-In שלי לא מושתקות כי לשם מחובראצלי ממיר של YES (יש לי כ. טלביזיה).הסראונד שלי לא מפועל ואת העניין של הPlug-in אני אנסה.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים יש לי כ. קול O/B של nVidia, מה שמגיע עם הלוח שלישמצויין ב"מפרט מחשב".יציאת ה Line-In שלי לא מושתקות כי לשם מחובראצלי ממיר של YES (יש לי כ. טלביזיה).הסראונד שלי לא מפועל ואת העניין של הPlug-in אני אנסה.מקור לפיצפוצים זה מכרטיס הטלוזיה! אתה צריך לעשות ל LINE IN בצלילים MUTE ככה יתבטל הרעש הזה (אבל לא תישמה את ה TV) אני משתמש בשלט של ה כ.TV כדי לעשות MUTE/UNMUTE ל LINE IN. כאשר אני רואה TV אני פותח אותו וכאשר אני לא אני סוגר. ככה אין רעשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.