עבור לתוכן

שאלות כללית על מאווררים-מה ההבדל בין סוגי המאווררים למארז?? והמלצה למאוורר טוב

Featured Replies

פורסם

היי, אני מתכוון לקנות מארז חשד ולהלחליף לו מאווררים.

אני צריך 2 מאווררים של 120 ואחד של 80. אני רוצה שהמאווררים האלה יהיו כמה שיותר שקטים ובעלי ביצועים גבוהים ביותר.

בכל הקטע של הלד במאוורר אני לא רוצה להתייחס לזה יותר מדי, אני רק רוצה לשאול אם הלד פוגע בקירור???

מה ההבדל בין מאוורר רגיל למאוורר UV, למאוורר turbine ולמאוורר מאלומיניום???

ומה עדיף יותר, מאוורר שיש לו מד טמ"פ ופועל לפי הצורך או שאני אוכל לשלוט עליו???

מהם הנתונים העיקריים שאני צריך לדעת על מנת להבדיל בין מאוורר טוב עם ביצועים ושקט לבין מרעיש וחלש???

אני גם אשמח אם תמליצו לי על מאוורר של 120 ועל של 80 שיהיו כמה שיותר שקטים ועם בעלי ביצועים טובים מאוד, מחיר לא חשוב לי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה אחי :xyxthumbs: יש עוד המלצות? ומישהוא יכול לענות על שאר השאלות שלי + לומר לי איזה חברות נחשבות לאיכותיות ומהוא טווח המחירים של מאוררים טובים??? וגם האם זה משמעותי שמאוורר מכוון את העוצמה שלו לפי הטמ"פ??? ואם כן אז אני אשמח להמלצות על מאווררים כאלה :)

פורסם

מה ש -Revolution- מעולה, לא צריך את המוצרים הרועשים של TT.

פורסם
  • מחבר

אבל הוא מקרר טוב??? ואני חושב שעדיף אחד שעובד לפי הטמ"פ כי כך הוא יהיה שקט יותר, לא???

ועדיין לא עניתם לי על שאר השאלות, בבקשה תענו לי, כדי שאני אוכל לדעת גם בעצמי מה טוב יותר ומה פחות על מנת שאני אתאים את המאוורר לדרישות שלי

פורסם
  • מחבר

מישהוא??? בבקשה, זה מאוד מאוד חשוב לי, אל תתעצלו, תענו לי. לפחות תמליצו לי על מאווררים חזקים ושקטים :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים