פורסם 2006 במאי 2719 שנים שלום יום רביעי הזה יש לי יום הולדת וכבר לפני חודשיים יתלוננתי להורים שלי שאני צריך מסך חדש (הוא מלוכלכך רצח) אז הם קונים ליום הולדת אחד, אני צריך את העזרה שלכם לבחור איזה לקנות. המסך מיועד למשחקים ולסרטים המסך צריך להיות 17 אינטש (עם אפשר 19 בכיף) תקציב- 2000ש"ח אפשר לחרוג קצת, אבל נסו שלא תודה רבה
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר לא יותר פשוט יהיה לנקות את שלך? תקשיב זה מסך די ישן של AOC אפילו חיפשתי באתר שלהם וזה נמצא בקטגוריה "הישנים והמכוערים" הוא אצלי כבר איזה 3 שנים ואני לא חושב שאפשר לנקות אותו... זה כתמים כאלה של שבירה אני חושב או ליכלוך ממש קשה להוריד את זה, ניסתי
פורסם 2006 במאי 2719 שנים תעבור פה על ההודעות בפורום.יש את ה LG1950B ב 2000 שקל, מסך 19" באיכות טובה.יש גם את הסאמסונג 930B.אני ממליץ לך לקפוץ עם ההורים לאופיס דיפו ולראות מסכים.את מה שהצעתי ניתן לרוב לראות בסניפים.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר תעבור פה על ההודעות בפורום.יש את ה LG1950B ב 2000 שקל, מסך 19" באיכות טובה.יש גם את הסאמסונג 930B.אני ממליץ לך לקפוץ עם ההורים לאופיס דיפו ולראות מסכים.את מה שהצעתי ניתן לרוב לראות בסניפים.המסך LG L1950B עולה 2200 בחנויות שלפי דעתי נחשבות אמינות (נועה ופנדה), ובתכל"ס אז מה להגיד להורים שלי ללכת לחנויות מחשבים ולקנות שם?
פורסם 2006 במאי 2819 שנים להורים שלך הכי חשוב להגיד להימנע ממותגים כמו CMV,PolyView,Nu-Tech,MAG,Proview.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר להורים שלך הכי חשוב להגיד להימנע ממותגים כמו CMV,PolyView,Nu-Tech,MAG,Proview. אנחנו קונים רק דברים מחברות משובחות ומוקרות (אני לפחות לא מכיר אף אחד מהשמות שנתתה)
פורסם 2006 במאי 2819 שנים תכיר את השמות הללו ברגע שתיתקל במוכר הראשון בחנות "מכובדת".פשוט מומלץ להימנע למרות המחירים הזולים המסכים של החברות הנ"ל פשוט לא טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.