פורסם 2006 במאי 2719 שנים במקרה נתקלתי במקלדת חדשה של Enermax, משהו קצת שונה ומיוחד. המקלדת עשויה אלומיניום, והיא בעלת פרופיל נמוך. ישנם 2 דגמים בסדרה, אחת נקראת Aurora, היא בצבע שחור, ויש את Crystal שהיא בצבע כסף. קצת תמונות של הCrystal Aurora: מצאתי את המקלדות בחנות הזאת ניתן לראת את דף המוצר של Aurora כאן ואת ה Crystal ניתן לראות כאן יש גם Aurora בצבע כסף, ניתן לראות כאן האמת שבאתר של החנות הם מראים את אותה התמונה ל Crystal ול Aurora שבצבע כסף, ניתן להבין ע"פ זה שלמקלדות סידור מקשים שונה, אני אישית אהבתי יותר את ה Aurora כי החיצים (שמאלה, למעלה, ימינה, למטה) נמצאים במקום מבודד, בעוד ב Crystal הם צפופים ביחד עם עוד מקשים. האם מישהו נתקל במקלדות הנ"ל ? אני אישית ממש אהבתי את הרעיון העיצובי והפרקטי, היא אומנם קצת יקרה אבל זה לא מפריע לי. הסתכלתי בחנויות הגדולות (נועה, פנדה, זיגזג, לוג'יק) ולא ראיתי שום דבר, כנראה שהמוצר חדש מידי או שהם פשוט לא מתכוונים להביא אותו, אני בהחלט הייתי רוצה אחת כזאת אבל לא הייתי רוצה אחת בלי כיתוב בעברית. הערות ודעות, חופשי
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר צריך לדבר עם נועה, הם בדרך כלל משתפים פעולה בעניין, אולי גם פנדה, הם FanBoys של Enermax עד כמה שאני זוכר נקווה שמישהוא ירים את הכפפה :-\
פורסם 2006 במאי 2819 שנים http://www.pro-clockers.com/article.php?id=151ואם בחו"ל היא עולה 65$ אני לא רוצה לדעת כמה היא תעלה בארץ...
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר הG15 נותנת לה בראשזה שתי חיות שונות ה G15 מצועצעת, זאת מקלדת אלגנטית סולידית ואיכותית, זה עניין של טעם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.