פורסם 2006 במאי 2719 שנים טוב אז ככה :אתמול שיחקתי בהיטמן blood money ופתאום הרגשתי שהFPS ירד משמעותית אז מיזערתי את המשחק פתאום אני רואה הודעה על הטמפרטורה117 מעלות !!!!!!!!!!!!!ישר כיביתי את המחשב וניתקתי את הכרטיס נגיעה בו אפשר לקבל כוויה בקיצור חיכיתי שיתקרר החזרתי אותו...חזר לטמפרטורה של 52...מאתמול שחיברתי אותו אני משחק והכרטיס מגיע ל79 מעלות !!!!וגם קרה כבר 4 פעמים שהמחשב נתקע באמצע היטמן ככל הנראה בגלל הכרטיס מסך, דבר שהצריך ריסטרטים.אני רוצה להתקשר ל NOACOMP מחר ולראות מה אפשר לעשות, יש לי עדיין אחריות...בכל זאת מה הבעיה? 79 זה טמפרטורה מאוד גבוהה במאמץ וקירור של LEADTEK אמור להיות טוב...יש הצעות?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים ניקיון טוטלי של המחשב, פירוק גוף הקירור וניקוי עם Dustoff ומתחת למים זורמים.אחר כך שימון של המאורר ובסוף בדיקת טמפ' נוספת.כמובן שאם במקרה יציעו לך להחליף את הכרטיס עדיף, אחרת רק ניקיון יעזור או שתחליף לסיילנסר של AC.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים 79 זה לא כזה גבוה..ותנסה לרענן משחה..לנקות אבק..לסדר כבלים ואופציה אחרונה להחליף קירור..
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר אני לא רוצה לגעת שם בגוף קירור לא רוצה להרוס יש לי אחריות למה להסתכן...קודם אני ידבר עם נועה מחשבים.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר התקשרתי אליהם הם אמרו לי שהם ינסו לראות מה הבעייה ואם אין מה לעשות יחליפו לי אותו למשהו אחר אבל הם אמרו שהם לא יכולים לדעת כמה זמן יקח להם ... איך אפשר להסתדר בלי מחשב?
פורסם 2006 במאי 2819 שנים וואלה זה קשה בלי מחשב אני מסכים איתך..... לכן תעשו מה שאמרו פה קודם וזה כבר נותן לך סיכוי מאוד גבוה שהמחשב יחזור לפעילות ותנסה להוריד בנתיים קצת מהצריכה של המשחק לגרפיקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.