פורסם 2006 במאי 2719 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3255680,00.htmlאני בימקומו היתי רוצה שינתקו אותי מהמכשירים וזהוהבן אדם ספג נזק מוחי כבד הוא מאוד מבוגר וחולה וכל הטיפול הזה ניראה לי מיותר מה הם ישיגו בזה? שהוא יהיה צמח עוד כמה שבועות או חודשים עד המוות ?גם אם הוא יתעורר הוא לא יתעורר כשרון אלה כאדם פגוע מוחית וגופנית בצורה משמעותיתאם זה היה תינוק היתי מבין כי סיכוי החלמה של תינוק הרבה יותר גדול אבל הוא בן אדם זקן ולהמשיך אם הטיפולים והניתוחיםניראה לי אידיוטיותבינו אני אהבתי את שרון -אבל צריך לדעת מתי לעזוב
פורסם 2006 במאי 2719 שנים היה צריך לתת לו למות כבר מזמן. הם סתם מתעללים בו כי הוא היה ראש ממשלה.. בן אדם רגיל בחיים (!) לא היה מקבל טיפול מיותר כלכך, וכבר תוך יום-יומיים היו קובעים את מותו..
פורסם 2006 במאי 2719 שנים נכון אבל אתה יודע כמה מאות צמחים שוכבים במחלקות המזעזעות האלו בכל הארץ? יש המון אנשים שפשוט בוחרים לא לנתק את הקרובים שלהם.וגם במקרה של ראש הממשלה אני מנייח שזאת עדיין בחירה של הבנים שלו לפי החוק (נשמע לי הגיוני, גם בגלל שהוא כבר חוקית הוא לא במעמד של ראש ממשלה יותר בפועל).
פורסם 2006 במאי 2819 שנים אני מסכים עם זה שהיו צריכים לתת לו למות בכבוד, הסבל הוא סתם מיותר. כך או כך הוא ישאר צמח.האם הטיפול במחלקה החדשה יצליח? מתוך "ניסיון" לצערי שבו סבי אושפז באותה מחלקה לדעתי הוא יצליח לנשום לבדו, אבל ישאר צמח.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אם הוא בתרדמת הוא יכל לסבול? הוא נמצא בכלל במצב מסוים של מודעות?בכל מקרה לפי הנתונים יש לו סיכוי מסוים (מאוד*) להתעורר עדיין.*מאוד, מאוד... מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.