עבור לתוכן

כל קוני החומרה למיניהם ב EBAY !! איך יש לכם אמון גדול כל כך ?

Featured Replies

פורסם

לכל הספקנים.

א. תצאו מנקודת הנחה שבכל דבר בחיים יש סיכון, גם אם אתם הולכים ברחוב, או לא זזים מהבית, וגם אם אתם קונים בחנות, כי מחר היא יכולה להיסגר ולך תחפש אחריות אתה יודע איפה...

ב. EBAY יש שיטות ודרכים שממזערים את הסיכון בצורה די דרסטית לעומת איך שאתם מציגים את זה כאן.

דבר ראשון: Feedback. פידבק גבוהה זה מדד אמינות מס' 1, כנ"ל יחס הפידבקים (חיובי/שלילי/נייטרלי).

דבר שני, PAYPAL !!!!! קונים רק דרך PAYPAL, אני (והרבה אנשים אחרים) לא נוגע היום בצורת תשלום אחרת דרך EBAY, אני אפילו משתמש בזה לקניות לא דרך EBAY ! השירות זול יחסית (הרישום בחינם, העמלה עומדת על 3% לפעמים 4.4% למי שלא בארה"ב מערך התשלום) ויש ביטוח עד 1000$ ! גם אם שלחו לכם מסטיק בחבילה של מטר על מטר, גם אם שמו לכם MX440 במקום 7900GTX 512MB ! גם אם לא שלחו לכם כלום וגם אם המוצר הגיע פגום !

ג. טיפים שלי: בעיקר לתקשר כמה שיותר עם המוכר תרום סיום המכירה עצמה, לראות את דף המוצר, אם הוא נראה חובבני מידי או מתלהם/מופרז מידי אני נוטה להתרחק, תמונות בדרך כלל חובה, דברים שנרים לא הגיוניים בצורה מחשידה, נתונים כוזבים/לא נכונים. לא חסר.

נסיון בתחום חשוב מאד, וגם קצת אמונה כמו בכל דבר בחיים :-)

פורסם

הסיכון הוא קטן יותר נגיד אתה קונה בארץ אתה מקבל פיזית את המוצר ואחריות זה כבר עניין אחר יש ספק יש למי לפנות קיצר

במידה ומגיע מוצר מחו"לMX440 במקום 7900GTX איך אני מוכיח לפייפל שאכן זה ככה

פורסם

איזה מעצבן

בדקתי באתר הבריטי, יש שם דברים במחירים ממש נמוכייייייים

אבל כתוב רק shipping to uk!!!!!

הם בכל זאת שולחים לישראל?

פורסם

חחח איזה מצחיק אתה,הם כתובים בברור שלא אז מה אתה רוצה בדיוק רק לאנגליה

פורסם

אוקי אני רואה שיש כמה שהם כאילו חנויות שמוכרות שם

אבל הדמי משלוח דופקים את המחיר+ מכס

בעעעע

פורסם
  • מחבר

יופי !!!

ידעתי שהמחיר נמוך מדיי עד שאחרי שעה שמתי לב לקא'צ .....

זה בכלל לא X1800XT אלא X1800GTO (כתוב למטה איפה הסוג GPU ..צינורות עיבוד 12 ....וכו')

למה לשקר !?

http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-Sapphire-Radeon-X1800-XT-X1800XT_W0QQitemZ8819011047QQcategoryZ80190QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

פורסם

אני לא מבין למה הם לא כותבים נגיד 7900GTX ושולחים לכם MX440 או מסטיק בזוקה

פורסם

בגלל הטעויות שואלים את המוכר, לפעמים הם טועים (בכל זאת הם סתם מעתיקים את הדפים אחד משני).

מסתכלים על כמות ההערכות של המשתמש, את המשובים עליו.

במקרה והמוכר ישקר, יזייף, ירמה, מדווחים, ואיביי תחקור את העניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים