עבור לתוכן

כל קוני החומרה למיניהם ב EBAY !! איך יש לכם אמון גדול כל כך ?

Featured Replies

פורסם

תהיתי לעצמי ......איך יש לכם אמון כל כך גדול לקנות ממישהו שגר בסוף העולם .....

?

מה יקרה אם מסך יגיע שרוט !? אפילו אם זו שריטה מזערית - זו עדיין שריטה

מה לגבי מעבדים ? כרטיסיי מסך ?

חבר שלי פשוט קנה מ EBAY 7900 ב 1400 שקל וOPERATON 170 מ EBAY ב 1550 שקל ! הכל מצב חדש לגמרי

אבל הוא דיעה אחת ועוד דעה דבילית לפי דעתי : "לא יודע...פשוט סומך על זה ...ואם לא יעבוד נדפקתי מה אעשה" ...

איך אתם מסוגלים לסמוך על מישהו מסוף העולם שהמוצר אכן תקין לחלוטין ? הרי לרוב אם מוצר תקין וטוב וחדיש ...כמו מעבד OPERATON או כרטיס 7900GT לרוב לא יימכר !!! הרי לאן יש לשפר מפה ? לכן זה מחדיש יותר אבל יותר מדיי .....

(החבר שלי לא דוגמה ..א. הוא עשיר ב.הוא יסמוך על בינ לאדן בעיסקאות EBAY אפילו)

אז אני שואל פה כי אני בדיוק מברר לגבי ה 2405 FPW של DEL ......מסך חלומי

http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&satitle=2405fpw

מה אתם אומרים ?

איך גם הגיוני שבעקרון מחירו כ 800-1000 דולר וב EBAY מוצר חדש לגמרי עולה גם 500 - 600 ?

משהו ב EBAY הזה יותר מדיי לא מסתדר לי ::)

פורסם

מיליארד סינים לא טועים !!!!

זה עובד ולא איכפת לי למה ...

אתה יכול לקנות שם מוצר והוא יגיע תוף שבוע גג וזה בערך הזמן שגם יקח למוצר שהזמנת בארץ להגיע רק ביותר כסף...

פורסם

אין לי אמון באתר הזה!

אתה יודע שאזרח אמריקאי שילם למישהו משהו כמו 800 דולר על פוסטר של אקס בוקס 360... הוא חשב שזה המכשיר עצמו אבל מי שמכר אותו רשם למטה בקטן שזהו פוסטר ובית המשפט פסק שהוא חייב לשלם לו.. תחשוב שנית לפני שאתה קונה שם..!!!!

פורסם

זה פשוט היה מישהו שלא קרא את האותיות הקטנות ...

פורסם

יש כללים מנחים לקניה ב EBAY.

זה לא גו'נגל כמו שאתה מתאר את זה :bash:

תתחיל להסתבובב שם וגם לקנות ואז אתה תבין.

כל טמבל יכול לקנות שם, זה הכי פשוט בעולם.

יש המון מקומות שנותנים טיפים טובים ומועילים לקניה ב EBAY.

אני קניתי שם לא מעט וחלק מהקניות היו מוצרים שעלו לא מעט כסף ולא הצטערתי לרגע, תמיד משתלם ! חסכתי ככה אלפי שקלים !!!

מי שמתעסק עם מוצרי אלקטרוניקה ומחשבים פשוט חייב EBAY ! המחירים בארץ מופקעים ופרט לאחריות אני לא רואה סיבה אחת טובה לקנות בארץ !

רצוי שתבדוק מה באמת קורה ב EBAY לפני שאתה ככה שם חותמת על האתר הזה.

פורסם

"בצד השני של העולם" אין ישראלים(כמעת)

יש לך את הפידבק כדי לדעת אם המוכר אמין

זה עובד זה זול ,צריך סבלנות לזה

פורסם

אני אישית לא שמעתי הרבה תלונות על האתר הזה

מעבד יקר כרטיס מסך יקר נגן או כל דבר שווה להזמין מהאתר בהנחה שזה ישתלם לך הסיכון שתאבד את האחריות

פורסם
  • מחבר

hmmmmm......האמת ציפיתי לתגובות כמו שלי, שליליות .....

כנראה שיש משהו ב EBAY הזה בעניין של חומרה . עדיין אבל אין אחריות .... לדוגמא רציתי מסך של DELL

אף אחד מהדילרים לא שולח לארץ חבל :(

קחו דוגמא

מישהו שאני מכיר יש לו ג'י טי או 2 ......שעבר סירוס שלא ראיתם בחייים !!! שזה כולל 5 החלפות של קירורים (לבדיקה) 2 הלחמות לכרטיס וכו !!

הכרטיס התחיל לעשות בעיות אז פירסם אותו בEBAY ונקנה תוך שבוע בלבד !

אני פשוט מרחם על הבן אדם שקנה ממנו :( והוא בטח לא אחד מ100 מ 1000 ואף לא ממליון !!! ......

:nixweiss:

תנו דוגמאות לאיזה פריטים קניתם (רק ייקרים) כמה זמן לקח להגיע לארץ ? כמה עלות שליחה ? כמה מכס ? (עם מחברים את הכל בייחד עלות משלוח ...מכס...עדיין השתלם לכם כספית ? ובכמה ?)

אם קניתי ממישהו מוצר (מסך לדוגמא ב 500 דולר) והגיע לי מסטיק בזוקה ב 10 אגורות במקום ....

(או קיי אז הבן אדם מן הסתם יקבל תגובה שלילית אחת ממני ב פידבקים " שם ב EBAY ..עדיין ...הלכו 500 דולר .......)

???

יש סוג של משטרת EBAY או משהו בסגנון למקרים כאילה ...?

זה לא תביעות קטנות למשל בארץ שאני ,משה תובע את דוד ברחוב מלך שלמה בתל אביב

פה מדובר ב - אני משה רוצה לתבוע את צ'ין וואנג שבהונק קונג על הונאה ...

מפחיד ...מחשיד .....אבל שווה לנסות כנראה ...מוצר הבא אני ינסה בדרך הזו , חשבתי לשדרג לאיזה X1800XT חביב, האמתי .

http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-Sapphire-Radeon-X1800-XT-X1800XT_W0QQitemZ8819011047QQcategoryZ80190QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

500 שקל

פורסם

לפי דעתי הסיבה היא שכל כך זול לקנות שם זה בגלל שהחומרה שם עולה גרושים (הגזמתי) אבל הרבה יותר זול מאשר פה עם המיסים והכול...

ואם משהו קונה שם למשל כרטיס מסך 7950XG2 השתמש בו חודש ויצא GF8950XG4 אז הוא מוכר אותו והכרטיס לא התקלקל או משהו פשוט הוא רוצה להחליף אותו...

פורסם

מצטער על הדאבל פוסטינג אבל כל פעם שלחצתי על עריכה הוא נתקע...

לא משנה בכל אופן מה שאני בה להגיד זה שלא כול עולם תחמן ורק רוצים לגרום רע לאנשים!!!

פורסם

אבל יש אנשים שמוכרים מוצרים חדשים לא הכול יד 2 שם...

מעניין אותי מאיפה הם משיגים את הסחורה במחירים האלה

פורסם

אם אני לא טועה זה חנויות מסויימות שקונות בהזמנות גדולות וזה יוצא יותר זול ככה ואז מוכרות דרך EBAY כי זה יותר משתלם כנראה...

פורסם

אז למה לחנויות אין אתר ::)

ואם זה באמת ככה אז זה נשמע יותר אמין ואשר לקנות מאיזה ג'קי מארה"ב

בכל מקרה אני תמיד חושב על זה שאני אזמין כרטיס מסך ב1000 דולר וישימו לי איזה MX440 הרי אין לאף אחד דרך לבדוק את זה ואני אכתוב לו משהו רע שהוא דפק אותי וואו ויפתח עוד חשבון וזהו..

פורסם

[ltr]you need to be an idiot to buy something expansive from someone without any / little feedback.

with no feedback you'll find it very hard to sell a brand new ferrari for 20 grand.[/ltr]

פורסם

באתר הזה גם ימכרו לך מסמרים חלודים

אלא אם כן המחיר כה זול שבמיקרה שיתקלקל

המוצר אז תיספוג את ההפסד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים