עבור לתוכן

מאוורר קדמי במארז hec 6a19 2f חדש לחלוטין מרעיש מאו&

Featured Replies

פורסם

פתחתי את המארז, מחשב שנקנה מפנדה לפני שבוע.

כל המחשב דומם ושקט, רק הוא משתגע ועושה מלאאאא רעש.

משתגע כמו איזה חמור עבודה כשהכרטיס והמעבד לא עוברים את ה48 במאמץ למשך שעות.

איך אוכל להשקיט אותו? איפה אוכל לשלוט עליו? האם כדאי להוציא אותו ולשמן?(חדש אחרי הכל). עזרו לי איך אוכל להוציא אותו בזהירות עם כל כללי הזהירות שיש אם משהו יקרה למחשב אני אמות ואז אירה בעצמי. האם בכלל כדאי לי לחזור לחנות ולקלל אותם על חרא של מאוורר או פשוט להחליף אותו?!

HELP.

10x . :yelclap:

פורסם

:hi:

ממארז דומה שיש לי מוכרת לי הבעיה.

בתיכנון בכלל של HEC לא שיש לי משהו נגדם אבל אם אני לא טועה ומארז שלך {למרות שהוא שהדגם שונה } הם הצמידו את מסנני האויר צמוד מאוד אל המאורר

וזה יוצר רעש תמיד וכאשר המסנן מתחיל מעט להסתם אתה חושב שיש לך "מנחת מסוקים בחדר "

מקווה שזאת הבעיה נסה לראות אולי אתה יכול להחליף את המאורר הזה באחר ויותר שקט {אל חשש } אין לך הרבה מה להרוס בהחלפת מאורר

ובקשר להנמחת עוצמת המאורר הקידמי לא נראה לי שניתנת האופציה {הוא מחובר ישירות אל הספק ללא וסת עוצמה } .

אני הייתי מחליף {והחלפתי את שלי בשקטים יותר בדרך כלל המאוררים שמגיעים עם המארזים של HEC {שלהם אין לי שום טענות אני בעל מארז שלהם גאה } הם די גנרים {תוצרת אי שם בסין-כמו הכול }

ואין לך מה לקלל את החנות אחרי הכול כך המארז יצא מהמפעל {בתקווה שפנדה לא העלימו כמה פריטים ממנו }

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני פשוט בלחץ כי זה מחשב חדש..

האם כדאי לי קודם לנסות להוציא אותו ולשמן? אם כבר מאוורר חדש : של איזה חברה? 120 MM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים