עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס קול ליצירת מוזיקה

Featured Replies

פורסם

ערב טוב.

אני מתכנן ממש בקרוב לקנות מחשב חדש ואני מתכוון להשתמש בו לא מעט לעבודה עם התוכנה

Cubase SX

ואני קצת לא בעניינים בזמן האחרון בגלל הצבא והייתי רוצה לדעת איזה כרטיסי קול הייתם ממליצים (רק מי שמכיר קצת את התחום כמובן) בתחום ה-200 עד 800 שקל לעבודה עם הרבה אפקטים ואינסטרומנטים על בסיס

VST

ותמיכה מלאה כמובן בטכנולוגיית

ASIO2

עם איחור מינימלי.

יש לי העדפה לכרטיס חיצוני שיתחבר דרך USB כדי שאוכל להשתמש בו גם במחשבים ניידים אבל זה לא כזה קריטי, כרטיס שיתמוך ב PCI EXPRESS יהיה גם מצויין. שמעתי שהכרטיסים של M-AUDIO טובים אבל הם קצת יקרים מדיי, למישהו יש רעיונות?

תודה מראש, בן.

פורסם

חפש בפורום הזה :)

פורסם

בתקציב של 800 שקלים תקבל רק כרטיס יחסית חובבני. בארץ בתקציב הזה יש לך 3 ברירות בלבד. האודיופיל של M-AUDIO, הג'ולייה של ESI, וה-0404 של EMU. הכרטיס שאמור להיות הטוב יותר מבחינתך הוא הג'ולייה של ESI. כמובן שזה במידה ואתה מתכוון לרכוש כרטיס חדש.

מבחינת חיבורים, שום כרטיס קול כרגע לא יתמוך ב-PCI-E. יש כרטיסים שתוטמכים ב-PCI-X, אבל זה לא החיבור שאתה מדבר עליו, תיזהר שלא יטעו אותך. מבחינת חיבור USB, אני מצטער לבאס. אבל חיבור USB לא מומלץ לממשק אודיו כמו שאתה צריך. מילא היית מדבר עלFIRE-WIRE, וגם אז עדיף היא שתעשה כמו שעושים בהרבה כרטיס של EMU, RME וכו' ותקנה כרטיס PCI פנימי עם חיבור ADAT לראק חיצוני.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים