עבור לתוכן

איפה אפשר ליקנות / ליבנות WATER BLOCK ?

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג לגבי החברה....

לזה אני לא האדם שצריך לשאול..... :jump:

• תגובות 34
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בכל מיקרה אני רוצה לפנות לאיש מקצוע שיעשה את ה- WATERBLOCK (כי אין לי את הכלים) אני יביא לו את הסרטוטים והתמונות

אבל לאיזה איש מיקצוע לפנות?

פורסם

נפח.

פורסם
  • מחבר

תודה, אתם יודעים כמה זה יעלה לי בערך?

פורסם

לך אל נפחים שונים עם שירטוטים והם יגידו לך, אצל כל אחד זה ישתנה בטוח.

פורסם

אנשים אנשים...

איפו' העזרה לחברים,

איפו' היצירתיות הפעלת הדימיון וההנאה שבעשיה עצמית לבד ובגדול ???

אני למשל בשלבי סיום של מערכת קירור מים למעבד לג'יפורס וללוח אם ותשמעו

זה מה זה כייף! החברה שלי ( בוגרת עיצוב תעשייתי בצאלאל שזה ה יתרון עם החומרים ) בשלבי תיכנון של ה Woterblocks

אני למשל היום קניתי משאבת מים של "חיים" ;) (Eheim ) של 1200ליטרים לשעה וגם צינורות מסיליקון...

ויש גם ראדיאטור קטן וחדש שנלקח מיחידת החימום הפנימית של פיאט אונו ( צריך גם קצת דימיון... ) ואפשר תמיד ללכת למוסך לאופנועים

ו או בדפי זהב לחפש מוסכים לרדיאטורים... וגם לגבי Waterblocks שהאמת זה החלק הכי מגניב לתיכנון (ועדין ! )

אפשר תמיד להעזר בסוחרי מתכות מדרום תל אביב או אפילו צורפים לביצוע הלחמות עדינות וכו,

אז יאללה להפעיל תראש ולהזיז ת'עיניינים מותר לבקש עזרה (כמוני, בשביל זה יש את כל הקטע של החברים או הפורום ) ולהביא תוצאות ותמונות !

ולא לשכוח: מי שלא מנסה ( וגם לא תמיד יוצא לו ) לא יודע כמה פאן הוא הפסיד .

ואולי גם אחלה מערכת קירור מים...

יש ?!

Yosafe

פורסם
  • מחבר

Yosafe

אתה יכול להראות לי את התמונות והסירטוטים שלך של ה-WARERBLOCK?

ואם איזה כלים הישתמשת לעשות את ה- WARETBLOCK?

פורסם

בעקרון אתה יכול ללכת למגרש גרטאות ולחפש שם רדיטור של אופנוע (אפילו 50 סמ"ק שהיה לו קירור מים) ולקנות את זה בזול .

ואז צריך ללכת לאיזה נגר\בעל מקצוע דומה שישייף לך את הבסיס כך שזה יכנס למחשב.

תבדוק קודם אם זה אטום ואם יש בעיה תקנה קצת סיליקון לבן לאטום את הדליפות (למרות שאני בספק עם יהיה לך בעיה של נזילות)

ככה אני עשיתי ויצא פיצוץ

השקעתי על הכל 500 שח.

פורסם

נפח??

נגר??

מאיפה הבאתם את המקצועות האלה?

כדי לבנות את הבלוק עצמו אתה צריך כרסומת (milling machine) למרות שאם אתה קצת יצירתי אתה יכול להשתמש במקדחת עמוד משופרת ומותאמת לצורך הזה ולקנות רק את הראש שמכרסם או להשתמש במקדח ולבנות בלוק בשלוש שכבות...

לגביי רדיאטור אתה לא חייב לקנות מוכן... גם זה דבר שאפשר ואפילו בלי שום ציוד מיוחד להכין לבד... לעומת זאת רוב הפרסומים באינטרנט מדברים על צינורות יחסית עבים אני גיליתי שלחנויות ומעבדות של מזגנים יש צינוריות וצינורות החל מ2 מ"מ בחלק מהמקרים מה שאומר שלרדיאטור שלך יהיה שטח מגע הרבה יותר גדול ויעיל...

אם יש שאלות בנוגע לתהליך אני יענה בשמחה...:)

פורסם

נפח - אם לוקחים מכלי רכב בעל נפח מנוע גדול !!! אז מקבלים רדיטור גדול מידיי !!!!

נגר - יש לו משייף חשמלי שיעשה את העבודה פיצוץ !!!!!!

פורסם

בוקר טוב לכולם.

אז נתחיל, O.K

רשימת הכלים שרצוי שהיו ברשותך הם:

1 - סכין יפנית ( לחיתוך צינורות הסיליקון וכו... )

2 - פלייר רגיל.

3 - פלייר שפיץ.

4 - מקדחה חשמלית ( אפשר גם נטענת, יענו גם מברגה אם אפשרות להכנסת מקדחים עובדת ) וכמובן מקדחים למתכת.

5 - קטר.

6 - דרמל ( הכלי ב -ה הידיעה... http://www.dremel.com/Europe.html ) ואני חייב לציין שאת הראשון שלי הנטען קניתי כשגרתי בניו יורק כבר בגיל 15 לפני 3 חודשים קניתי את השני על 220.V

חודש הבא אני בן 31 אז תעשה את החשבון... ;-) אפשר לקנות בהום סנטר חיקוי והאמת מוצלח מאוד של דרמל כולל 100 ומשהו חלקים + זרוע גמישה מתלה ותיק במשהו כמו 320 ש"ח, ממומלף שווה ונחוץ לכל חובב עשיה ובניה במיוחד בתחומינו.

7 - מלחם גז בוטאן רגיל ( כמו של צורפים ) קטן ( או שנעזרים בצורף או פחח רכב / מתקן רדיאטורים לרכב + בדיל נחושת להלחמה .

8 - קליברמטר למדידות קטרים וכו, אפשר גם עם סרגל מתכת פשוט אבל זה פחות מדויק.

ולגבי תמונות, אז כמו שהבטחתי ברגע שהסיים אני יעלה או לשרת שלי בבית או לרשת את כל תהליך הבניה של המחשב שלי כולל ה waterblocks וכו...

טוב יאללה אני צריך גם לעבוד קצת ( התחביב הזה יקר ת'ם יודעים... ) אז ביי בנתיים

Yosafe

פורסם
  • מחבר

ל-maphisto

500 שקל זה יקר הלכתי למגרש גרוטאות מצתי שמע איזה 3 רדיאטורים הבאתי אותם הביתה וכולם טובים אז כבר פחות כסף

אכשיו קניתי משאבה ב 180 שקל 1400 ליטר לשעה (עובדת גם במים מלוחים שאלתי את המוכר ) חוטים קנתי במחיר מצחיק של 5 שקל למטר אז נישאר לי רק את הWATERBLOCK ? אז כמה שקלים בערך יצא לי הWATERBLOCK לבד?

פורסם

fire

אני מחפש משאבה טובה יש לי את הבלוק

איפה קנית את שלך.

חיפשתי בחנות חיות אבל אין יותר מידי דברים

פורסם
  • מחבר

aRnonymous

לך לכל חנות דגים שאתה רואה ותבקש משאבה 1200 ליטר לשעה שהיא גם עמידה במים מלוחים כי היא יותר טובה למים מזוקקים

וזה עןלה בין 160-200 שקל אבל עם זה יקר יותר מימה שאמרתי לך אז תיקח משאבה רגילה

ואיך את עשיתה את הWATERBLOCK (קנית אוו בנית ) בכל מיקרה עם בניתה אתה יכול להביא סרטוטים תמונות ?

ואם קנית איזה אתר?

פורסם

אני חושב שיצא לי איזה 100 שח

כי הייתי צריך הרבה עבודת שיוף עליו בכדי שיתאים למקום במארז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים