פורסם 2006 במאי 2719 שנים כן, הם הצליחו לעבוד על המודיעין הישראלי שהתריע שהם על סף קריסה ושקיים משבר הומניטריאתה נותן להם יותר מדי קרדיט.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אז מה אתה רוצה שנעשה? חוץ מלהכניס אותם אלינו הביתה ולהאכיל אותם כבר עשינו הכול! אם הם לא השכילו להפנות את התרומות שהם קיבלו לפיתוח ולרווחה (כדי לא להגיע למצב הזה), בעייה שלהם. לתת להם עוד תרומות זה פשוט לא יעזור. הכסף ילך לאירגוני הטרור לצורך קנייה של עוד נשק ותחמושת
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אין קשר לאהבה לא צריך לתת לאזרחים לגווע ברעב ס-ל-י-ח-ה?? אזרחים?? מה הם אזרחים שלך?? הם אזרחים של המדינה שלך?? שילכו להזד**ן מצידי!!!! בדיוק מה שישראל (והעולם) מתכוונים לעשות להעביר להם אוכל ותרופות, לא כסף. כדי שישאר להם יותר כסף לקנות נשק :
פורסם 2006 במאי 2719 שנים בדיוק מה שישראל (והעולם) מתכוונים לעשותלהעביר להם אוכל ותרופות, לא כסף.גם את זה לא צריך להעביר להם! שיפנו לממשלה שלהם שתתן להם אוכל במקום לשגר קסאמים! יש גבול עד כמה הומאני אפשר להיות. אם הם יראו שברגע שאין להם אוכל כל העולם תורם להם, הם אף פעם לא יפסיקו את הטרור ולא יפנו את המשאבים שלהם לעניינים חשובים יותר. ואם הרעב לא ילמד אותם שצריך לשנות את סדר העדיפויות שלהם, אז מצידי שיגוועו! קודם כל שיתחילו לעזור לעצמם, אחר כך נראה לגבי סייוע נוסף...
פורסם 2006 במאי 2719 שנים לא, לא אזרחים שליזה היה על מנת לעשות הבדלה בין טרוריסטים.בקיצור, מהת'רד הזה ומהת'רד השני זה די ברור מה אתם בעצם רוציםלגרש (בצורה "מתוחכמת" של "שוויון זכויות-שוויון חובות") את מי שאפשר /להרוג את כל השאראכן ימין נאורגם את זה לא צריך להעביר להם! שיפנו לממשלה שלהם שתתן להם אוכל במקום לשגר קסאמים! לא החמאס משגר את הקסאמים
פורסם 2006 במאי 2719 שנים נאור או לא נאורבדרך שלך אנחנו נושמדבדרך שלנו לאעדיף לא נאור וחיי מאשר נאור ומתלא החמאס משגר את הקסאמיםאתה באמת חושב שאיכפת לנו?איזה כיף יש לנו שלום עם הפלסטינאים אבל יש להם גוף שנקרא ג'יהאד והוא לא ממש מכבד את ההסכם וגורם לנו אבידות.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים לא החמאס משגר את הקסאמיםהחמס יכול לעצור אותם, ולא עושה את זה. מבחינתי זה שקול לזה שהם לוחצים על ההדק בעצמם.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים בדרך שלי אנחנו נושמד?אתה לא מגזים "קצת" ?בכל מקרה, נוכל לבדוק את זה, הרי ישראל והעולם מתכוונים להעביר להם תמיכה.דרך אגב, ההפך מנאור זה חשוך החמס יכול לעצור אותם, ולא עושה את זה. מבחינתי זה שקול לזה שהם לוחצים על ההדק בעצמם.אתה בכלל מודע למלחמות הפנימיות שמתחוללות שם?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים כן.ושוב, זה בעייה שלהם שכל יומיים מישהו אחר מכריז על עצמו מלך.. אם הם לא מסוגלים לעשות סדר בבית, שלא יערבו את ישראל בזה. אם המלחמות הפנימיות שלהם יותר חשובות מרווחת (או חיי) האזרחים- בעייה שלהם
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אני לא מסכים עם הקביעה שהאזרחים שם צריכים לסבול בגלל שהמנהיגים שלהם לא מתפקדים אתה שוכח שהאלטרנטיבה שלהם היתה הפת"ח שזה בדיוק אותו זבל כמו החמאס בכל מקרה, "הוויכוח" הזה חסר טעם אתה תמשיך להגיד שכל זה מעניין את הביצה השמאלית שלך ועל הזין שלך הבעיות שלהם אני לא רואה דברים בגישה הזאת
פורסם 2006 במאי 2719 שנים דרך אגב, ההפך מנאור זה חשוך אתה רואה עד כמה זה לא מעניין אותי רק לאדיוט איכפת יותר איך הוא מצטייר בפניי אחרים מאשר החיים שלו אני לא רואה דברים בגישה הזאת כבר אמרנו לך מה לעשות בעניין תוריד את המשקפיים הוורודים
פורסם 2006 במאי 2719 שנים האנשים שמתים הם לא האנשים בארגוני הטרורמי שמת וסובל הם הילדים, העניים, החלשים והזקנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.