פורסם 2006 במאי 2619 שנים מה אתם אומרים .. על מה ללכת .. אני בעיקרון מתלבט בין שני אלו .. יש לי תקציב של 1800 שקל .. ואני הולך על אחד משני אלה ..מה אתם מציעים לי לקחת ?
פורסם 2006 במאי 2619 שנים קודם כל אם כבר להתלבט בין שני נגנים אז הX5L מול ה i6 iAudio 6קומפקטיותעיצובX5\Lמסך יותר גדול חיי סוללה יותר ארוכים (X5L 35 שעות)נפח איכסון יותר גדוליש לי את הiAudio 6 וזה נגן מדהים אבל יש לו עדיין כמה באגים מעצבנים שצריכים להיפטר אבל חוץ מזה הוא מצויין.תזכור שהוא לא מבוסס פלאש הוא HD כמו הX5 זה גם שיקול.
פורסם 2006 במאי 2619 שנים איזה באגים יש לואני די מתלבט בינו לבין הסנסה E270וההתלבטות פה היא קצת לא מתאימה2 הנגנים האלה הם לא מאותה הקטגוריהאחד גדול עם נפח גדול והשני קטן עם נפח קטן אין פה מה להשוותובקשר לסוללה היא אותו הדבר בערך כי הוא דיבר על X5 בלי L
פורסם 2006 במאי 2619 שנים איזה באגים יש לואני די מתלבט בינו לבין הסנסה E270ובקשר לסוללה היא אותו הדבר בערך כי הוא דיבר על X5 בלי Lהאמת יש רק משהו אחד שבאמת מפריע לי -כפתור ה play וה% לפעמים לא מגיבים לזמן קצר, זה קורה פעם ב אבל זה מעצבן.אני מקווה שעדכון קושחה יפתור את זה.בקשר לסוללה, אתה לא צריך לומר את המובן מאליו, ציינתי שהתכוונתי ל35 שעות בX5L
פורסם 2006 במאי 2619 שנים קח ב-1700 את ה-X5L ותיהנה..!יש לי את ה-X5 רק בגלל שלא יכולתי להוסיף עוד לגירסת ה-L..
פורסם 2006 במאי 2619 שנים בקשר לסוללה, אתה לא צריך לומר את המובן מאליו, ציינתי שהתכוונתי ל35 שעות בX5Lראיתירק הזכרתי שהוא דיבר על הX5
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר אחי אבל ראיתי את הגרסה של הX5L היא כבדה אחי .. אני נראה לי ילך על היותר קל אפילו שהסוללה שלו עומדת פחות זמן ..היא יותר קלה ..
פורסם 2006 במאי 2719 שנים לא אתה תיקח את הX5L שמעת?! חח בחירה שלך ולרי,לי למשל תוספת המשקל פחות חשובה מול חיי הסוללה יותר ארוכים, תעשה את השיקולים שלך ותחליט בכל מקרה אתה תהנה מהנגן הזה. עוד מעט 4 בלילה מטורפים
פורסם 2006 במאי 2719 שנים עוד משקל תמורת זמן סוללה עצום של 35 שעות...לדעתי הנגן גם ככה לא קל (לא כבד אבל לא קל) אז לא נורא להוסיף עוד בשביל כזאת סוללה מול סוללה עלובה של 14 שעות וזה רק מה שמוצהר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.