פורסם 2006 במאי 2619 שנים היהתקנתי מחדש XP על גרסא קיימת (UPGRADE). הגרסא שהותקנה כוללת SP2.ובכל הפעלה של המחשב, ה-XP מנסה להתקין את Microsoft Windows Installer 3.1 מהאנטרנט במסגרת העדכונים האוטומטיים, בשביל ה-Windows Update, וכל הזמן נכשל.גם אם אני נכנס לאתר של Windows Update הוא מנסה להתקין את ה-Microsoft Windows Installer 3.1 + ה-WGA ונכשל בשניהם.מה לעשות ?
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר גוגל >> windows installer + download ותתקין לבד ... תודה ניסיתי ולא עובד
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר אם יש תמונה של הודעת השגיאה תעלה אותה אולי אפשר לעשות משהו דרך העדכון האוטומתי מתקבלת השגיאה הבאה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר אם יש תמונה של הודעת השגיאה תעלה אותה אולי אפשר לעשות משהו ואם אני מוריד את העדכון כקובץ ומפעיל[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אם הוא מופיע לך בהוספה\הסרה אז תמחוק אותו משם ונסה שוב.יתכן שזו בעיה של הרשאות. תבדוק אם יש לך הרשאה להתקין דברים כאלו.(ואל תשלח 3 הודעות ברצף..)
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר אם הוא מופיע לך בהוספה\הסרה אז תמחוק אותו משם ונסה שוב.יתכן שזו בעיה של הרשאות. תבדוק אם יש לך הרשאה להתקין דברים כאלו.(ואל תשלח 3 הודעות ברצף..)לא מופיע בהוספה/הסרה (סימנתי להראות עדכונים)אני אדמינסטריטור, משתמש יחיד במחשב :-(עוד רעיונות ?
פורסם 2006 ביוני 119 שנים זאת בעיית הרשאה בריגסטרי למשתמש שלךכנס בRegEdit ל HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\WindowsUpdateלחצן ימני וPermission ותן Full למשתמש שלך. ונסה שינית לעדכן את הדריבר.So I did some more web research and came across<http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;836926>.Method 3 in this solution pointed at registry key permissions -consistent with the original registry key update failures.Essentially I openedHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\WindowsUpdate and set permissions for Full Access *AND* ensured thatthe setting to allow all subkeys was also set.Fortunately this worked (ta-ra).Hoping others can benefit from my pain (I've probably put around 30hours effort onto this problem).
פורסם 2006 ביוני 119 שנים לפני שבוע פירמטתי מחשב והתקנתי גם ווינודוס XP SP2 Integrated, וגם לי הייתה בעיה להתקין את העידכונים הראשונים של הווינדוס... בכל מיקרה חיפשתי בגוגל ומצאתי את הפיתרון: לשנות את השם של הקובץ הזה: c:\windows\system32\spupdsvc.exe לזה - c:\windows\system32\spupdsvc.old ואז תנסה להתקין את העדכון. ואל תדאג אני שיניתי את השם של הקובץ ולא נהרס לי כלום בווינדוס והוא עובד מצויין... בהצלחה
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר Jet Li: תודה שיניתי את ההרשאות, וזה עדיין לא עובד יש יוזר בשם CREATOR OWNER שלא ניתן לתת לו הרשאות מלאות, חוץ ממנו לכולם נתתי, ווידאתי שאכן התעדכן. כולל רסטרט למחשב. Stewie : תודה לצערי זה לא עובד :s05: איזה ייאוש [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 219 שנים תראה מה תעשה.כנס לRegedit. תעמוד על HKEY_LOCAL_MACHINE. לחצן ימני עליו וPermission. ותן לADMIN הרשאה מלאה לכל הספרייה הזאת.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים לי יש בעיה הפוכה לגמריהWIN INSTALLER 3.1 מותקן אצלי אבל לא נותן לי להעלות את הWIN לאחר restart...ואני צריך להעיף את זה כול פעם מחדש דרך הSAFE MODE ומה שגם אני צריך לבצע סריקת דיסק \ תיקון סקטורים פגומים...זה ממש מציק...איך לעזעזל נפטרים מזה?
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מחבר תראה מה תעשה.כנס לRegedit. תעמוד על HKEY_LOCAL_MACHINE. לחצן ימני עליו וPermission. ותן לADMIN הרשאה מלאה לכל הספרייה הזאת.תודה ח'ברהבסופו של יום זה היה עניין של הרשאות, מחקתי חלק מהיוזרים, ונתתי לכולם הרשאות מלאות. וזה עבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.