פורסם 2006 במאי 2619 שנים יש לי בעיה מציקה ראשית זה המפרט של המחשב שליP3 933MHZASUS CUV4X-C256 SDRAM 2X60Gקיצר בזמן האחרון מצאתי סידירום של חברת COMPAQ הוא עובד טוב והכלהתקנתי אותו פרמטתי תמחשב למה היו לי בעיות ברשתאחר כך אני מכבה את המחשב ואחרי כמה שעות הוא לבד נדלקחיפשתי אולי זה אוטומטי מהביוס וזה לאאבל השארתי תמחשב יומיים דלוק לא דפק ריסט הוא נדלק לבד כשאני מכבה אותו אחרי כמה שעותמה הבעיה יכולה להיות ?:??הוינדוס או משהו בחומרה?אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בקשר לבעיה הזאת
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר לאיש לי רשת עם אחי אם זה עוזר אבל לא ניראה לי קשור כי זה התחיל רק עכשיו ורשת יש לי מזמן
פורסם 2006 במאי 2619 שנים תנסה לאפס BIOS למה אם שיחקת שם יכול להיות נגעת במשהו שנקרא אלרם וואיקינג ... או משהו שנקרא לאן וואיקינג .... מעבר לזה ולפי מה שאתה אומר זה יכול להיוס אפילו הכפתור נתקע אז גם על זה שווה לך לבדוק ..
פורסם 2006 במאי 2619 שנים תכבה את WAKE ON EVENTS ובמיוחד את ה-WAKE ON LAN.זה בד"כ נמצא בביוס בחלק של ניהול צריכת החשמל של הלוח.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר זה היה וירוס ניראה לי לאחי היה רק אצלו זה עשה ההפך קיצר גם החלפתי מארז ופרמטתי וזה עובד(סתם יש לי עוד מארז ישן)קיצר עובד עכשיו בלי כל זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.