עבור לתוכן

>> קניתי מערכת קולנוע ביתי- איך בדיוק אני מרכיב אותה?! <<

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נכון, אני לא ממש מבין......ואין ממש מי שיעזור, אז בגלל זה אני פונה אליכם :yelclap:

ניב

• תגובות 30
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מישהו יכול בבקשה לעזור?!?!1.1.

ניב :kopfpatsch:

פורסם

הרמקולים כולם מחוברים כעת לרסיבר?

איזה מכשירים חיברת לרסיבר?

פורסם

אם תביא לי תמונה של הצד האחורי של הרסיבר וה dvd אני אגיד לך בדיוק מה לחבר ואיפה.

אני לא מדיום.. :x

פורסם
  • מחבר

מוזר שעד יום שישי שמעו ברמקולים הקדמיים סבבה, ופתאום עכשיו לא שומעים בהם כלום, ורק שאני מגביר את הווליום עדש הסוף שומעים את השיר ברמקולים אבל ממש חלש....למה זה?

ולמה השלט פתאום הפסיק לעבוד? מישהו מכיר את השלט? דיגיטלי בעל מסך 4 אינץ' של קנווד.....

אוקי, רצית תמונות קיבלת תמונות, אני מקווה שתוכל לעזור לי כמה שיותר מהר כי המערכת מתייבשת פה מיום חמישי.....:(

http://img261.imageshack.us/img261/4492/0790vo.jpg

כל הכניסות מאחורה : http://img261.imageshack.us/img261/3185/0876fz.jpg

הכניסות של הDVD : http://img348.imageshack.us/img348/703/0838mo.jpg

בבקשה עזרה

ניב

פורסם

קודם כל,לא חיברת את הרמקולים הקדמיים בכלל.חבר את הקדמיים שחור לשחור ואדום לאדום בכניסות שכתוב- FRONT SPEAKERS.

את הסנטר בכניסה שכתוב CENTER ואת האחוריים בכניסה שכתוב SURROUND SPEAKERS.

עכשיו כדי לחבר את המחשב למערכת קח את הכבל הפשוט של ה RCA וחבר את הבננה האדומה והשחורה כל אחד לצבע שלו ברסיבר בכניסה של נגיד DVD.

ל DVD קנה כבל אופטי וחבר אותו ליציאה האופטית ברסיבר ולכניסה האופטית בDVD שלך.

לגבי השלט,אולי אין בטריות או שהוא מכוון על משהו שהוא לא שולט כרגע? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

התמונה של המאחורה זה היה בדיוק באמצע ההרכבה...הכל מורכב עכשיו.....כל הרמקולים מחוברים

אוקי, יש לי כאבל RCA , לאן אני מחבר אותו? ומאיפה אני קונה כאבל אופטי כי אני חייב אותו דחוף!

ורגע, מה זה יעזור לי שאני יחבר כאבל אופטי מהמגבר לDVD?

במערכת הקודמת שלי של LG, היה לי כאבל מיוחד שמחבר בין המחשב למערכת, יש לו 2 בננות בקצוות שחורה ואדומה, וכניסה למחשב ......

הכנסתי את הבננות לכל היציאות שהרסיבר מכוון על AUX ובמחשב רץ שיר , ולא שמעו כלום! מה אני אמור לעשות...בבקשה תדריכו אותי

ניב

פורסם

את הכבל RCA תחבר ליציאה הירוקה בכרטיס קול במחשב.

כבל אופטי בכל חנות חשמל נורמלית יש.

כבל אופטי חוסך כבלים מיותרים.

פורסם
  • מחבר

אוקי, כאבל כבר קניתי וחיברתי....

עכשיו לקחת את הכאבל אודיו של המחשב, לחבר אותו ליציאה הירוקה של המחשב, ועכשיו איפה לחבר אותו ברסיבר?

כבר ניסיתי את כל היציאות של המגבר וזה לא השמיע לי כלום.....משהו לא בסדר במערכת....פתאום לא שומעים כלום ופתאום השלט לא מגיב......

עם מישהו מוכן לעזור לי בתמיכה טלפונית, שיצור איתי קשר בהודעה פרטית

ניב

פורסם

שאתה מחבר את זה לאיזו שהיא יציאה אתה זוכר לעביר ברסיבר מיציאה ליציאה נכון?

שניה אני מעלה תמונה איף הכל מחובר אצלי

הכחול זה המחשב

שתי השחורים בצד DVD אחד אופטי ועוד אחד קואוסאלי

השניים לבן אדום הם טלויזיה YES

כאשר אתה מחבר ליציאות השונות אז לכל הכשיר צריך לעביר יציאה בשלט או ברסיבר עצמו למשל עם המחשב מחובר לCD אז ברסיבר תדליק CD

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

גיליתי שהיציאה של הAUX היא בפרונט של המגבר, עכשיו חיברתי מהיציאה הירוקה שיש לי במחשב ל

פורסם
  • מחבר

גיליתי שהיציאה של הAUX היא בפרונט של המגבר, עכשיו חיברתי מהיציאה הירוקה שיש לי במחשב ל AUX , והמגבר מכוון על AUX ויש שיר במגבר שמושמע ברגע זה, והווליום מכוון על 50 , ועדין לא שומעים כלום!

רק שאני מגביר ל100 שומעים אבל מאוד מאוד חלש! למה זה קורה? הכל מחובר מאחורה כמו שצריך, אני לא מבין מה קורה אני כבר משתגע!

עם מישהו מאיזור המרכז יוכל לבוא אלי, ויקבל תמורה , אז שישלח הודעה פרטית

ברסיבר יש לי נורה קטנה שדולקת שקוראים לה TAPE 2 \CD 2 MOION...מישהו יודע מה זה? אולי הדבר הזה גורם לשלט לא לעבוד?

ניב

פורסם

יש לי חשש שעקב חיבור לא נכון של הפלוס והמינוס של הרמקולים שרפתה אותם

תגיד לא נתנו לך ספר הדרכה עם הרסיבר?

ותנסה לחבר את המחשב ליציאה אחרת לא AUX

תחבר לCD למשל ותגביר במחשב גם על הכי חזק לא רק ברסיבר

פורסם

אם אתה שומע משהו אפילו ממש חלש זה אומר שחיברת טוב את המקור שממנו אתה רוצה לשמוע.החוטים של הרמקולים כנראה לא מחוברים טוב או שבמקרה הגרוע שרפת את הרמקולים אבל זה לא נראה לי...

פורסם
  • מחבר

סוף סוף הצלחתי לפתור את הבעיה אודות לשירות המעולה של ניופאן!

פשוט שיירות מעולה, למרות שהם לא חייבים לעזור לי הם עזרו לי ובגדול!

כולה הייתי צריך לעשות ריסט למגבר......וזהו!

תודה לכולם

ניב :xyxthumbs::yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים