עבור לתוכן

21 אינץ' ב799 ש''ח- שווה קנייה?

Featured Replies

פורסם

לפי דעתי שווה לאללה במיוחד כי יש שנה אחריות

מסכים כאלו יכולים להחזיק הרבה מאוד שנים.

לא מבין מה אנשים פה כ"כ נרתעים מזה שזה מחודש, רוב הסיכוי שהוא יקבל מסך שעובד טוב (ואני מתכוון שרואים בו טוב) כמה חברים שלי קנו דברים מחודשים קיבלו מוצרים כמו חדשים.

אם הוא יקבל מסך לא טוב (סיכוי נמוך מאוד כי דברים מחודשים עוברים בדיקות) הוא יצטרך להטרטר טיפה אבל זה עדיין שווה במחיר כזה, זה מחיר של משומש בלי אחריות ולפי דעתי מחודש עם אחריות עדיף על משומש בלי.

• תגובות 36
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי דעתי שווה לאללה במיוחד כי יש שנה אחריות

מסכים כאלו יכולים להחזיק הרבה מאוד שנים.

לא מבין מה אנשים פה כ"כ נרתעים מזה שזה מחודש, רוב הסיכוי שהוא יקבל מסך שעובד טוב (ואני מתכוון שרואים בו טוב) כמה חברים שלי קנו דברים מחודשים קיבלו מוצרים כמו חדשים.

אם הוא יקבל מסך לא טוב (סיכוי נמוך מאוד כי דברים מחודשים עוברים בדיקות) הוא יצטרך להטרטר טיפה אבל זה עדיין שווה במחיר כזה, זה מחיר של משומש בלי אחריות ולפי דעתי מחודש עם אחריות עדיף על משומש בלי.

כמו שכתבתי, זה דגם בן 5 שנים לפחות.

היית קונה היום איזשהו חלק למחשב, גם אם הוא יוצר אתמול ועולה 10 שקל, שהוא דגם בן 5 שנים?

לפותח הדיון - אתה חייב לראות איך המסך הזה מתפקד במציאות, או בקיצור - בקש שיראו לך אותו עובד.

אם זה נראה לך טוב ושווה את הכסף ואת הסיכון, כל מה שכתוב כאן ב4 עמודים לא חשוב (למרות כל מה שכתבתי לפני זה). קנה אותו.

פורסם

חחחח השנים לא אומרות כלום !

אני קניתי מסך משנת תחילת שנת 2002 של DELL דגם P992 !!!

המסך הטוב ביותר שנתקלתי בו !!

יעידו כל מי שבא אליי וראה במו עינייו את האיכות שלו

תמונה מושלמת .

פורסם

עזוב אל תקנה אותו, זה סתם טנק, תבין שאין מציאות, זה לא שהם מפסידים משהו, ואתה גם לא מרוויח, המסך בכל זאת ישן מאוד

מה שאומר שגם אם הוא לא יתקלק השנה הסיכוי שלו להתקלקל אחרי זה הוא גדול יותר, בכל זאת המסך הזה כבר עבר תקלה אחת בחיים שלו

אחרת הוא לא היה מחודש,

בכ"א אני ממליץ ללכת על ה 19" הרחבים שאפשר למצא מאוד זול היום, אני ראיתי 19 רחב דק של acer ב 1590 ש"ח באופיס דיפו.

פורסם
  • מחבר

לא לכל אחד יכול להוציא כל פעם 1600 ש''ח (לא שזה בעיה, פשוט עשיתי בזמן האחרון הרבה קניות)

פורסם

לא לכל אחד יכול להוציא כל פעם 1600 ש''ח (לא שזה בעיה, פשוט עשיתי בזמן האחרון הרבה קניות)

יש פתגם פולני ידוע שאומר "אין לי מספיק כסף כדי לקנות דברים זולים", אם תחשוב עליו, יש בו חוכמה.

פורסם

כמו שכתבתי, זה דגם בן 5 שנים לפחות.

היית קונה היום איזשהו חלק למחשב, גם אם הוא יוצר אתמול ועולה 10 שקל, שהוא דגם בן 5 שנים?

לפותח הדיון - אתה חייב לראות איך המסך הזה מתפקד במציאות, או בקיצור - בקש שיראו לך אותו עובד.

אם זה נראה לך טוב ושווה את הכסף ואת הסיכון, כל מה שכתוב כאן ב4 עמודים לא חשוב (למרות כל מה שכתבתי לפני זה). קנה אותו.

תלוי במחיר - המחיר זה הדבר שהכי קובע ובמקרה הזה המחיר הוא בהתאם למוצר - מוצר ישר אבל מחיר זול ומשתלם.

אני מסכים איתך שאם ניתן כדאי לראות את האיכות של המסך לפני הקנייה הבעייה שאני לא בטוח שזה ניתן במקרה הזה, אני אפילו דיי בטוח שזה לא ניתן כי זה בא ישירות מהמחסן של היבואן. אגב זה נכון לגבי כל מוצר שרוצים לקנות - תמיד כדאי לראות אותו בעיניים לפני הקנייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים