עבור לתוכן

21 אינץ' ב799 ש''ח- שווה קנייה?

Featured Replies

פורסם

לדעתי , מסך זבלה לא יותר מזה

חשוד זאת מילה עדינה

רק מזה אומנם זה מפתה 21 אינץ בזול

עצה , רד מזה כול מה שקשור למחשבים תקנה בחנויות מחשבים ולא במקומות האלו

• תגובות 36
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע, לי יש ViewSonic p220f - 21 אינץ'...

מבסוט מימנו חאלאס למרות שהוא כבד אחושרמוטה והוא יכול לשמש גם כמלונה של כלב אחרי שהוא נהרס (אחד הענקיים)

אם לא הקטע של המחודש הייתי לוקח.... אבל אתה אומר שלא אכפת לך...

פורסם

עדיף CRT ברור זה כמו טלוויזה בגודל משהו טוב וענק אתה תהנה ממנו השאלה אם הוא מחודש ב 100% או שזה עודיפים

פורסם

שמע, לי יש ViewSonic p220f - 21 אינץ'...

מבסוט מימנו חאלאס למרות שהוא כבד אחושרמוטה והוא יכול לשמש גם כמלונה של כלב אחרי שהוא נהרס (אחד הענקיים)

אם לא הקטע של המחודש הייתי לוקח.... אבל אתה אומר שלא אכפת לך...

לא רק אתה היית לוקח בחיר הזה....

אם אין לך בעיה לתיקון לאחר תום האחריות לא הייתי חושב פעמיים.

פורסם

אחריות שנה על חדש יש 3 שנים

בטח מסכים שחרשו אותם דק לך תדע

אם אין צריבות על המסך

במקום לזרוק מוכרים

בטח מאיזה מעבדת מחקר

פורסם
  • מחבר

מה אכפת לי......אם אני רואה שלא פועל, הם חייבים להחליף, שוב, זה לא מסך משומש, הוא מחודש, מסך מחודש זאת אומרת או עודפים, או מתצוגה, או שנפגם במשלוח ותיקנו אותו במעבדה וכו'

פורסם

לא שווה לדעתי.

פורסם

אז אתה אל תקנה.

פותח התארד גם אמרת שיש אחריות לשנה..וגם יש לך אפשרות לתקן בחינם (!) אחרי שהאחריות נגמרת אז למה לא לקנות את זה ?!

פורסם

אני בניגוד לכל השאר חושב שלא כדאי לך לקנות אותו.

קודם כל - למסך LCD 19" יש את אותו שטח תצוגה, והוא תופס 1/10 מהמקום, מסך LCD 17" יציג לך 5-6 ס"מ פחות באלכסון, זה לא עד כדי כך הרבה.

דבר שני - אם השולחן שלך הוא 65סמ והמסך הוא 50סמ, המסך יעמוד על קצה השולחן (אתה חייב לתת לו רווח מהקיר), זה אומר שכדי לא להרוס את העיניים תצטרך לשבת לפחות חצי מטר מהשולחן, תבדוק אם זה נוח או אפשרי לך. תבדוק גם מה הרוחב שלו ומה הוא משאיר לך, יכול להיות מטופש אם יהיה לך מסך ענק אבל לא ישאר לך מקום לעכבר מקלדת או מודם.

דבר שלישי - אני נגד לקנות מסכים זולים, המסך זה בסופו של דבר הדבר הכי חשוב במחשב, הוא הממשק שלך עם המחשב, הוא מה שאתה מסתכל עליו כל הזמן והוא זה שכל תקלה בו אתה ישר רואה וישר המחשב מושבת

ואם תקנה מסך לא טוב, גם אם מבחינה אוביקטיבית התמונה נראית לך סבבה, הסיכויים שבסוף היום תצא עם מגרנה הם מאד גבוהים.

חוץ מזה, הקילקול הנפוץ במסכי CRT הוא איזושהי בעיה עם המנורת מסך. זה חלק שלא מתקנים והמחיר שלו כחלק חילוף הוא גדול מהמסך עצמו (במיוחד אם המסך עלה לך חצי מהמחיר האמיתי שלו)

ועוד - חפש על המסך ביקורות באינטרנט, חפש עליו נתונים באתר של סמסונג, בדוק שהנתונים שלו הם באמת מה שמציגים לך ושהמחיר הוא באמת מציאה (אולי זה דגם מלפני שנתיים שמפגר מבחינה טכנולוגית)

מסך 21" שלא יכול להציג לפחות 1024X1280 (ועדיף 1600X1200) בקצב ריענון גבוה (לפחות 75-80 וגם זה לאט מידי לטעמי), לא שווה את המחיר שלו גם אם זה 200 שקל, כי המסך מאבד את כל ייתרון הגודל שלו (1024X768 על מסך כזה גדול לדעתי מעצבן ולא נראה טוב, למרות שבטוח יהיו כאן אחרים שיגידו אחרת)

פורסם

מתנגד בחריפות. מחודש זה אומר שיכול להיות שנשרפה הנורה והוחלפה וזה כבר ממש פוגם. אפילו אם יש אחריות זה לא אומר

שהמסך יציג כמו חדש. יש הרבה בין "פועל" לבין מסך טוב. גם עצם העובדה שאתה קונה בפומבית אחרי זה אתה צריך להתחיל לחפש

את המעבדה ולעבוד מולם.

פורסם
  • מחבר

אני בניגוד לכל השאר חושב שלא כדאי לך לקנות אותו.

קודם כל - למסך LCD 19" יש את אותו שטח תצוגה, והוא תופס 1/10 מהמקום, מסך LCD 17" יציג לך 5-6 ס"מ פחות באלכסון, זה לא עד כדי כך הרבה.

דבר שני - אם השולחן שלך הוא 65סמ והמסך הוא 50סמ, המסך יעמוד על קצה השולחן (אתה חייב לתת לו רווח מהקיר), זה אומר שכדי לא להרוס את העיניים תצטרך לשבת לפחות חצי מטר מהשולחן, תבדוק אם זה נוח או אפשרי לך. תבדוק גם מה הרוחב שלו ומה הוא משאיר לך, יכול להיות מטופש אם יהיה לך מסך ענק אבל לא ישאר לך מקום לעכבר מקלדת או מודם.

דבר שלישי - אני נגד לקנות מסכים זולים, המסך זה בסופו של דבר הדבר הכי חשוב במחשב, הוא הממשק שלך עם המחשב, הוא מה שאתה מסתכל עליו כל הזמן והוא זה שכל תקלה בו אתה ישר רואה וישר המחשב מושבת

ואם תקנה מסך לא טוב, גם אם מבחינה אוביקטיבית התמונה נראית לך סבבה, הסיכויים שבסוף היום תצא עם מגרנה הם מאד גבוהים.

חוץ מזה, הקילקול הנפוץ במסכי CRT הוא איזושהי בעיה עם המנורת מסך. זה חלק שלא מתקנים והמחיר שלו כחלק חילוף הוא גדול מהמסך עצמו (במיוחד אם המסך עלה לך חצי מהמחיר האמיתי שלו)

ועוד - חפש על המסך ביקורות באינטרנט, חפש עליו נתונים באתר של סמסונג, בדוק שהנתונים שלו הם באמת מה שמציגים לך ושהמחיר הוא באמת מציאה (אולי זה דגם מלפני שנתיים שמפגר מבחינה טכנולוגית)

מסך 21" שלא יכול להציג לפחות 1024X1280 (ועדיף 1600X1200) בקצב ריענון גבוה (לפחות 75-80 וגם זה לאט מידי לטעמי), לא שווה את המחיר שלו גם אם זה 200 שקל, כי המסך מאבד את כל ייתרון הגודל שלו (1024X768 על מסך כזה גדול לדעתי מעצבן ולא נראה טוב, למרות שבטוח יהיו כאן אחרים שיגידו אחרת)

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=789 הנה ביקורת, תגידו אם זה טוב או לא. 85hz ב1600*1200, אני חושב שזה לא רע....

פורסם

אז אתה אל תקנה.

מה הקשר אליי?? :s07:

הוא ביקש חוות דעת וקיבל!

פורסם

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=789 הנה ביקורת, תגידו אם זה טוב או לא. 85hz ב1600*1200, אני חושב שזה לא רע....

שים לב לדבר הכי חשוב בביקורת הזו - התאריך שלה הוא אוגוסט 2001.

לפני 4-5 שנים עבדתי עם מסך כמעט זהה של HP. אני לא יודע עד כמה זהה, אבל החיבורים מאחור, כפתורי השליטה והOSD היו בדיוק אותו דבר.

המסך היה שווה אז 700$, וכשנשרפה לו מנורת המסך (אני לא יודע אחרי כמה זמן של עבודה, הוא היה שם כשהגעתי) הבררה היתה בין לקנות אחד חדש ב700$ או לקנות מנורת מסך חדשה ב 750$.

לגבי ההתרשמות האוביקטיבית שלי בעבודה עם המסך, לא נפלתי מהרגלים.

עבדתי עליו עם וינדוס 2000 ברזולוציה של 1024X1280, והתצוגה היתה בסדר פלוס.

מצד שני לא היה לי כרטיס מסך ששוה התייחסות (אני לא יודע אם היה קיים כזה כרטיס בזמנו...), ככה שאני לא יודע אם הוצאתי ממנו את המקסימום.

בקיצור, אני לא מתלהב. יכול להיות שהביקורת הטובה הזו נכונה ללפני 5 שנים והיום אותה ביקורת היתה קוטלת אותו יחסית לאחרים שעובדים על טכנולוגיות חדשות יותר.

אני עדיין עומד מאחורי הדעה שלי שמסכים זולים לא שווים את הקניה ובסופו של דבר הכסף שחסכת יחזור לנשוך אותך בתחת.

פורסם

לדעתי LCD יותר אלגנטי...

וגם מסך מחודש זה לא מציאה...אתה יכול ליפול בנזק של 800 שקל...ולהישאר ללא מסך...

פורסם

17 לעומת 21 ועוד CRT ועוד של סמסונג !!??

רוץ על זה !!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים