עבור לתוכן

21 אינץ' ב799 ש''ח- שווה קנייה?

Featured Replies

• תגובות 36
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"מחודש"...

פורסם

נראה שווה

פורסם
  • מחבר

"מחודש"...

נו אז מחודש, שמע, כל עוד פועל טוב ונותנים אחריות לא אכפת לי.......אבל השאלה, האם שווה לקנות אותו? או עדיף לחסוך לlcd של 17''?

פורסם

מחודש? אני לא בטוח כל כך הם יכולים למכור כמויות לא בודדים, אגב ניראה שווה סמסונג אחלה חברה

פורסם

יש לך משאית כדי לקחת את הדבר הזה הבייתה

הוא עצום וכבד

פורסם

תבדוק אגב שהשידה או המקום שאתה שם את המחשב לא קרוב מידיי לקיר ואם יש לך אפשר להזיז את זה טיפה מהקיר כי הוא ארוך לדעתי

פורסם
  • מחבר

השולחן בעומק 65 ס''מ.....המסך עצמו בעומק 50 ס''מ....השאלה מה עדיף, אותו או lcd של 17?

פורסם

משהו מסריח כאן.

פורסם

הייתי חושב טוב טוב לפני קניית מסך מחודש.

לדעתי לא שווה.

פורסם
  • מחבר

אני אומר לכם, תעזבו ת'קטע של מחודש, לא מעניין אותי, תענו רק על שאלה אחת, מה יותר משתלם לקחת, crt 21 או lcd17? שוב, בשבילי מחודש זה כמו חדש, אני לא פוחד, כי תמיד יש אחריות של שנה.

פורסם

ברור שעדיף CRT 21 על LCD 17, אין כאן ויכוח.

מחודש זה ממש לא כמו חדש.

זה יכול להיות מסך ששנאי של שק"ק שלו נשרף אחרי שנתיים של שימוש, החליפו לו את השנאי, ניקו קצת (אולי החליפו פלסטיקים) ומוכרים כאת כמחודש...

פורסם
  • מחבר

סבבה, אבל אם ישרף שוב באותה שנה, יחליפו לי אותו כי יש אחריות, חוץ מזה אחרי שנה אין לי מה לדאוג, יש לי איפה לתקן ת'מסך בחינם ככה שזה לא מהווה בעיה. חוץ מזה מישו שמע על המסך הזה? או ראה אותו פעם? אני פוחד שבגלל הגודל שלו, אני יצתרך לשים אותו על רזולוצייה יחסית גבוהה במשחקים וככה הם לא יסחבו לי

פורסם

לדעתי שווה... זאת חוויה אחרת לעבוד עם מסך בכזה גודל...

פורסם

75HZ קצב רענון.. זה מעט..

וכן, אני מסכים, משהו פה נראה לי מסריח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים