פורסם 2006 במאי 2519 שנים ראיתי תוכנית אחת וזה פשוט שיעמם אותי (וכן אני מבין אנגלית וראיתי בלי תירגום)למי שעוקב הפרק שראיתי התחיל בנושא על הגבול בין מקסיקו לארצות הבריתוהם אירחו את נטלי פורטדו או איך שקוראים לה אני ראיתי גם בלי פירסומות ביכלל ובאיכות טובה והדבר היחיד שאני יכול להגיד על התוכנית זה שרואים שהשקיעו בה הרבה אבל שאני עושה LIVE VS ארץ נהדרת -ארץ נהדרת מנצחת בגדול(כמובן בלי פירסומות כי אם הפירסומות בערוץ 2 ארץ מסריחהבקיצור מה כל כך מושך בתוכנית הזות?
פורסם 2006 במאי 2519 שנים SNL תוכנית נהדרת (לא בכל הגלגולים)למרות שאני מסכים שפעם היה יותר טוברוב המערכונים קשורים לארועים שם כך שזה די חסר טעם אם אתה לא מכיר אותם(כך גם רוב המערכונים בארץ נהדרת)זה כמו לראות פרודיה על סרטי אימה בלי לראות את הסרטי אימה קודם, סביר להניח שלא תבין את ההומור
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מחבר ברור לך שהומור ישראלי הרבה יותר מצחיק מהומור אמריקאי נכון? זה לא תמיד ברור- הומור זה הומור יש ליפעמים דברים באנימה שקורעים אותי מיצחוק ובנארוטו היו כל מיני מצבים מאוד מצחיקים בהומור אמריקאי יש את נשואים ועוד דברים ולהומור ישראלי יש מספיק השם LIVE הופיע בהרבה מקומות אז רציתי לדעת על מה כל הרעש ואחרי שראיתי אני לא מבין אומנם היה קליף ברשת של נטלי פורטמן מהתוכנית שהיה מבדר אבל כל הפרק שראיתי היה משעמם כמו חיים יבין
פורסם 2006 במאי 2519 שנים איזו עונה ראית?העונות מאד משתנות על פי הכוכבים שהיו בסידרה. גם הרבה סרטים יצאו מהסידרה הזאת כמו ווינס וורלד OR SHELL I SAYשווינג!ארץ נהדרת אותי לא מצחיקה (כלומר ברור שיש חלקים שכן, אבל הם יורדים נמוך מדי - שידורי המהפכה היו הרבה יותר מצחקים), ההפקה ממש על רמה אבל מהCAST הזה אני חושב שאפשר לצפות ליותר.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מחבר ראיתי תוכנית אחת וזה פשוט שיעמם אותי (וכן אני מבין אנגלית וראיתי בלי תירגום)למי שעוקב הפרק שראיתי התחיל בנושא על הגבול בין מקסיקו לארצות הבריתוהם אירחו את נטלי פורטדו או איך שקוראים לה אני ראיתי גם בלי פירסומות ביכלל ובאיכות טובה והדבר היחיד שאני יכול להגיד על התוכנית זה שרואים שהשקיעו בה הרבה אבל שאני עושה LIVE VS ארץ נהדרת -ארץ נהדרת מנצחת בגדול(כמובן בלי פירסומות כי אם הפירסומות בערוץ 2 ארץ מסריחהבקיצור מה כל כך מושך בתוכנית הזות?
פורסם 2006 במאי 2519 שנים את האמת שכן.אולי גם לארץ נהדרת יש ירידות רמה לפעמים, אבל זה תמיד הצחיק אותי יותר מבידור אמריקאי.אולי עניין של מנטליות.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים ארץ נהדרת זה דבר חזק , אבל לדעתי "נשואים פלוס" הייתה וכנראה תהיה הסדרה הכי טובה בעולם , כל פרק אתה נשפך ,שחקנים נפלאים ( לדעתי , זה אובייקטיבי ) , הומור טוב , אין סדרה שלא יורדת לפעמים זהו טיבו של הומור , בכלל הומור אמריקאי זה לא כזה רע שראיתי את כריס רוק (בוושינגטון ) צחקתי הרבה ממש נהניתי , אבל זה בגלל שזה הומור כללי - גלובלי על חיי היום יום...
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מחבר אני חושב שכל תרבות יכולה להצחיק אותנו שהיתי בטיול בצרפת ראיתי מופע מאוד מצחיקהתוכנית-מיסטר בין מאוד מצחיקה למי שרואה רק קצת פרקים(אחרי כמה פרקים זה מתחיל לשעמם)ואלה 2 תרבויות משעממותאפילו היפנים מצחיקים אותי בנארוטוהעינין זה לא התרבות אלה הכישרון להצחיק אנשים מי כל העולם ולא רק מהקהל הסגור של אותה תרבות
פורסם 2006 במאי 2519 שנים למה רק לך יש ת'ראדים מטומטמים ב-"אקטואליה ותרבות"?כל אחד וההומור שלו. הומור אמריקאי מצחיק אותי. מאוד. גם הומור שחור הולך טוב.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים SNL העונות החדשות(2000+) זה גאוני.אחת הסדרות היחידות שמצחיקות אותי באמת (ואיש משפחה).יש שם את אימי פולר שמגישה את החדשות שלהם, היא אחת הקומיקאיות הכי טובות שאני מכיר, היא והבחור עם החיוך הממש ממש מוזר קריס קטאן , שני גאונים.http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1020/141925.1020.A.jpghttp://content.answers.com/main/content/wp/en/9/9c/Amypoehler.jpgובגלל שזה LIVE לא חסרים קטעים טובים שהם נקרעים מצחוק, היום כמעט בכיתי היה מערכון שהם לא הפסיקו לצחוק ולא הצליחו לסיים אותו.ארץ נהדרת היה ממש מצחיק בעונה הראשונה אבל מאז העונה השנייה כל פרק היה ירידה נוספת ברמה.קצרים אותו דבר, נמעס כבר.משחק מכור, בכלל, ממחזרים בלי בושה את התוכנית.בקיצור לא נשאר כלום ישראלי טוב היום.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים http://www.nothingtodo.co.uk/view/1567/movies/humorous-movies/snl:_what_is_love.htmlמערכון חזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.