עבור לתוכן

דיון על סרטים מבוססי קומיקס

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אולי אתה תבין שלא כל סרט שצרייך לראות חייב לבוא מאמריקקה ואם היית מסתכל על כל הסרטון היית קולט שלא צרייך לדעת גרמנית כדי להינות מזה.

זה סרט מצוייר שקורים שם כל מיני דברים משוגעים. חוצמזה, אני שונאת קומיקסים אמריקאים. הם לא מציאותיים, הם מעיין אגו-טריפ של החברה שם שכשהם

מרגישים מסכנים וחסרי עונים הם ממציאים לעצמם גיבור על בשביל להרים את המוראל. ורנר לעומת זאת הוא אחד פושט כזה ולכן קל להזדהות איתו. אין לו כוחות על, אני בספק גם שיש לו מוח אבל הוא מצחיק. אין לך חצי מושג בתרבות הקומיקס ואתה אומר לי להבין... :kopfpatsch:

אני יתכוונתי שתביני את הזרם של הדיון ובמיקרה הזה לא ניסיתי לעלות לך על העצבים

אני אישית מעדיף אנימה על קומיקס אמריקאי אבל פה מדברים על קומיקס שאופך לסרט אמיתי

ואין הרבה אנימה שמתורגמת לסרטים בתקציב מנופח

חוץ מיזה אני רואה אנימה בישביל הכיף

ואם אני רוצה ליראות דברים רצינים אני רואה סידרות אנגליות בערוץ 8

ככה שלא מזיז לי למה יש לגיבורים כוחות על

ובזה את צודקת במובן מסוים -שיש גיבור אם כוחות יותר מידי גדולים זה תמיד משעמם

• תגובות 48
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם לדעתי הגיבור קומיקס הכי טוב הא באטמן, מבחינת עלילה, סגנון ודמויות הקומיקס שלו הוא הטוב ביותר. במיוחד בגלל שהאויבים כל כך מענינים.

הסרט האחרון היה די נחמד אפילו.

יש את SIN CITY שאולי לא ראיתי את הקומיקס (ראיתי, לא קראתי).

אבל הסרט מושלם, מכל בחינה. גם בלי קשר לסרטי קומיקס.

ובגלל שזה קומיקס, אפשר להכניס גם את GHOST IN THE SHELL הראשון לרשימה של הסרטי קומיקס הטובים לדעתי.

הסרט האחרון של ספידר מן היה מאוד חלש, לעומת הראשון שהיה סרט נחמד פחות או יותר (יותר פחות מיותר).

אבל השלישי שנמצא בצילומים כבר מלא (מלא!) זמן לדעתי הולך להיות הצלחה ענקית, גם בגלל שנראה כאילו שההשקעה בו הרבה יותר גדולה מבשני הסרטים הראשונים וגם בגלל שהוא יהיה על אחת הדמויות הכי טובות בקומיקס אי פעם, ספידר מן השחור (VENOM). הדמות הזאת כל כך אפלה ופשוט היא התאור המושלם למושג רוע שזה מדהים. לסרט כזה יש פוטנציאל להיות הרבה יותר מסרק אקשן לקיץ כמו ספידר מן 1-2.

מעניין איך הם יעשו דמות כזאת מסובכת :P

venom_carnage_01.jpg

פורסם

גם לדעתי הגיבור קומיקס הכי טוב הא באטמן, מבחינת עלילה, סגנון ודמויות הקומיקס שלו הוא הטוב ביותר. במיוחד בגלל שהאויבים כל כך מענינים.

הסרט האחרון היה די נחמד אפילו.

יש את SIN CITY שאולי לא ראיתי את הקומיקס (ראיתי, לא קראתי).

אבל הסרט מושלם, מכל בחינה. גם בלי קשר לסרטי קומיקס.

ובגלל שזה קומיקס, אפשר להכניס גם את GHOST IN THE SHELL הראשון לרשימה של הסרטי קומיקס הטובים לדעתי.

הסרט האחרון של ספידר מן היה מאוד חלש, לעומת הראשון שהיה סרט נחמד פחות או יותר (יותר פחות מיותר).

אבל השלישי שנמצא בצילומים כבר מלא (מלא!) זמן לדעתי הולך להיות הצלחה ענקית, גם בגלל שנראה כאילו שההשקעה בו הרבה יותר גדולה מבשני הסרטים הראשונים וגם בגלל שהוא יהיה על אחת הדמויות הכי טובות בקומיקס אי פעם, ספידר מן השחור (VENOM). הדמות הזאת כל כך אפלה ופשוט היא התאור המושלם למושג רוע שזה מדהים. לסרט כזה יש פוטנציאל להיות הרבה יותר מסרק אקשן לקיץ כמו ספידר מן 1-2.

לגבי ספידרמן את הראשון לא ממש אהבתי את השני אהבתי ולשלישי יש פוטנציאל עצום אכן VENOM דמות מושלמת לעלילה מעניינת ואפלה נראה מה יצא

דרך אגב בתמונה שלמעלה האדום זה Eddie Brock והכחול זה פיטר פרקר(ספידרמן)

פורסם

שנקרא VENOM (הכחול).

אגב מה הקשר של Eddie Brock לעלילה? (מי זה ולמה הוא גם יצור כזה)

אני רק מקווה שיעשו את VENOM טוב במחשב, שיהיה כמה שיותר מטורף, ולא כמו שעשו את הגובלין העלוב הזה בסרט הראשון...זה היה פשוט בדיחה.

פורסם

שנקרא VENOM (הכחול).

אגב מה הקשר של Eddie Brock לעלילה? (מי זה ולמה הוא גם יצור כזה)

אני רק מקווה שיעשו את VENOM טוב במחשב, שיהיה כמה שיותר מטורף, ולא כמו שעשו את הגובלין העלוב הזה בסרט הראשון...זה היה פשוט בדיחה.

אתה טועה ונום זה האדוםhttp://he.wikipedia.org/wiki/%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%9D_%28%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A1%29

נערך

פורסם

הוא נראה לי די כחול

Eddiebrock1.jpg

עריכה:

זה הסיפור שאני מכיר מהסדרה

"אולטימייט ונום

* רשימת אויבי ספידרמן

ונום הופיע גם בUltimate universe של Marvel אך הסיפור שלו שונה בהרבה מהצורה שבה הוצג בקומיקס המקורי. הסימביוט הופיע לראשונה בUltimate Spider-man #33 בתור חליפה שאמורה לרפא סרטן ונוצרה עי האבות של פיטר פארקר ואדי ברוק. פיטר יותר מגע בטעות עם החליפה ומתמזג איתה, מה שמעניק לו כוחות מוגברים. לאט לאט החליפה מתחילה להשפיע על פיטר עד שהוא כמעט הורג מישהו והוא נוטש את החליפה. אדי ברוק מוצא את החליפה וכך נוצר אולטימייט ונום. אדי שהרגיש נבגד מצד פיטר ניסה להרוג אותו והקרב האחרון שלהם התרחש בחצר הפוטבול של בית הספר שבו פיטר לומד. סוף הסיפור נשאר פתוח, בהתחלה נראה כי פיטר נפטר מונופ, אך המשחק המבוסס על הקומיקס שנושא את אותו השם ממשיך את הסיפור כמה חודשים אחריי."

VENOM זה גם פיטר וגם אדי כנראה.

גם בקומיקס הוא שניהם (בהתחלה יטר אחר כך אדי).

האמת היא שהסיפור המקורי טוב יותר (עם החיזר).

פורסם

הוא נראה לי די כחול

Eddiebrock1.jpg

ואני גם זוכר בסדרה שפיטר נלחם נגדו.

מצד שני אני זוכר גם שהוא היה חלק מפיטר...

טוב עכשיו אין לי מושג.

אני זוכר שבסידרה היו 2 נוזלים כאלו אחד אדום ואחד כחול הכחול היה על אדי והאדום היתה על ספידי(ולפני זה הכחולה היתה עליו אבל זה היה לפני הרבה פרקים) ובסוף הוא הוריד אותה ואני לא זוכר למי היא עברה אבל בקיצור היו 2 אחד רזה כזה ואדום והשני אדי גדול וכחול(VENOM)

אבל יש עוד גירסה הזו של אולטימה ספידרמן ששם זה אחרת לגמרה שם האבא של ספידי ואדי הם בעצם אלא שהמציאו חליפה לריפוי מחלה(לא זוכר איזו)

ואז בהתחלה ספידי לבש אותה והוא ראה שהיא משתלתת עליו אז הוא הוריד אותה ואז אדי לבש אותה

פורסם

אתה צודק וטועה , בהתחלה פיטר לקח את הulter ego AKA VENOM , אבל אז הוא הבין

שהוא הופך אותו (venom ) לאדם חסר רחמים , ואז הוא גילה שרעש חזק זו החולשה של היצור הזה

(וונום הוא יישות ממאדים למי שזוכר ) ואז אם אני לא טועה, ואז אדי שהיה כתב שלא הבין איך פיטר משיג

כאלה תמונות של ספיידי לקח את וונום - לא זוכר איך אבל זה היה הוא , הוא תמיד קינא בפיטר פרקר

היה לו הכל מרי ג'י, עבודה טובה, חכם מאוד - חיים שכאלה ;D

עריכה :

האדום נקרא carnage \ טבח , והוא היה אחד מהמסוכנים , והופיע בעונות הממש מאוחרות ומוזזרות שכל גיבורי העל

עברו למין מימד מקביל כזה עם כל מיני ספיידי מוזרים ...

פורסם

IT GETS EVEN WIERDER

לפי ויקיפדיה באנגלית (אמריקאים, הם מבינים בזה קצת יותר),בעולם המקבלי או משהו כזה שיצר אלקס רוס (הצייר הענק). VENOM האדום הוא בכלל ספידר-גירל, הבת של ספידר מן שהתחברה עם החיזר אחרי שמרי גי'ן (אמא שלה) מתה. אבל הוא לא רע, בגלל שהיא מצליחה להתחבר אליו יותר טוב מבעבר היא משתמשת בו לטובה, בכל זאת ספידר מן הקשיש לא מאשר את זה.

והוא נקרא X Venom

בקיצור יש כל כך הרבה גרסאות מתקופות שונות שזה לא משנה.

האדום הוא משהו יותר חדש כנראה, שגם לא יהיה בסרט בכלל.

פורסם

מוזר :errrr:

בכל מקרה זו אחת הסדרות הכי טובות שיש ( שהייתה) פשוט תענוג , ספיידרמן שולט :smile1:

פורסם

כל הקטע עם הVENO ממש דומה לפיניקס.

הם מגיעים למצב שאין יותר מה לעשות ואז משתגעים על עלילות מטורפות ואפלות (א; אחד לא המשיך לראות את הסדרה אחרי הפיניקס :P )

פורסם

מישהו זוכר את "אסטריקס" הסרט? כן, זה היה פעם גם קומיקס וגם סרט מצוייר.

פורסם
  • מחבר

מישהו זוכר את "אסטריקס" הסרט? כן, זה היה פעם גם קומיקס וגם סרט מצוייר.

אני זוכר תקומיקס וגם כמה מישחקי וידיאו של זה

והקומיקס מאוד נחמד בימיוחד הרעיון של המרק שנותן כוחות על

המישחקים עלובים

פורסם

זה לא מרק, זה מעין שיקוי אמיתי שהוכן מפטריות הזיה שה-BERSERKERS היו לוקחים ושותים ונכנסים לאטרף של לחימה, נלחמים ערומים ובעוצמה שתוארה ע"י הרומאים ההמומים כ"על-אנושית". הם נלחמו גם כאשר היו פצועים אנושות ממש עד לנשימה האחרונה. קרא ספר מדי פעם... פתח אינציקלופדיה. ::)

פורסם
  • מחבר

זה לא מרק, זה מעין שיקוי אמיתי שהוכן מפטריות הזיה שה-BERSERKERS היו לוקחים ושותים ונכנסים לאטרף של לחימה, נלחמים ערומים ובעוצמה שתוארה ע"י הרומאים ההמומים כ"על-אנושית". הם נלחמו גם כאשר היו פצועים אנושות ממש עד לנשימה האחרונה. קרא ספר מדי פעם... פתח אינציקלופדיה. ::)

חשבתי שבקומיקס זה היה מרק

תעינין של השיקוי שלמעשה משמש כסם אני יודעה מיסרט בערוץ 8 ששם לוחמים אפריקאים ניצחו בריטים

והלוחמים ישתמשו בסם

למעשה השימוש בסוגים שונים של סמים למטרות לחימה זה ידועה ויש אפילו סמי "לחימה" שחוקרים אותם

אפילו היום ורוצים לישתמש בהם לרפואה ולדיאטות(יש סם שגורם לבן אדם לא להרגיש רעב כמה ימים

ותאורטית במינונים נמוכים זה יכול לאפוך לתרופאה שתעזור מאוד בדיאטה)

טוב בישביל לחזור לנושא אני יצרף תמונה

Asterix-Asterix.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים