עבור לתוכן

LCD ממחשב נייד

Featured Replies

פורסם

פירקתי מסך LCD ממשב נייד של IBM מספר היצרן של המסך הוא: LM-CK53-22NEZ

השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותו למחשב... כל מה שאני צריך זה את השרטוט של הקונקטור

או מדריך...

למי שיש מידע על כך בבקשה תגיבו

תודה :xyxthumbs:

פורסם

תריץ חיפוש בגוגל

צר לי לבאס אותך, אך הסיכויים קלושים שתמצא סכמה "ישירה" בין הקונרקטור למסך..

ברוב המקרים צריך לבנות ממיר, שבמקרה כזה יכול לעלות יותר מהמסך עצמו (שלא נדבר על הקושי בהשגת הרכיבים)

אין לך מה להפסיד, אם ניתן לחבר את המסך הזה ישירות - אתה תגלה את זה..

תחפש..

ואני מאחל לך בצלחה..

פורסם

אין לי מושג על מה זה שמעליי מדבר,

אבל יש הרבה אנשים שלוקחים את ה-LCD מהמחשב הנייד שלהם ומוכרים אותו כחלפים, זה מאוד מבוקש,

ואתה יכול להשיג על מסך במצב טוב 600 שקלים או יותר.

אתה יכול לנסות ב-EBAY או שאתה יכול למכור לחנויות שמתמחות בזה בארץ.

ויש כמה כאלה.

פורסם

אין אפשרות מעשית לחבר כזה מסך למחשב רגיל כאמור בחו"ל יש חברה שמתמחה ביצור ממירים לכל סוג של מסך(כל מסך של נייד שונה לחלוטין מחברו)

אבל עלות של כזה ממיר אתה קונה 3 מסכים יד 2 15 אינצ דקים כלומר לא רלוונטי.כאמור אם תמכור את כל המסך כיחידה אחת כולל הממיר מתח לנורה תקבל מחיר יפה ממישהו שהלך לו המסך בנייד דומה.

אם בכל זאת אתה מתעקש יש אפשרות אחרי מציאה של DATASHEET של חיבורי המסך וכרטיס מסך ישן מאוד בד"כ חיבור ל PCI שגם לו אתה אמור למצוא את ה DATASHEET וחייב להיות לו חיבור VESA אז יש אפשרות להריץ את המסך אבל רק בפורמט של 16 צבעים כלומר לא שווה את המאמץ!

הנה הטארד :

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=51818&page=3&pp=20

פורסם
  • מחבר

תודה :silly:

אני מנסה לקמבן איזה מחשב לאוטו וחשבתי לחבר את המסך הזה

אולי אתם מכירים מסכים לאוטו לא יקרים מידי או שאפשר לקמבן איזה משהו כזה?

10X

פורסם

גם אני כרגע בשלבי תכנון של מחשב בתוך רכב(חודשיים של איסוף חלקים ותכנון).

הקטע של מסך מנייד כדאי שתרד מזה כי זה לא יצא לפועל ואני אומר את זה אחרי כמה חודשים של נסיונות ומחקרים וגם אם כן זה יתן לך 16 צבעים וברכב לא תוכל לראות סרטים ודברים שדורשים מסך עם יותר צבעים.

אני החלטתי לנסות להשתמש במסך של סוני פליסטיישן חמש אינצ' אני יכול כרגע לחבר אותו ליציאת הוידאו של הכרטיס מסך אבל כרגע אני מנסה להוציא ממנו את המקסימום וללכת על המוד של הVGA למסך זה(המסך הזה זה הפתרון האולטילמטיבי למחשב ברכב למי שאים 1000 ש"ח למסך VGA מוקטן לרכב.)

אם לא ילך עם המסך הזה אז כנראה אצטרך לקנות מסך שמיוחד לרכב כמו ליליפוט אבל כמו שאמרתי כרגע אני מנסה להוציא מה שפחות כסף על הפרוייקט...

פורסם

מסך למחשב ברכב צריך "7 לפחות. פחות מזה זה לא לעניין וגדול מזה זה קצת בעייתי ברכב.

מסך נגיעה בגודל שציינתי מתחיל מ180 דולר בEBAY.

לי יש היום מחשב ברכב עם מסך שנכנס ויוצא אוטומטי מהדש כמו רדיו דיסק רק במקום הדיסק יוצא המסך VGA וזה עלה לי 320 דולר מסין.

אבל זה המכשיר הכי יקר שיש בארצות הברית זה עולה 500 דולר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים